IRC-Galleria

Thaurnil

Thaurnil

Glóir do Dhia sna harda, agus ar talamh síocháin do lucht a pháirte.

30.7.2008Keskiviikko 30.07.2008 07:15

Perkeleen ninjalootterit... nojoo, mutta päivän lainaus.

"Now you're a good surveyor, Dixon. But I swear you'll make me mad. The West will kill us both,
you gullible Geordie lad. You talk of liberty, how can America be free? A Geordie and a baker's boy,
in the forests of the Iroquois..."

- Mark Knopfler (Sailing to Philadelphia)

28.7.2008Maanantai 28.07.2008 19:12

Kommentti vapaaehtoisesta lapsettomuudesta: monet sanovat että länsimaissa tarvitaan lisää lapsia, sillä kehitysmaiden syntyvyys on paljon suurempi mitä länsimaiden. Ongelma on vain siinä, että yksi länsimaisen perheen lapsi kuluttaa resursseja noin 200-kertaisesti kehitysmaissa syntyneeseen lapseen verrattuna. Suomeksi: länsimaiset lapset kuluttavat ison osan maapallon resursseista.

Että se siitä argumentista.

24.7.2008Torstai 24.07.2008 16:50

Maagi lvl 56! \o/

Luultavasti vähän hidastan levuttamista että ehtii tehdä Blackrock Depthsin, Scholomancen ja Stratholmen questit. Outland on sen verran nähty mesta että sen kanssa ei kannata kiirettä pitää. Nyt lähinnä paladinillani tahkoan kultaa että saa sen nopeamman lentomountin alleen ja maanantaina jatkuu (toivottavasti) Mount Hyjal.


20.7.2008Sunnuntai 20.07.2008 04:53

Päivän lainaus.

"Kristinusko on uskonto jossa palvotaan kosmista zombia, joka osaa ikuisesti elämisen taidon ja kertoo sen sinulle jos symbolisesti syöt hänen ruumistaan ja telepaattisesti kerrot hänelle hyväksyväsi hänet johtajaksesi, jotta hän voi poistaa pahan voiman sielustasi joka on ihmiskunnassa, koska puhuva käärme uskotteli kylkiluusta tehdylle naiselle että maagisesta puusta syöty omppu on hyvää..."

- Tuntematon.

13.7.2008 Sunnuntai 13.07.2008 15:55

Päivän lainaus.

"Religion has convinced people that there’s an invisible man…living in the sky, who watches everything you do every minute of every day. And the invisible man has a list of ten specific things he doesn’t want you to do. And if you do any of these things, he will send you to a special place, of burning and fire and smoke and torture and anguish for you to live forever, and suffer and burn and scream until the end of time. But he loves you. He loves you and he needs money."

- George Carlin.

En voinut vastustaa kiusausta lisätä kuvakaappausta Supremuksesta. Pomo vielä kaatamatta ja jää varmaan vielä kaatamattakin toistaiseksi. Palailen perjantaina tai torstaina lomilta jolloin varmaan raidailu jatkuu. :)


11.7.2008Perjantai 11.07.2008 05:06

Raidailuja. :)

The Black Temple
- High Warlord Naj'entus

10.7.2008Torstai 10.07.2008 17:35

Päivän lainaus...

"When Illidan said: "You are not prepared", this is the guy he was talking about."

- Joku satunnainen Thottbotin käyttäjä Brutalluksesta.

9.7.2008 Keskiviikko 09.07.2008 05:36

Nyt se sitten alkaa, pitkä ja kivinen tie kohti Illidan Stormragea. Kerron sitten miten kävi.

Miksi erosin kirkosta? Perjantai 04.07.2008 16:26

Muutama syy kirkosta eroamiseeni.

1) Jos kuulut kirkkoon, allekirjoitat kirkon opit. En usko kirkon oppeihin, joten osoitan suoraselkäisyyttä arvojeni takia eroamalla kirkosta. Kirkko opettaa kymmentä käskyä, yksi niistä kuuluu: "Älä tapa." Miksi kuitenkin sotilasvalat vannotaan kirkossa? Kaksinaismoralismia kukkeimmillaan.

2) Kirkko tukee fundamentalista ja ihmisoikeuksia polkevaa liikettä, vanhoillislestadiolaisuutta. Allekirjoittanut ei voi hyväksyä tällaista menettelyä. Kuulumalla kirkkoon osoittaisin vain tukeni kyseistä liikettä kohtaan mikä sotisi räikeästi arvojani vastaan. Kyseisen liikkeen syntikäsitykset ovat suorassa ristiriidassa Suomen perustuslain ja YK:n ihmisoikeuksien julistuksen ja ties kuinka monen muun perustavaa laatua olevan asiakirjan sekä yleisen, sivistyneen moraalikäsityksen kanssa.

3) Kirkko sanoutuu irti politiikasta mutta silti käytännössä Kristillinen Liitto on kirkon käsikassara. Tämä samainen puolue ajoi 80-luvulla teokratiaa Suomeen. En voi hyväksyä tällaista menettelyä.

