IRC-Galleria

Olipas loma, mut onneks sitä on vielä tää päivä jäljellä. Tuli kyllä niin tarpeeseen ja oli niin ihana saada ladata akkuja! Nyt sit taas jaksaa pakertaa koulujuttujen kanssa.
Eli tulin tänne lauantaina aamulla 15.3. ja heti rynnättiin ostoksille. Illalla mentiin sellaseen "Gothic ball" tapahtumaan. Adela parka oli vähä kännissä mut hauskaa oli :) Tuli tanssittua, mut kas kummaa, aika kuivin suin olin! Vettä vaan meni ja parit salmarisnapsit ennen lähtöä :)

Seuraavana aamuna lähettiin sit junalla Salzburgiin. Matka kesti 3h ja siin ehti vähä onneks nukkua. Käveltiin koko iltapäivä kaupungilla, kiivettiin mm. Salzburgin linnalle ja sielt avautu ihan mahtava Alppimaisema!! Meinas ihan tippa tulla linssiin ku sitä katteli. Sit illalla mentiin viel oluselle sellaseen olutpanimoon :)
Seuraavana päivänä mentiin sit Mozartin syntnmä- ja asuinkotiin. Se asuinkoti oli tosi hieno, mut se toinen oli aika pettymys.
Sit mentiin iltapäiväks vuoristoretkelle Saksan puolelle. Sää ei ihan suosinu meitä... sunnuntai oli pilvinen päivä mut maanantai sato aika kaatamalla ja vuorenhuippuja ei nähny. Oltas muuten nähty "Eagle's nest", Hitlerin joku kesäpaikka vuoren huipulla. Käytiin kuitenki Königseellä, kiva pieni järvi vuorien keskellä, kesällä varmaan ihan mahtava paikka--- ja täynnä jengiä. Sit mentiin johki pikkukylään siin lähellä ja eikös vaan siel ollu suomalaisia jossain pikku pikku olutpanimossa mis käytiin olusella..... aika koomista jotenkin.

Tiistaina mentiin aamulla lautailemaan Semmeringin suuntaan. Ilma oli tosi mielenkiintonen, oli aurinkoa, hiljasta lumisadetta, aurinkoa, äkkinäinen lumimyrsky ja sit taas aurinkoa... :) aika mielenkiintonen kuvasarja tuli!!
Lautailun jälkeen mentiin viel ajeleen maaseudulle. Käytiin aika karmivissa raunioissa ylhäällä vuorenrinteellä. Ne oli varmaan hylätty joskus sotien aikaan ku yläkerras kasvo isoja puita. Sielt näky Schneeberg ihan mahtavasti (yli 2km korkee vuori mist alkaa Alpit ja minne meidän piti kiivetä eilen torstaina). Sit meidän piti viel käydä turkkilaisen ajan muistomerkillä mut puhti loppui.

Keskiviikko oli sit nähtävyyksien kiertelyä ku Adela oli töissä. Kävin Palmenhausissa, ja Wüstenhaussissa, mis oli kaikkii hienoi kukkei.. :) sit kävin taidemuseossa, mis oli näyttely Monetista Picassoon. Oli kyl aika mahtava. Harvoin viittii mennä mihkään modernin taiteen näyttelyyn.
Sit käytiin "kantapaikassa" jätskillä ja mentiin vielä tsekkaan Johan Straussin patsas ja Riesenrad, eli maailmanpyörä.

Eilen oltiin sit koko päivä vaeltamassa lumikengillä. Oli kyl ihan mieletön reissu!!!! Aluks oli aika puhti poissa ja oli tosi rankka kiivetä sitä vuorta ylös. Oltiin siis Schneebergillä, mut sinne huipulle ei saanu mennä lumivyöryvaaran takia. Meille neuvottiin sit toinen reitti ja mentiin loppujen lopuks sellast laskettelurinnettä ylös. Lumikengillä oli aika kätevä kiivetä. Paljon helpompaa niillä ku ilman! Joku äijä väitti matkalla et niil ei pääse jäällä, mut aikas hyvin ne raudat puree jäähänkin. Ku vihdoin voitettiin vuori ja päästiin ylös, oli aika hurja ilma. Kaikkialla oli vaan valkosta ja lunta sato niin perkeleesti. tehtiin pieni pubikierros ylhäällä siel majoilla ja hauskaa riitti :) Alasmeno vast olikin hauska kahen olusen jälkeen xD Oi vähän luminen olo ku päästiin alas :) Pojat irrotti yhestä sähkökaapista suojuksen ja laskettiin sillä alas.. :D kaikki vuorotellen. Aika kovaa sil kyl meni ku se oli muovia!!! Kuvia tulee myöhemmin :) Oli kyl ihana saada hyppiä lumessa ja olla lumisotaa, ku Suomessa sitä ei kyl pahemmin oo ollu tänä talvena - ainakaan Hesassa. Ja lumikenkäilyä suosittelen kyl kaikille!!

