IRC-Galleria

:)Tiistai 31.01.2006 12:17

jee viikon eka koulupäivä oli tänään ja sekin huimat 2h x) Vois vaikka mennä vähän puntille ennenku näkee kaverin. Pitää vaan tehä sen verran rauhallisesti et jaksaa illalla tehä hyppypotkuja.... vyökokeeseen on about kuukaus!!! Meinaa tulla kiire.
No kaippa siitäkin läpi pääsee... vaikka hyppypotkut ei suju :/
Viikonloppu meni mukavasti, sekin oli 3 päivänen :) Perjantaina oltiin Riinan kanssa kaupungilla ja sit mentiin Riston kanssa kattomaan Maailmojen sotaa. Oli yllättävän hyvä leffa.. ennakko-odotukset ei ollu mitkään erikoiset. Lauantaina loikoiltiin riston kanssa kotosalla, mitä nyt kaupassa käytiin ja saunottiin. Leffoja tuli taas katottua ja leikittyä kissan kanssa. Sunnuntaina innostuin lähtee lenkille ja tekeen pilatesta.
Eilen olin vielä vapaalla. Oli kyl kiva kun ei tarvinnu lähtee töihin, mut huomenna sit taas... Kävin ostamassa itelleni ja tytsyille liput Finnish Metal Expoon :) Sitä täs odotellaan ku kuuta nousevaa.
Musaakin innostuin latailemaan ja löyty uusia hyviäkin bändejä. Amorphiksen uusin on kyl aikasen loistava... sekin bändi on palannut vähän samoille linjoille kun Elegy levyllä!!
Noh, eipä tässä taas kummempia. Väsyttää vähän niinku aina treeni-illan jälkeen. Eilen oli kyl hirmu kivat treenit! vaihteeks en kolhinu itteeni ollenkaan ^^

:)Perjantai 27.01.2006 12:34

Jesh taas sitä on perjantai :) Oli karmee väsy aamulla kun heräsin... en oikein nukkunyt hyvin, kun kissa herätteli koko ajan.. tunki kuonoaan naamaan niin et meinasin tukehtua sen viiksiin :) sit se koko ajan steppaili päällä, repi hiuksista ja meinas mennä hermot. Lisäks näin taas vielä outoja ja ahistavia unia :(
Mut tänään sentään pääsin kouluun kaheksaks :) Viime perjantaina en vaan jaksanu.. pitää siel koulussä käydä ku sitä on niin minimaalisen vähän täs alkuvuodesta! ja mikrobilsa on ihan kivaa ja mielenkiintosta! Tajuukin jopa jotain ku sai vihdoinkin sen kemian läpi :)
Tänään sit ois työhaastattelu. Tarvii saada harjottelupaikka ensi keksäks.. toivottavast sen sais tuolta! Työt alkais toukokuussa ja se tarkottaa sitä, että en voikkaan lähtee Uppsalaan mehiläiskurssille :'( no ne pörriäiset saa odottaa ens kevääseen :) tai sit vois mennä isin kanssa hoitelemaan niitä kesällä!
Tyhmää kun suomessa ei enää pahemmin mehiläiskursseja järjestetä.. ne kaikki tehään yhteistyössä pohjoismaisten yliopistojen kanssa.
Illalla sit kämppiksen kanssa hengailua :) Luultavasti mennään venyttelemään ja sit kattomaan leffaa Riston luokse!
Eilen oli tosi kiva treenata penikkataudista huolimatta. Alkaa jo jotenkin omaksumaan uudentyyliset tekniikat ja uudet vaatimukset. Harmi kun sunnuntaina ei pääse matsaamaan :( siitäkin innostuin viime sunnuntaina vaikka aikasemmin oon aina inhonnu sitä!
Onneks masennuskin alkaa mennä pois... vanhat traumat vaan pyörii mielessä mutta eiköhän nekin tästä. Rakas kyllä saa mut aina iloselle mielelle :)
Eilen sain kyllä mahtavia kicksejä musiikista kun menin bussilla kultsin luokse. Nykyään mun tehobiisejä on Verjnuarmun Itkuvirsj' ja Eternal Tears of Sorrown Raven Eyes :)
Että tällästä tänään

