IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!
Rakastan kesää.

Olen nauttinut niin paljon kaikesta. Taas toi sana nauttia. Mutta niin se vaan on. Skootterilla ympäriinsä ajelu suunnittelematta, uiminen, auringonotto, lukeminen, ystävät, Munamarkkinat, häät, työpäivät, helle... Kesä on ollut ihmeellisen ihana. En muista, milloin viimeksi olisin pitänyt näin paljon kesästä.

Ja juhannus.

Mietin, etten saanut montakaan juhannusviestiä. Tai siis sain tasan yhden juhannusviestin. Mutta ehkäpä se johtui siitä, että paria ihmistä lukuunottamatta näin juhannuksena kaikkia mulle tärkeitä ihmisiä. Kummallista.

Vietettiin juhannus Pyhärannassa / Raumalla. Perjantaina RMJ:ssä ja muuten meillä kotona. Oli kummallista ja hassua, kun meillä oli yhtäkkiä ties ketä. Oli mun leikkikavereita & henkilökohtaisia ystäviä, Sallan Martta, Laurin kavereita, meiän Mikon kavereita... Eikä yhtään tuntunut hankalalta, että kaikki oli meillä.

Syötiin, pelailtiin, otettiin aurinkoa, käytiin uimassa, saunottiin, naurettiin, kuunneltiin hyviä bändejä, hypittiin, halailtiin ja oltiin vaan. Aika meni nopeeta.

Sain kuulla monta kertaa puhuvani hassusti, vittuilevani paljon enemmän kuin ennen ja olevani muutenkin erilainen. Mietin oikein, että olenkohan sitten tosiaan ollut kahdessa kaveriporukassa ihan erilainen. Tai että olenko muuttunut... Enkä oikein mihinkään lopputulokseen päässyt. Yhtenä yönä mietittiin, että jos kakskymppisen ihmisen voi sanoa muuttuneen, niin voiskohan olla niin, että se ei välttämättä olekaan muuttunut, vaan että siitä vaan on tullut enemmän oma itsensä... niin tai näin, mutta viikonlopun aikana tunsin itseni oikein onnelliseksi ja oikein itsekseni.

Kiitos Bärreliini kun aina tyhjensit tiskikoneen ja täytit sen. Ja tällä kertaa se taidat olla sä, joka on "pahuksen oikeessa", vaikka en haluaisikaan niin olevan.

Kiitos Meri kun olit monta kertaa minä. Monopolissa ja meillä kotona. Ja kiitos pienestä maailmanparannustuokiosta pe-la-yönä. Jotenkin asiat tuntuu loppuun puhutuilta ja selvitetyiltä vasta, kun niistä on puhunut sun kanssa.

Kiitos Sallulah siitä, että tulet seuraksi ulos jäätymään saunan jälkeen. Kiitos että olet sinä. Aina olemassa. Enhän saa tikusta silmään, vaikka vielä pari kertaa menneitä vatvoisinkin?!

Kiitos kaikki muutkin. Raksuja ootte!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.