Tänään viel vähä kierteleen nähtävyyksiä ja illalla viel lautailemaan iltamäkeen!

:)Sunnuntai 30.12.2007 19:19

Eipä oo tännekään taas tullu pahemmin kirjoteltua.... vielä yks päivä tästä vuodesta jäljellä! On kyl ollu aika erilainen vuos ku se alko jo sillä et lähin pois kotoa moneks kuukaudeks. Sen kokemuksen kyl muistaa lopun ikänsä! Oppi kyllä maailmalla sen et Suomi on hieno paikka elää.

Sit vielä oli ihan hauska tutustua Savoon ja tieteen ihmeelliseen maailmaan :) ihan kiva kesä oli Suonenjoella.
Sen kesän jälkeen oli kyl ihana tulla kotiin ja muuttaa virallisesti kullan luokse! Syksykin meni niin hirveen vauhdilla. Paljoo en kursseja suorittanu mutta keväällä onkin aika tiukka rutistus luvassa. Lopputöitäkin pitäs saada vauhtiin et valmistuiskin joskus! Saas nähä miten sitä kouluun satsaa kun sai töitä, mut pitää vaan revetä sit moneen paikkaan yhtä aikaa.

keikoillakin on tullu juostua ihan liikaa. Mieleenpainuvin oli kyl se Swallow the sun siel Unkarissa!! Eilinen helldonekin oli kyl aikas mahtava. Eka Swallow the sunia ja sit Mokomaa <3

Toivottavasti ens vuodestakin tulee kiva! Ainakin pari matkaa ois luvassa ja sen sellasta. Ruotsiinki pitäs eksyä kuukaudeks.

Että tällaisia ajatuksia.... huomenna viel pitäs jaksaa töihin plah. Aika monta ediä varmaan tarvii et jaksaa riehua vuoden vaihtumista!

Mokoma - Kolmannen asteen kuulustelu <3

Muisteloita vuodelta 2007Sunnuntai 30.12.2007 19:12

Viimesiä viedään vuodelta 2007, se on fakta.
Joten olisi mukavaa jos sinä kertoisit parhaan muiston/hetken minun seurassani vuodelta 2007,
tämän jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja ylläty miten paljon muistoja sinulla on vuodelta 2007!! :)

jeejeeTiistai 18.12.2007 22:41

Mene Wikipedian nettisivuille http://www.wikipedia.fi ja etsi syntymäpäiväsi (esim. 9. tammikuuta). Etsi kolme tapahtumaa, jotka tapahtuivat kyseisenä päivänä sekä kolme syntymää ja kolme kuolemaa.

29. lokakuuta

Tapahtumia:
1923 – Turkki perustettiin Ottomaanien valtakunnan hajottua.

1929 – Musta tiistai: Suuri lama (Great Depression) alkoi New Yorkin pörssin romahdettua, mitä seurasi uutena ilmiönä maailmanlaajuinen talouslama.

1988 – Sega Mega Drive esiteltiin Japanissa.

Syntyneitä:

1017 – Henrik III, Pyhän saksalais-roomalaisen valtakunnan hallitsija (1046–1056)

1926 – Jammu Siltavuori, suomalainen rikollinen (pidätettiin vuonna 1989 kahden 8-vuotiaan tytön murhasta)

1971 – Winona Ryder, yhdysvaltalainen näyttelijä (Beetlejuice, Little Women)

Kuolleita:

1877 – Nathan Bedford Forrest, Yhdysvaltain Etelävaltioiden kenraali ja Ku Klux Klanin johtaja

1901 – Leon Czolgosz, venäläis-puolalainen anarkisti (Yhdysvaltain presidentti William McKinleyn murhaaja)

1997 – Anton LaVey, yhdysvaltalainen toisinajattelija (Saatanan kirkon perustaja)

Mielenkiintosta.... :)

otettu dariukseltaMaanantai 10.09.2007 20:28

1. Ensimmäinen sana, joka minusta tulee mieleen.
2. Väri, joka minua muistuttaa.
3. Kappale, joka muistuttaa minusta.
4. Millainen ruoka olisin?
5. Millainen ihmistyyppi minulle sopii parhaiten?
6. Mikä minussa on parasta?
7. Mikä minussa tekee Sinut hulluksi?
8. Jos eläisin vuoden autiolla saarella, miten luulet, että selviytyisin?
9. Mitkä kuvittelet olevan viimeiset sanani?
10. Uskaltaisitko Sinä antaa minun kertoa mielipiteeni Sinusta?