"Ilimoelle kajahtaa itkuvirsj' ja verreen peittyy rannat,
Kalaman viisuva veisataan, se kaavas tiältä kantaa
Synkän sävelen tahissa lippuu joen vesillä laatta
Rannoella kylän väkj' kuorossa kirroo elon raskaatta"

Tiistai on toivoa täynnä? :)Tiistai 24.01.2006 12:14

Jeejee taas on viikko lähtenyt käyntiin ihan mukavasti. Eilen olin melkein koko päivän töissä. Vauhtia vaan haittas se et kärsin penikkataudista :/ aika helvetin kipeet jalat. Luultavasti se johtuu siitä että oli huonot kengät viime viikolla töissä ja kun on muutenkin lättäjalka.
Mut ostinpas eilen sit kunnon työkengät :) Eiköhän se tästä... pitäis levätä, mut en millään haluu jättää yhtään reenejä väliin! Eilenkin treenasin hampaat irvessä, mut hauskaa oli. Tervettä, eikös vaan :)
Tänäänkin 8h töitä ja illalla vapaavuorolle treenaamaan.
Kouluunkin pitäs rupee satsaamaan ja tehdä roikkumaan jääneet hommat.. mut kaippa ne ehtii :) Harmi kun en ehi raksuni kanssa olemaan ku vaan ihan myöhään iltasin :( No enköhän mä kestä.. ja kyllä sitä sit taas ehtii ku jätän töitä vähän vähemmälle.
Ja viikonloppusin voidaan viettää laatuaikaa :)
No eipä tässä taas mitään erikoista. Treenattua on tullut tosi paljon, ja matsitreeneihinkin uskalsin viime su ja hauskaa oli :) Pilatestakin oon tehnyt kotosalla.. :)

Jee viikonloppu :)Perjantai 20.01.2006 13:45

Taas se on perjantai ja eka kouluviikko takana. Mukavasti on mennyt vaikka ihan minimaalisen vähän luentoja syksyyn verrattuna :) mut helmi-maaliskuussa tahti kiihtyy. Pitäis sinne Uppsalaankin rupee hakemaan ja hommata jostain kesätöitä. Pitäs puutarha harjottelu saada tehtyy loppuun et musta tulis agronomi :)
Hollantiinkin ois lupaavankuulonen puutarhamatka tiedossa, mut en tiedä onko varaa lähtee.. lennot ois 155 euroa ja hotellit yhteensä 120 euroa... se on vähän siinä ja siinä, kun kuitenkin ristonkin kanssa meinataan pieni ihkuilureissu pitää :)
Tänään sit 2h aerobicia ja illalla syömään :) Viel ois geenitekniikan luento jäljellä. Aamulla olin ihan liian väsynyt et ois jaksanu raahautua mikrobilsan luennolle. Nukuttiin sit kisun kanssa kunnes lähin käymään kotona :)
Eilen oli kohtuu rankka päivä kun olin töissä. On se aika rankkaa vaan seistä ja kävellä ympäriinsä ja katella ihmisia minkä ikiäsiä ne on ja arvella et söisköhän toi luonnonkuorilenkkiä... :D
Treenitkin oli ihan mukavat eilen. Kyynärpääkin alkaa parantua. Ei sillä vieläkään pysty nojata esim. pöytään.. mut se kuhmu on jo tosi paljon pienempi!
Jep mut nyt opettelemaan DNA polypeptidiketjujen 5´ja 3' päitä!

kiirettä taasTorstai 19.01.2006 13:39

Kiva kun on näin vähän koulua nyt keväällä :) ehtii vähän pistää rahoiksikin! Syksyllä ei ollu kyllä mitään toivoa käydä töissä.. Nyt on hyvin iltapäivät aina aikaa, jos vaan töitä riittää. Eilen meni koko päivä duunissa ja tiistaina oli se näytös.
Jännitti ne murskaukset ihan hirveesti. Hyvin ne meni, vaikka kolhuja tulikin :) Luulin et käsi murtu kun ein kyynärpäämurskauksen, mut onneks ei kuitenkaan! Ois muuten voinu olla vyökokeeseen meno uhattuna :(
Mut tänään taas treenaamaan sit töiden jälkeen! Kyynärpäässä on iso kuhmu, mut toivottavasti se ei menoa haittaa.
Tänään on myös mun ja Riston merkkipäivä :) Kymmenen kuukautta ollaan yhdessä jo oltu <3 Huomenna sitten sitä juhlistamaan :)
Hmm.. no ei tässä kyllä mitään erikoista oo tapahtunut, että ei oo oikein mitään kirjoteltavaa :/

