IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Tiina-logiikkaaTorstai 08.12.2005 03:25

Taas meni seuraavan päivän puolelle tämä kirjoittelu... Mutta leikitään, että on yhä keskiviikko.

Tänään olen ajatellut melko paljon.

Viime yönä näin melko sairasta unta. Ei siitä sen enempää, jotta asianosaiset (ainakaan se yksi) eivät alkaisi pitää minua ihan kummallisena.

Eilen tein kiisseliä, jota sitten tänään ollaan syöty. Kiisseli kuitenkin muistuttaa enemmän mehukeitoa. Järkeilin, ettei siitä voi mitenkään tulla täyteen, koska sehän on kuin mehua, jossa on vähän marjoja joukossa. "Toi on tollasta Tiina-logiikkaa - mehusta ei tule täyteen" tuumasi Bärre siihen. Minä söin sitten vähän täytekakkuakin, jottei koko ajan tulisi nälkä.

Erään ystäväni [ei nimeä tällä kertaa, koska koskaan ei tiedä, ketä tännekin eksyy] kanssa pohdimme sitä, että me naiset osaamme kyllä murehtia turhaan. Tämä keskustelu palautti jälleen mieleeni toisen, jonka kuulin junassa viime maanantaina. Kaksi about kaksvitosta miestä jutteli: "Miehillä on paljon helpompaa, kun meollä on ne putkiaivot. Nasten pitää tehdä kaikesta niin perkeleen monimutkaista." .. "Me otetaan kaljaa saunassa ja tehdään päätöksiä"... Mitä tohonkaan nyt enää sanois. Tiedän tekeväni pienistä asioista suuria ongelmia ja vatvovani joitakin juttuja ihan turhaan. Mutta en kai sitten ole ainut.

Illalla tein joulukortteja ja -lahjoja. Huomenna pitäisi mennä postiin ja lähettää: kirje Yukarille (sain häneltä kortin viime uutena vuotena, vastaus on vähän viipynyt), yo-kiitoskortti parille ihmiselle (eihän mun juhlista vielä niin kauaa ole... osa korteista jää edelleen laatikkoon odottamaan), osoitteenmuutoskortteja (muutostani on kohta kaksi kuukautta) ja joulukortteja (kerrankin ajoissa!). Olen kyllä melko aikaisessa joululahjojeni kanssa. Normaalisti viimeiset on tehty aatonaaton ja aaton välisenä yönä.

Bärren kanssa joimme taas glögiä äskön keittiössämme. Tutkimme Järvenpään kartaa ja totesimme, että täällä on melko hyvä asua. Unirytmiämme miettiessämme tulimme siihen tulokseen, että samakait se on millon nukkuu, kunhan joskus nukkuu. Ikävä vaan, että opiskelu usein vaikeuttaa oman unirytmin valintaa. Ja perjantaina sitä saattavat vaikeuttaa myös ovikelloamme pimpottelevat tytöt. Tanjan lupasin päästää sisään, toiset voivat tehdä lahjat rappukäytävässä. Säälin jo nyt naapureitamme.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.