Siit sit vaan täyttelemään :P

Jejeje!!Keskiviikko 29.08.2007 17:19

Huomen on sit vika työpäivä!! Ihan mukavasti meni kesä tääl landella. Vähä yksinäistä on ollu välillä, mut onneks aina viikonloppusin on päässy kotiin ja kiitos Johannalle kun pelastit mun heinäkuun :)
Alotin sit melonnan. 5 kertaa ehdin käydä ja vikalla kerralla sit hiffasin koko jutun. Melottiin yksiköillä tai kaksikoilla. Yksin oli kyl kiva meloo sit alkuhankaluuksien jälkeen :) että se kajakki oli mahoton saada meneen suoraan!!
Viime viikolla sit ratsastinkin piitkästä aikaa. Oli kyl mahtavaa ja vielkin lähentäjät ihan tulessa :/

Mitäs kaikkee täs kesänaikana onkaan tapahtunut... no päätapahtumat oli varmaan Pendulumin keikka, Kuopiorock, Farmari, Ankkarock, Taekwondofestarit ja eilinen lähiruokaviesti.

Maanantaina tosiaan starttas lähiruokaviesti Rovaniemeltä. Itse ilmottauduin osuudelle Suomen keskipisteestä Pyhäjärvelle ja se oli 60km pitkä pyöräily. olin lähileipäjoukkueessa ja meidän viestikapula oli pieni puinen leipälapio :) se sit luovutetaan eduskuntaan perjantaina. Oli yllättävän kevyt polkee vaik flunssa oli päällä ja ilma oli tosi kylmä. Pyörä oli ihan sairaan hyvä! Siin oli vaan se tanko liian alhaalla ni kädet väsy liikaa ja en tunne vieläkään paria sormea... :) Vika osuus mentiin pappatuntureilla ja se oli kyl aika mahtava näky! Vaan pari mopoa vissiin hyyty et aika hyvin ne kesti 67km.

Tänään onkin sit ylläripylläri saikku päivä. Ei kukaan tervejärkinen melo alkavassa flunssassa eka 12km ja jäädytä itteensä totaalisesti ja seuraavana päivänä polje 60km. No mut oonko mä sanonu joskus et oisin muka järkevä? Häh? :D Ehtiipähän pakata kamoja ku huomenna ois tarkotus lähtee ajeleen Helsinkiin heti töiden jälkeen. Sit pääsee vihdoinkin kultasen luo! Sitä onkin ollu tosi kova ikävä koko kesän! Vielä pitää odottaa viikko et päästään kunnolla nauttimaan yhdessa asumisesta. Oon lauantaina lähössä Latviaan viikoks kurssille.. mehiläishoitoa tottakai. Mut sitä ennen on Amorphiksen keikka perjantaina ja näkee Katriakin taas pitkästä aikaa <3

Noh kai sitä pitäs levätäkin tai jotain sit.....

Rytmihäiriö - Pakko tappaa ihminen

Thank you Darius :)Lauantai 25.08.2007 12:23

Tällänen kolahti kohdalle

Kerron mitkä viisi tavaraa (ei asiat eikä ihmiset) minulle on tärkeimpiä kun saan tämän haasteen.

Tämän jälkeen valitsen seuraavat viisi ihmistä, jotka haastan tekemään saman perästä.

Heidän tulee myös kirjoittaa nämä säännöt merkintäänsä.

