IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!
Perjantaiaamuna hyppäsin pitkästä aikaa Saunakalliosta junaan ja suuntasin jälleen Helsinkiin. Kiertelin alennusmyynneissä ja ostin kaikkea ei-alennettuakin. Puolenpäivän aikoihin tapasin Venlan ja Reetan Kaisaniemessä. Haettiin torilta mansikoita ja mentiin Suomenlinnaan piknikille. Istuttiin pari tuntia puiden varjossa, syötiin salaattia, patonkia ja mansikoita. Reetta nauroi lokeille ja mä ja Venla nautittiin siitä, että sai olla vaan. Ennen lähtöä kierreltiin vielä ympäriinsä, Reetta tykkäsi mukulakivistä paljon enemmän kuin minä ja Venla.

Piknikin jälkeen lähdin Haminaan. Porvoon linja-autoasema näytti kovin tutulta, vaikka siitä on ikuisuus, kun olen sitä kautta mennyt Lappeenrantaan Outille. Haminassa Bärre ja Tove olivat vastassa. Menimme Bärren möksälle maalle. Matkalla näin kuuluisat Venäjän rekkajonot. Niistä sanottiin eilenkin illalla radiossa ja nyt tiedän, mitä se tarkoittaa. Mökillä lämmitimme saunan ja söimme pizzaa ja karkkeja. Bärre on paras.

Perjantaina ajelimme ympäri Haminaa sightseeing-kierroksella. Bärre voisi varmaankin jo kohta ruveta perimään kierroksistaan maksua. Kävimme välillä ulkoiluttamassa Toven [joka on muuten kasvanut!] ja syömässä. Sitten Bärren henk. koht. ystävän Sarin synttäreille hiekkarannalle. Olimme varustautuneet auringonottoon ja uimiseen, mutta alkoikin sataa. Se oli kuulemma meidän vika. Pakenimme grillikatokseen. Hassua. Kun lähdimme, aurinko alkoi taas paistaa. Joten kai se sade oli meidän syytä. Kävimme Bärren porukoilla syömässä ja lähdimme sitten Järvenpäähän Bärren äidin autolla.

Illalla kävimme Eijan, Bärren ja Toven kanssa katsastamassa Puistobluesit. Kiersimme kojut ja haimme Prismasta pussin sipsejä. Menimme rantapuistoon istumaan ja ihmettelemään ihmisten paljoutta. Jotenkin en osaa vielä ottaa Puistoblueseja mitenkän "oman kaupungin juttuna". Ei se ole sama, kuin Munamarkkinat tai Mustanpitsinyö. Oli silti hauska käydä. Ja törmätä Brasilialaiseen brasilialaisia "munkkeja" myyvään tyyppiin.

Myöhemmin illalla kävin Miran kanssa lenkillä ja sitten pelattiin junapeliä ja juotiin teetä. Oli niin mukavaa, kun Bärre oli taas kotona.

Aamulla Bärre jäi nukkumaan, kun lähdin töihin. Kun tulin töistä, Bärre oli jo lähtenyt. Mua ärsytti suunnattomasti, vaikkei edes mistään erikoisesta syystä kai. Olin pikemminkin aamupäivän ollut hyvin iloinen. Onneksi Sallulah soitti pitkän puhelun ja sai mutkin taas piristymään.

Huomenna Salla tulee kotiin! [Muistin jo, että olisi tullut tänään.] Sen jälkeen Järvenpääkin tuntuu taas ehkä hieman mukavemmalta.

Nyt lähdemme ulos Toven kanssa ja illalla katsomme jalkapalloa. Brasilia voittaa 2-1.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.