4) Uskonnonopetuksen heikko moraalipohja. Kyseessä on lähinnä käskyjen ja oppien ulkoa opettelu, auktoriteettien kunnioittaminen ilman mitään reunaehtoja, ja järjenkäytön systemaattinen salpaaminen.

5) Raamattu itsessään. Miksi ihmiset paasaavat videopelien ja television vaarallisuudesta, vaikka Raamatussa kyseisen opuksen "antagonisti", Jumala, kunnostautuu tappamalla itse suoraan 371 186 ihmistä ja määräämällä tapettavaksi 1 862 265 ihmistä?

6) Vaikka kirkko syyttää "okkultistisia uskontoja" (pakanauskonnot) saatananpalvonnasta niin se ei silti kaiva malkaa omasta silmästään. Ottakaa huomioon että kirkon palvontamenoissa symbolisesti syödään ihmislihaa ja juodaan verta. Lisäksi Raamatussa on kohtia joissa Jumala on vaatinut jopa ihmisiä uhrattavaksi itselleen. Kuulostaa aika pirulliselta lahkolta.

7) Koko kirkkolaitos on historiassa ollut yksi pahimmista ihmisoikeuksien polkijoista (noitavainot, inkvisitio ja ristiretket). Historiasta tiedetään hyvin että Jeesuksen nimissä on teloitettu ja kidutettu kuoliaaksi eniten ihmisiä.

Lopuksi päivän lainaus.

"The church says the earth is flat, but I know that it is round, for I have seen the shadow on the moon, and I have more faith in a shadow than in the church."

- Ferdinand Magellan (1480-1521).

Jälleen yksi syy miksi en halua lapsia. :DKeskiviikko 02.07.2008 17:05

Naispuoliset ihmiset, jos kumppaninne/puolisonne alkaa mankumaan lasta niin näyttäkää heille tämä teksti.

"Hei,

pyydän teiltä neuvoja ja ideoita siihen, miten kykenen kestämään vi*utusta seuraavat 8 kuukautta.

Tilanne on seuraava: Meillä on kolme lasta, ja vaimoni on jälleen raskaana. Raskaus on odotettu ja suunniteltu, ja perheessämme on kaikki (ainakin omasta, uskon että myös vaimon mielestä) niin hyvin kun mahdollista. Paitsi yksi asia.

Aiempien kolmen raskauden aikana vaimo oli kuin perseeseen ammuttu karhu, 24 tuntia päivässä. Jatkuvaa v***uilua, äksyilyä, juoksuttamista, raivo- yms. kohtauksia, huutamista, nipotusta, luukku kiinni (= ei seksiä vuoteen). Aivotoiminta ja järjenkäyttö tippui nollille, eli kaikista asioista, isoista ja pienistä, pitäi säätää, vääntää rautalankaa ja perustella asioita kuin nelivuotiaalle. Ei auttanut se että hoidin talouden (siivous, ruoka, vaatteet), järjestin vaimolle omaa aikaa ja tilaa, toin kukkia kotiin, hoidin lapset & kuljetin niitä mummolaan viikonlopuiksi.

Ja nyt tämä skeida on päällä neljännen kerran … kun alettiin lasta tekemään, mä ajattelin että kyllähän raskauden ajan aina jaksaa, joskushan se loppuu. Enkä ehkä oikeasti muistanut kuinka v-mäiseksi vaimo muuttuu.

Mutta mutta. Toisin kun edellisten raskauksien aikana, mä tunnen itseni jo oikeasti vähän vanhaksi tähän kaikkeen. Myös työni on vaativampi ja vastuullisempi kun ennen, mistä tulee oma lisästressinsä. Ja kun lapsia on jo kolme, on perheen pyörittämiseen tarvittavan riesan määrä kasvanut tappiinsa. Pelkkä (tulossa oleva) seksin puute tekee sen, että mä tulen olemaan viimeistään kuukauden kuluttua itsekin tolkuttoman ärtynyt.

Minusta tuntuu ihan järkyttävältä ajatus siitä, että mä joudun olemaan miltei vuoden tämän porukan yksinhuoltajana. En tajua miten jaksan. Puren hammasta, juon viiniä ja vedän käteen? Etsin rakastajattaren jonka luona voin käydä elpymässä kerran kuussa? Hommaan spiidiä ja pilveä? Hakeudun mahdollisimman paljon työmatkoille? Ehdotuksia??

Onko muilla kokemusta siitä, että _heti_ raskauden alettua naisen järki loppuu? Vaimoni on korkeasti koulutettu, hänen työnsä edellyttää jatkuvaa uuden omaksumista ja laajojen kokonaisuuksien hahmottamista. Kuitenkin juuri kaikenlaisen ajattelun seisahtuminen ja nelivuotiaaksi taantuminen oli se juttu, josta tiesin raskauden alkaneen - ennen apteekin raskaustestiä. Onko tämä normaalia?

Joo, tiedän kyllä että näistä asioista pitäisi pystyä juttelemaan kotona, mutta -uskokaa pois- rakentavaa dialogia ei meidän perheessä käydä ennen ensi juhannusta, ja se ei ole minun valintani. Tai ei ainakaan sellaista keskustelua, johon vaimo osallistuu."