Ilmoitan ne viisi henkilöä haasteen lopuksi ja käyn ilmoittamassa haasteesta heidän kommenttilaatikkoihinsa

1. Läppäri
2. Kännykkä
3. Mp3 soitin
4. Pirupehmolelu
5. jaa-a... omistamani leffat varmaan jos ne lasketaan yheks tavaraks :)

Haastan kaikki ketkä haluu tehä tän :D

O.C <3Keskiviikko 27.06.2007 21:52

Ihan pakko oli pöllii tää ku näin Christinellä :P
RYAN
[ ]Isoveljeni on varas
[x]En asu kotona
[ ]Äitini on juoppo
[ ]Joudun aina tappeluihin
[x]Ajattelen muita enemmän kuin itseäni
[ ]Olen paennut Mexikoon
total: 2

MARISSA
[ ]Olen ongelmanuori
[ ]Isäni on "paennut" merille/toiseen maahan
[ ]Vanhempani ovat eronneet
[ ]Minulla on pikkusisko
[x]Paras kaverini on brunette
total: 1

SETH
[x]Olen nörtti
[ ]Yritän iskeä väärällä tavalla
[x]Olen hauska omalla tavallani
[ ]Äitini käy naistenkokouksissa
[ ]Pidän pelaamisesta
total: 2

SUMMER
[x]Olen luontorakas/eläinrakas
[x]Pidän käydä partyis
[ ]Minulla on pupu
[ ]Isäni on rikas
[ ]Minulla ei ole enää samaa "parasta ystävää" kuin vuosi sitten
total: 2

Julie Cooper
[ ] Kauneusleikkaukset on ok
[x, tässä iässä joo. Paitsi itseään vanhempi täytyy olla.] Mielumpi nuori, kuin vanha mies
[ ] Raha ennen rakkautta
[ ] Juonin
[ ] Minut tunnetaan onnettomista miessuhteistani
total: 1

Kristen Cohen
[x] Olen kaikille ystävällinen ja joskus se uuvuttaa minut
[ ] Minulle alkoholi on ongelma
[x] Olen ollut yllätysjuhlissa
[x] Olen harrastanut joogaa
[] Olen huono laittamaan ruokaa
total:3

Sandy Cohen
[x] Haluan ammatin, jossa saan auttaa ihmisiä
[x] Voisin adoptoida lapsen
[ ] Minulla on paksut kulmakarvat
[/] Minulla on omasta mielestäni hyvä huumorintaju
[x] Nostelen kulmakarvojani
total: 3,5

Kaitlin Cooper
[x]Olen tullut äitiini
[ ]Nauran "wannabeille ja dorkille"
[ ]Muiden mielipiteillä ei ole minulle väliä
[ ]En tee itse läksyjäni
[ ]Olen joskus jäänyt siskoni varjoon
total: 1

Taylor
[/] Olen läheisriippuvainen
[ ] Olen kuulunut joskus oppilaskunnan hallitukseen
[x] Päästän suustani sammakoita
[/] Pidän eteläeurooppalaisista miehistä
[x] Minut ymmärretään usein väärin
total: 3


Höhö mä oon Sandy :P huh etten ihan Taylor!!!

Kolkuttajalta otin.. :)Maanantai 14.05.2007 22:02

Katsele kuva-albumiani ja valitse sieltä yksi parhain/hauskin/kaunein kuva joka on
mielestäsi ylitse muiden tai vaan paras. Siis vain yksi kuva ja linkitä se päiväkirjaani.

Sen jälkeen lisää tämä omaan päiväkirjaasi ja katso, mistä kuvasta muut pitävät eniten.

Jee :)Maanantai 14.05.2007 20:48

Enää vähän yli viikko kotiin! Tai no viikko ja 4pv :) ei paha ollenkaan! Alkaa olla jo jotain toivoa tässä hommassa!
Sitä ennen pitäs tenttiä ötökät, tehä iso esitelmä, kirjottaa essee eu:n vesiensuojeludirektiivistä ja tenttiä stressifysiologia... puuh..
sit pitäs viel ehtii käydä viikonloppureissulla ja käyttää salikortti ja ties mitä kaikkee! Ilmat ainakin suosii nyt :) ollu lähelle 30 lämpötilat. Äsken olin puistossa opiskelemassa ja ottamas aurinkoo.. sit piti lähtee kotiin ku aivot rupes sulamaan.. :)
Ei kyl malttais odottaa kotiintuloa! On ollu niin ikävä! Mut tulee myös ikävä näitä uusia kavereita mitä tääl on saanu. NOh.. nyt on sit hyvä syy tulevaisuudessa matkustella vähän lisää :)

Sit oonkin viikon Suomessa ja lähden gradua vääntämään Suonenjoelle. Pitäis olla ihan hauska kesä luvassa, luultavasti pääsen hoitamaan sen opiston mehiläispesiä! jeje