IRC-Galleria

:)Sunnuntai 30.12.2007 19:19

Eipä oo tännekään taas tullu pahemmin kirjoteltua.... vielä yks päivä tästä vuodesta jäljellä! On kyl ollu aika erilainen vuos ku se alko jo sillä et lähin pois kotoa moneks kuukaudeks. Sen kokemuksen kyl muistaa lopun ikänsä! Oppi kyllä maailmalla sen et Suomi on hieno paikka elää.

Sit vielä oli ihan hauska tutustua Savoon ja tieteen ihmeelliseen maailmaan :) ihan kiva kesä oli Suonenjoella.
Sen kesän jälkeen oli kyl ihana tulla kotiin ja muuttaa virallisesti kullan luokse! Syksykin meni niin hirveen vauhdilla. Paljoo en kursseja suorittanu mutta keväällä onkin aika tiukka rutistus luvassa. Lopputöitäkin pitäs saada vauhtiin et valmistuiskin joskus! Saas nähä miten sitä kouluun satsaa kun sai töitä, mut pitää vaan revetä sit moneen paikkaan yhtä aikaa.

keikoillakin on tullu juostua ihan liikaa. Mieleenpainuvin oli kyl se Swallow the sun siel Unkarissa!! Eilinen helldonekin oli kyl aikas mahtava. Eka Swallow the sunia ja sit Mokomaa <3

Toivottavasti ens vuodestakin tulee kiva! Ainakin pari matkaa ois luvassa ja sen sellasta. Ruotsiinki pitäs eksyä kuukaudeks.

Että tällaisia ajatuksia.... huomenna viel pitäs jaksaa töihin plah. Aika monta ediä varmaan tarvii et jaksaa riehua vuoden vaihtumista!

Mokoma - Kolmannen asteen kuulustelu <3

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.