Verjnuarmu - Muanpiälinen helevetti \m/ (kirjotinkohan oikein)

Ilonpäivä - AjattaraTiistai 17.01.2006 12:28

Pitkästä aikaa olin ilonen aamulla... oli niin mahtava fiilis kun nukuin hyvin ja herätä oman kullan vierestä :)
Koulu alkoi kaheksalta ja taas vaihteeks mikrobilsaa :) Luennon jälkeen kävin kattomassa tenttitulokset ja kappas; pääsin kaikki tentit läpi missä olin ennen joulua ja niitä oli paljon sillon! Ja arvosanatkin oli ihan mukavat lukemisen määrään nähden :)
Stressaaminen sit palkittiin! Oikeestaan tää onnistumisen tunne kumoo sen stressin aiheuttaman mielipahan ja koht saa rupee sit tekemään kandia!
Tänään sit töihin... ja sit sieltä suoraan näytökseen. Pääsen sit taas murskaamaan tiiliä! Oujee.. oikein kolme kappaletta :) Enköhän mä ne rikki saa..
Eilen treeneissä katkes peukalosta kynsi aika pahasti :/ meni aika pitkältä poikki ja nyt kaikki sen takia tuntuu vähän hankalalta tänään.. toivottavasti ei liikaa haittaa tekniikoita tänään!
Kai se on kohta mentävä syömään että jaksaa sit tehä töitä :) Sitä ennen kyl pitää mennä kotiin leikkimään kisuliinin kanssa! Se katto mua niin pettyneenä aamulla ku kesken leikin lähin kouluun.
Noh tämmöstä täällä tänään!

HipheiMaanantai 16.01.2006 14:39

Koulukin alkoi tänään siten, että luennot alkaa vasta torstaina :)
Ei oo sit maanantaisin ku 16-19.00 saksaa... aika paha kurssi.. enkä muista koko kielestä yhtään mitään!
Hirvee väsy tänään. Koitin saada apua masennukseen ja ahdistuneisuuteen mut se on kuulemma vaan normaalia, kuuluu nuoruuteen, että rupeeppas kirjottamaan päiväkirjaa 0_o ARGH!! Oli ihan tarpeeks vaikeeta raahautua sinne.. sit saa kuulla et oot ihan normaali.
No kaippa tästäkin selvitään!
Tänään on taas treenit ja huomenna näytös.. iiks :) Jänskättää vähän..
Huomenna alkaa duunikin, jos vaikka sais kerättyy rahat kannettavaa varten. Käytiin lauantaina kattomassa Katrin koiranpentua ja kyllä se on suloinen! Pienempi kun meidän Bast :) Bastkin ilostui kun kävin ennen luentoo kotona. Heti alko riehumaan.. on se kyllä niin kiva kisuli!
Paikat aika jumissa kun olin eilen kunnon rääkki-pumppi tunnilla ja sit viel sen jälkeen kävelin kotiin eli Viikistä Tapanilaan. Kyl siin ihan kivasti sai taapertaa! Eilen käytiin kattomassa myös Matti-elokuva ja oli kyllä hyvä. Sen jälkeen tuntu ettei itellä mee yhtään huonosti :D
No kai se on mentävä kiinnitteleen taekwondon alkeiskurssimainoksia :) jos joku vaikka päivän varotusajalla eksyis huomiseen näytökseen ja torstain treeneihin :)

