IRC-Galleria

Joulu tuli ja meniTiistai 27.12.2005 15:44

Nyt sitten lomaillaan oikein olan takaa :) en oo taas oikein päiväkirjaa ehtiny kirjottaa ku on ollu niin kiirettä. Tentit loppu 16 päivä, sit olikin seuran pikkujoulut ja sit lauantaina kaverin synttärit ja sit maanantaina 19. päivä lähin sukulaisten luo Pohjanmaalle. Oli taas niin mukava reissu! Oli kovat pakkaset koko viikon. Siel vaan istuskelin mumman kans tuvassa ja kudoin kaiken näköstä :) mm. kämppikselle kaulaliinan, mutsille kalastajanhanskat ja sit viel sain Riston villapaidan valmiiks! Sit yhtäkkiä aattona aattelin tehä faijalle pipon :)
Sain sit tädeiltä tilauksia ens jouluks :D mm villatakin ja villapaidan :)
Torstaina sit tulin kotiin ja alotettiin Riston kaa jouluvalmistelut. Mukava joulu oli. Oltiin kotosalla ja kateltiin telkkua ja syötiin. Sit käytiin moikkaamassa Riston mummua ja eilen käytiin isän luona Lohjalla. Sinnekin menee uus hieno motari. :) on kaupunki vähä muuttunu... pitkästä aikaa käytiin moikkaamas mun yhtä tätiä. Risto laitto sen digiboksin toimimaan ja sit se täti opetti mulle kaikkia kivoja neulomiskikkoja :) mm. neulomaan palmikoita.
Ihanan talvinen ilma tääl Helsingissäkin. Vois vaikka lähtee kävelylle :) mp3 soittimenkin sain takasin vaihdosta.. se siis vaihdettiin uuteen. Pääsee taas kuunteleen hyvää musiikkia kuhan meen kumpulaan laittamaan siihen uusia biisejä.
Kissakin hyppäs tähän syliin ja jahtaa omaa häntäänsä :D se sit jaksaa riehua! Mummolan kissa tuntu jotenkin niin hidastetulta.. se vaan istu hiljaa keskellä lattiaa, uskomatonta! Mut kyl vanaha mieskin innostu leikkimään :) no hyperaktiivisen koiran kaa nimeltä Essi sai riehua yllin kyllin. Että tämmöstä!

pahin ohi!!Torstai 15.12.2005 17:36

Tulin just kemian tentistä. Oon aikasen toiveikas läpipääsyn suhteen! Mukava tentti.. ja se olikin sitten pahin tällä viikolla. Noita huomisia en jaksa enää panikoida.. ne menee miten menee. Pitää vaan tänään yrittää lukee vaik onki kaikkensa antanu olo... No joululomalla eeva lupaili että tuskaillaan yhessä sitä kemiaa :) Oppii niin paljon paremmin. Melkein kaikki muut heitti hanskat tiskiin tos orgaanisessa osuudessa.. no nyt vaan jännäämään tuloksia. Ois niin mahtava saada se läpi.
Koulussa oli tänään karseeta jouluruokaa... ei sekään helpottanu asiaa ku puhuttiin tyttöjen kaa hampaiden repimisestä ja lävistyksien teosta ja kaiken maailman märkäpaiseista :D Olin aika pettyny ku ei ollu perinteisiä laatikoita vaan jotain punakaalimoskaa *yöks*
Huomenna on sit vika koulupäivä tänä vuonna.. wheeeeee :D
Katottiin sit eilen Riston kanssa Pahat pojat telkusta.. oli ihan kiva nähä se uudestaan.. kotikulmilla kuvattu :) mut ei ihan kuitenkaan Lohjalla.
Aamulla oli taas tappelu kissan kanssa.... se sit osaa ärsyttää mua ja viel nauraa paskasesti päälle :/ Laitoin sen sitten hetkeks jäähylle kuljetuskoppaan ku se ei vaan uskonu mitä mä sille sanoin. Yritin hyvällä ja pahalla mut ei... Iita sentään tottelee ku sille kerran karjasee. Mut Bast onkin kissa ja iita on koira... siin on ehkä pieni ero :)
No onhan se sulosta kun se tunkee syliin niin etten nää lukee kirjaa <3 vähä sil asenteella et " et sä kuitenkaan mitään opi" :D
Ehkä tuohonkin tottuu. Itellä kun ei koskaan aikasemmin kissaa oo ollu.. noh.. nyt sit viel ostamaan parille sukulaiselle joululahja ja sit se kyl saa olla siinä tai oon vararikossa!!!

