IRC-Galleria

Jejeje!!Keskiviikko 29.08.2007 17:19

Huomen on sit vika työpäivä!! Ihan mukavasti meni kesä tääl landella. Vähä yksinäistä on ollu välillä, mut onneks aina viikonloppusin on päässy kotiin ja kiitos Johannalle kun pelastit mun heinäkuun :)
Alotin sit melonnan. 5 kertaa ehdin käydä ja vikalla kerralla sit hiffasin koko jutun. Melottiin yksiköillä tai kaksikoilla. Yksin oli kyl kiva meloo sit alkuhankaluuksien jälkeen :) että se kajakki oli mahoton saada meneen suoraan!!
Viime viikolla sit ratsastinkin piitkästä aikaa. Oli kyl mahtavaa ja vielkin lähentäjät ihan tulessa :/

Mitäs kaikkee täs kesänaikana onkaan tapahtunut... no päätapahtumat oli varmaan Pendulumin keikka, Kuopiorock, Farmari, Ankkarock, Taekwondofestarit ja eilinen lähiruokaviesti.

Maanantaina tosiaan starttas lähiruokaviesti Rovaniemeltä. Itse ilmottauduin osuudelle Suomen keskipisteestä Pyhäjärvelle ja se oli 60km pitkä pyöräily. olin lähileipäjoukkueessa ja meidän viestikapula oli pieni puinen leipälapio :) se sit luovutetaan eduskuntaan perjantaina. Oli yllättävän kevyt polkee vaik flunssa oli päällä ja ilma oli tosi kylmä. Pyörä oli ihan sairaan hyvä! Siin oli vaan se tanko liian alhaalla ni kädet väsy liikaa ja en tunne vieläkään paria sormea... :) Vika osuus mentiin pappatuntureilla ja se oli kyl aika mahtava näky! Vaan pari mopoa vissiin hyyty et aika hyvin ne kesti 67km.

Tänään onkin sit ylläripylläri saikku päivä. Ei kukaan tervejärkinen melo alkavassa flunssassa eka 12km ja jäädytä itteensä totaalisesti ja seuraavana päivänä polje 60km. No mut oonko mä sanonu joskus et oisin muka järkevä? Häh? :D Ehtiipähän pakata kamoja ku huomenna ois tarkotus lähtee ajeleen Helsinkiin heti töiden jälkeen. Sit pääsee vihdoinkin kultasen luo! Sitä onkin ollu tosi kova ikävä koko kesän! Vielä pitää odottaa viikko et päästään kunnolla nauttimaan yhdessa asumisesta. Oon lauantaina lähössä Latviaan viikoks kurssille.. mehiläishoitoa tottakai. Mut sitä ennen on Amorphiksen keikka perjantaina ja näkee Katriakin taas pitkästä aikaa <3

Noh kai sitä pitäs levätäkin tai jotain sit.....

Rytmihäiriö - Pakko tappaa ihminen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.