HipheiKeskiviikko 11.01.2006 14:55

Loma alkaa kohta olla lopuillaan ja opiskelemaan taas maanantaina. Loma on menny aika rauhallisissa merkeissä. Viime perjantaina Baka tuli hieromaan meitä. Oli kyllä mahtavaa, mut lihakset kipeyty aika pahasti.. sit maanantaina oli treenit ja päätin tehä niin voimalla kun jaksoin, nyt oon sit niin jumissa etten pysty kunnolla liikkumaan :(
Jonkun verran on tullu shoppailtua :) Viime viikolla oltiin Riston kanssa ja eilen oltiin Riinan kanssa itiksessä.. rahaa meni jonkun verran, mut nyt en sit tarvii mitään.
Tänään ois ollu niin kiva mennä esim punttikselle, mut en kyl voi.. huomenna pitäs olla jo täydessä terässä kun on näytöstreenit! Pakko vaan yrittää ottaa iisisti...
Tenttituloksia on myös tullut ja ihan kivasti on mennyt!! Ei oo vieläkään yhtään ykköstä suoritusotteessa ja se on ihan hyvin :)
Nyt sen huomaa et kyllä pänttääminen kannattaa! Viel kun jaksais tehä ne entomologian esseet niin hyvä tulis.
Koht on varmaan ruvettava järkkäilemään ne vaihtojutut kuntoon ja etittävä kesätyöpaikka... jos nyt ois kivempi kesä töiden suhteen ku viime kesänä!
Noh.. eipä tässä vieläkään tämän kummempia :)

uusi vuosi ja uudet kujeetTiistai 03.01.2006 12:59

Viime vuosi oli kyllä mielettömän kiva vuosi :) Saas nähä mitä tänä vuonna tapahtuu... ainakin on vyökoe tiedossa ja vaihtoon pitäs lähtee... Itävallan suhteen en oo vielä varma, mut Ruotsiin ainakin lähden kuukaudeks.
Alkaa ahistaan tää lomailu :/ koko syksyn oon oottanu et pääsee lomalle, mut ei sitä vaan osaa rentoutua! Sääli.. masentaa ja ahistaa vaan koko ajan. No, ei pidä antaa niille tunteille liikaa valtaa.. kyllä se tästä.
Uusi vuosi meni mukavasti Riston kanssa kaksistaan. Tuli vähän otettua ja oli mukava krapula sunnuntaina! Eilen Katri tuli moikkaamaan pitkästä aikaa :) Oli niin mukava nähdä sitä... nähään nykyään vähän harvemmin kun asutaan eri kaupungeissa.
Tänään pitäs jaksaa siivoilla ja pestä pyykkiä. Ja O.C päivä on tänään!!!
No eipä sitä kauheesti oo kertoilemista kun ei mitään erikoista oo tapahtunu....

Joulu tuli ja meniTiistai 27.12.2005 15:44

Nyt sitten lomaillaan oikein olan takaa :) en oo taas oikein päiväkirjaa ehtiny kirjottaa ku on ollu niin kiirettä. Tentit loppu 16 päivä, sit olikin seuran pikkujoulut ja sit lauantaina kaverin synttärit ja sit maanantaina 19. päivä lähin sukulaisten luo Pohjanmaalle. Oli taas niin mukava reissu! Oli kovat pakkaset koko viikon. Siel vaan istuskelin mumman kans tuvassa ja kudoin kaiken näköstä :) mm. kämppikselle kaulaliinan, mutsille kalastajanhanskat ja sit viel sain Riston villapaidan valmiiks! Sit yhtäkkiä aattona aattelin tehä faijalle pipon :)
Sain sit tädeiltä tilauksia ens jouluks :D mm villatakin ja villapaidan :)
Torstaina sit tulin kotiin ja alotettiin Riston kaa jouluvalmistelut. Mukava joulu oli. Oltiin kotosalla ja kateltiin telkkua ja syötiin. Sit käytiin moikkaamassa Riston mummua ja eilen käytiin isän luona Lohjalla. Sinnekin menee uus hieno motari. :) on kaupunki vähä muuttunu... pitkästä aikaa käytiin moikkaamas mun yhtä tätiä. Risto laitto sen digiboksin toimimaan ja sit se täti opetti mulle kaikkia kivoja neulomiskikkoja :) mm. neulomaan palmikoita.
Ihanan talvinen ilma tääl Helsingissäkin. Vois vaikka lähtee kävelylle :) mp3 soittimenkin sain takasin vaihdosta.. se siis vaihdettiin uuteen. Pääsee taas kuunteleen hyvää musiikkia kuhan meen kumpulaan laittamaan siihen uusia biisejä.
Kissakin hyppäs tähän syliin ja jahtaa omaa häntäänsä :D se sit jaksaa riehua! Mummolan kissa tuntu jotenkin niin hidastetulta.. se vaan istu hiljaa keskellä lattiaa, uskomatonta! Mut kyl vanaha mieskin innostu leikkimään :) no hyperaktiivisen koiran kaa nimeltä Essi sai riehua yllin kyllin. Että tämmöstä!