iiks...Keskiviikko 14.12.2005 13:46

Jesh enää 2 päivää koulua x) sit alkaa kauan odotettu loma!! Kuitenkin saan sen buukattua niin täyteen ettei se ees lomalta tunnu ja et oon yhtä stressaantunu ku ennen lomaaki :/ Pitää yrittää ettei näin käy.
Eilen olin taas pitkästä aikaa kumpulassa.. ja näin Riinaakin :) Juteltiin siinä niitä näitä... ahisti sen verran paljon et tenttiin lukemisesta ei tullut mitään. Käytiin sit vähän ostoksilla jumbossa :) tai lähinnä kierteleen kauppoja.... ihme kyllä mun ostovimma on laantunut.. oon kyl oikee suurkuluttaja!!! ja se kyl näkyy ainasena rahanpuutteena.
Tänään oli markkinoinnin tentti.. ja ehkä pääsen sen läpi :) ei tiedä vielä... ja sit kohta revitään viisaudenhammas x( voi voi.. toivottavast se ei kauheesti haittais tenttiinlukua! se kyl varmasti haittaa, mut koitetaan selvitä.
Eli tänään otetaan rauhassa ja päntätään hulluna :) voi olla et jää tammikuulle toi huominen kemia.. nih, yritänpähän ainakin! orgaaninen kemia ei vaan oo helpointa maailmassa :(
Puuh, ei tää stressaaminen mitään auta.. tekee vaan sen minkä pystyy niin eiköhän se siitä! Ja kyl noita tenttejä saa aina uusittua :) Enköhän mä selvii... jos en niin se on sit pahempi juttu x)

tiistai on toivoa täynnä? :)Tiistai 13.12.2005 16:04

Huomenna sit alkaa se kamala tenttirypäs... en kyl ees yritä lukee kaikkiin. jotain matskuja saatan katella huomen aamulla...
Kemiaan täs yritän panostaa! Jotenkin taas heitin hanskat tiskiin orgaanisessa kemiassa, mut luetaan sit joululomalla jos ei muuten pääse läpi.
Salille piti mennä tänään, mut taidan jättää väliin. Oon ihan paniikissa ja sen takia on tosi huono olo.
3 Päivää ja sit alkaa joululoma! Oujee :)
Tänään oli seminaari.. aiheesta Mansikan varastointi. Ompahan sekin hoidettu... en vaan oo kauheen hyvä esiintyjä. Puhun liian nopeesti ja änkytän :/ sit viel piti hoppuilla, et kaikki ehti pitää omansa.
No semman jälkeen tuli juoruttua kaverin kaa ruokalassa :) Tekee ihan hyvää välillä. Koulupäivät on mulla yleensä niin hektisiä etten paljoo kamujen kaa ehi jutella. Luennoilla ei ihan viitti jutella.. just eilen yks luennoitsija hermostu kun jotkut puhu luennoilla. Yleensä se on tosi harvinaista et luennoitsijat hermostuu..
Eilen me vaan kateltiin riston kanssa sylikkäin telkkua ja oli mukavaa :) Sain villapaidasta etukappaleenkin valmiiks.. nyt vaan puuttuu enää hihat. Ois vaan aikaa tehä niin sais senkin jouluks :( enköhän mä ehi.. junassa ens viikolla on ainakin aikaa.
No kaippa se on ruvettava lukemaan!

jee koht on jouluaatto :PMaanantai 12.12.2005 11:21

Huoh, vuoden pahin viikko edessä :(
Viikonloppu meni ihan kivasti. Oltiin tyttöjen kaa ulkona perjantaina ja tuli vähän dokattua :) Mentiin hevimestaan ja se oli kyl tosi kiva paikka. Ristollakin oli pikkujoulut, mut se tuli samaan baariin mis me oltiin <3 oli kyl mukava yllätys.
Lauantaina oli sit ihan karmee darra... koko päivä meni sit siitä toipuessa.
Sunnuntaina kävin sit Lohjalla pitkästä aikaa auttamassa äippää menneen ajan joulumarkkinoilla. Sit vein lahjat Bakalle ja Kalinka_:lle.. harmi ku en Katria kerenny kauheesti näkee.. olis niin paljon kuulumisia vaihdettavana :/
Sain sitten uuden kännynkin eilen :) oisin jo viskannu sen vanhan seinään ku siin ei toimi näppäimet.. nyt on sit kamera ja kaikkee :)
On kyl ihan hirvee mega-ahistus päällä :( 5 tenttiä tällä viikolla ja viisaudenhampaan poisto ja sit viel seminaari.. kai täst kaikest selvii.. ois kiva päästä ees pari tenttiä läpi! ettei kaikki jäis roikkuun keväälle.

