IRC-Galleria

sunnuntai, eikä edes krapula!Sunnuntai 04.12.2005 12:55

on nämä viikonloput niin mukavia!
tässä me kisun kaa kirjotetaan päiväkirjaa.. se äsken meinas kirjottaa omia tekstejä ja sit se päätikin kaataa kynttilän.. se ei kyl oo mikään maailman paras leikkikaveri!
Salille piti mennä tänään, mut eilisen hierojan jälkeen olkapää kipeyty :( en pysty nostamaan mitään raskasta.. et ehkä ei kantsi mennä rikkomaan tätä lisää. Kävelyllä vois kyl käydä ku tuol on aikasen upee ilma! Tai sit tyydyn vaan pilatekseen.
Viikonloppu on mennyt vaan kotosalla. Eilen piti käydä moikkaamassa kavereita, mut ei ne ollut kotona. Innostuin kirjottamaan sit sen sijaan 6 luentopäiväkirjaa.. 10 pitää palauttaa keskiviikkoon mennessä. Ees jotain sai aikaseks tänäkin viikonloppuna! Sit täytys lukee kirjanpitoo, kun keskiviikkona on tentti. Sit onkin keskityttävä kemiaan... ens viikolla ois yhet pikkujoulutkin, mut saa nyt nähä.
Kissa on pitäny mua hereillä molempina aamuina... tuli kerjäämään ruokaa/huomiota jo joskus kuuden jälkeen aamulla. Yritä siinä nyt sit nukkua kun toinen kolistelee minkä kerkee, puree kättä ja hyökkäilee jalkoihin :) jälkeenpäin se naurattaa, mut siin unenpöpperössä se on tosi raivostuttavaa! varsinkin kun risto vaan kääntää kylkee ja jatkaa unia.. hyvät unenlahjat sillä, tai sit en vaan oo tottunu viel et on kissa.
Että tämmöstä tänä viikonloppuna :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.