kiirettä piteleePerjantai 09.12.2005 11:22

En oo muutamaan päivään ehtiny taas kirjotella..
Kamala kiire ja kaikkee säätämistä koko ajan. Eilenkään en ehtiny olla koneella ku piti jotain koulun eteenki saada aikaseks.
Tänäänki on aika kiire.. mennään illalla tyttöjen kaa ulos ja sitä ennen pitäs ehtii salille ja värjäämään hiukset. Kouluakin ois puol neljään mut saa nähä kauan viihdyn täällä :)
Eilen yritettiin tehä koulukaverin kaa yhtä artikkelia aiheesta ilmastonmuutos ja miten se vaikuttaa maatalouteen :) interesting
Sit illalla menin Annan kanssa kuuntelemaan ylioppilaskunnan laulajien joulukonserttia Tuomiokirkkoon. Oli kyllä ihan mahtava konsertti!
Tänä aamuna olin ihan kuolemanväsyny.. oisin halunnu vaan jäädä nukkumaan. Eka piti mennä jo kasiks opistolle tekemään kemman laskarit ja yks power point esitys. Kuhan nyt toisen ees ehin tekemään :)
Osa joululahjoistakin on hankittu.. viel pitäs jossain vaihees keksii loput. Ens viikko tulee oleen ihan mieletön :/ 5 tenttiä kolmen päivän sisään ja sit viel viisaudenhampaan poisto :/
Kärsin viel ihan mielettömästä stressistä, enkä kyllä oo mikään maailman paras tyttöystävä sen takia :(
On toi meidän kisu kyllä ihan mielettömän sulonen <3 eka purraan ja sit nuollaan perään, et "en mä mitään täs yritä" :) sit jos surullisena kattoo telkkaria, se kiipee syliin ja halaa :) siinä kyllä tosi nopeesti surut haihtuu!
Harmittaa kun en täs riston kanssa kerkee olla, paitsi lauantaina. No meillä on sit koko joulu yhteistä aikaa <3 eiköhän tämä tästä ku noi tentit on ohi

keskiviikko on pikkulauantai :)Keskiviikko 07.12.2005 12:51

taas paluu arkeen kahen päivän "loman" jälkeen. Nää 2 päivää on menny panikoidessa, koska tänään on kirjanpidon tentti. Mä luovutin lukemisen ja nyt koitan vaan rauhottua, et saa tentin menemään hyvin.
ihan karsee stressi ku on liikaa noita kursseja ja niihin liittyviä juttuja! Onneks oon jotain saanu aikasekskin.. ja varmasti keväälle jää vielä paljon kursseja, mihin en nyt pysty lukee.
Eiköhän tän kirjanpidon tentin jälkeen elämä ala voittaa :) Illalla pääsee treenaamaankin! Toivottavasti olkapää kestää jo. En enää tän vuoden puolella kerkee treenaamaan :/
Koht alkaa mieletön kemian pänttääminen! En sitäkään haluis tehä enää keväällä. En yhtään tiedä miten vaikee se tentti on.. puuh. turha sitä nyt on murehtia, sen näkee sitten. Ja siihen on jotain 5-6 uusintakertaa.
Bast on niin ihana ku sekin tulee aina lohduttamaan stressaantunutta mamia :) ja taas iso kiitos ristolle, et se jaksaa mua!
Eiköhän tästä selvitä. Viel ens viikko ja sit on piiiitkä loma!

maanantai - mikä ihana päivä....Maanantai 05.12.2005 13:07

Taas uusi viikko alkoi ihan lupaavasti kahdella vapaapäivällä! Mut eipä paljoo vapaata voi pitää, koska keskiviikkona on tentti ja pitää palauttaa kaiken maailman luentopäiväkirjoja, argh.
Aamu meni rattosasti kirjanpidon parissa. On kyl ihan mahotonta tajuta jotain juttuja! Kisukin riehu ihan mielettömästi kun yritin lukee. Kyl se jonkun aikaa sylissäkin viihty, mut sit piti rupee puremaan ynnä muuta.
Eilen käytiin riston kanssa illalla vähän kyläilemässä ja sit kun tultiin kotiin katottiin terminaattori 3. Aika hassu leffa :) ihan mukava viikonloppu oli. Sai jotain koulujuttujakin jopa tehtyä!
Tänään ois luvassa tenttiin lukua ja pyykinpesua.. sit illalla tulee muutama kaveri kattomaan meidän kisua :)
On taas sellanen olo. ettei jaksais tehä mitään, mut ei auta. Ois kiva treenatakkin, mut toi olkapää kiukuttelee vieläkin :( Eilen sentään pääsin käymään lenkillä :) juoksin 6 km ja tein vielä pilatesta päälle.
Jep jep, kai sitä on jatkettava hommia!

sunnuntai, eikä edes krapula!Sunnuntai 04.12.2005 12:55

on nämä viikonloput niin mukavia!
tässä me kisun kaa kirjotetaan päiväkirjaa.. se äsken meinas kirjottaa omia tekstejä ja sit se päätikin kaataa kynttilän.. se ei kyl oo mikään maailman paras leikkikaveri!
Salille piti mennä tänään, mut eilisen hierojan jälkeen olkapää kipeyty :( en pysty nostamaan mitään raskasta.. et ehkä ei kantsi mennä rikkomaan tätä lisää. Kävelyllä vois kyl käydä ku tuol on aikasen upee ilma! Tai sit tyydyn vaan pilatekseen.
Viikonloppu on mennyt vaan kotosalla. Eilen piti käydä moikkaamassa kavereita, mut ei ne ollut kotona. Innostuin kirjottamaan sit sen sijaan 6 luentopäiväkirjaa.. 10 pitää palauttaa keskiviikkoon mennessä. Ees jotain sai aikaseks tänäkin viikonloppuna! Sit täytys lukee kirjanpitoo, kun keskiviikkona on tentti. Sit onkin keskityttävä kemiaan... ens viikolla ois yhet pikkujoulutkin, mut saa nyt nähä.
Kissa on pitäny mua hereillä molempina aamuina... tuli kerjäämään ruokaa/huomiota jo joskus kuuden jälkeen aamulla. Yritä siinä nyt sit nukkua kun toinen kolistelee minkä kerkee, puree kättä ja hyökkäilee jalkoihin :) jälkeenpäin se naurattaa, mut siin unenpöpperössä se on tosi raivostuttavaa! varsinkin kun risto vaan kääntää kylkee ja jatkaa unia.. hyvät unenlahjat sillä, tai sit en vaan oo tottunu viel et on kissa.
Että tämmöstä tänä viikonloppuna :)

jiiihaaa!Perjantai 02.12.2005 12:06

Olin äsken tentissä ja tais mennä läpi x)
Yhestä kysymyksestä muistin et siin on 3 vaihetta.. muistin miltä sivu näytti kirjassa mut ei mitään hajuu mitä siin luki! jotain siin ekassa kohassa oli äffällä alkavaa.. koitin siristää silmiä mut en muistanu :D
Tosi mukava tentti, ei siinä mitään. Nyt sit kuunteleen esitelmiä, sit kemiaa ja sit kotiin ja punttikselle ja viikonlopunviettoon.
Eipä mitään erikoisia suunnitelmia oo.. kuhan ollaan vaan ja mä luen tenttiin.
Eilen olikin myöhään koulua.. sit menin heti keskustaan moikkaan äitiä, käytiin syömässä ja saatoin sen takas bussille. Kävin samalla ostamassa System Of A Downin uuden levyn, mikä on ihan sikahyvä! Sit ostin Dragonlance kronikat (vai legendat, en muista) sarjan.
Jeps, tänään hyvillä fiiliksillä, vaikka kisupaholainen ryösti mun leivän aamulla... olisin antanu sille pienen palan kinkkua, mut se ehti ryöstää koko leivän ensin. Ryöstinpä sen sitten takas. Se kyllä jaksaa riehua.. lanka on tosi kiva lelu :)