IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

[Ei aihetta]Maanantai 12.12.2005 00:32

Teinpäs sitten väitöskirja-analyysiä viime yönä, kun ilta meni Potterin parissa... Neljään asti jaksoin tehdä, sitten menin nukkumaan. "Aamulla" nousin puol yheltä ja istuin taas hetken koneella näpyttelemässä analyysiä. On jo ihan voittaja-fiilis, ku oon noin puolessa välissä!

Mentiin Bärren ja Tiina K:n kanssa Helsinkiin. Ihmeteltiin Stokan jouluikkunaa, kissa ja kuuseen kiipeävä nalle olivat suosikkini. Aloin jo itsekin odottamaan joulupäivää, jolloin saa kulkea koko päivän yöpaidassa ja lukea jotain hyvää kirjaa. Toivottavasti saan muitakin kirjoja kuin koulukirjoja lahjaksi!

Käytiin syömässä ja laulelemassa kauneimpia joululauluja tuomiokirkossa. Oli taas niin ihanaa. Nautin, kun sai laulaa orkesterin säestämänä. Siellä sitten mietin, että mun joulunodotukseni on kyllä sujunut tosi hyvin. Ei oo ollut tietoakaan mistään stressistä sun muusta. Olen nauttinut jouluvaloista, -lauluista, glögistä ja ennen kaikkea lahjojen tekemisestä ja ostamisesta. Kunpa kaikki joulukuut vois mennä näin hyvin! Ainut miinus tämän vuoden partioadventtikalenterin tekijälle: partio joulukalenterin kuvan kuuluis aina jatkua sieltä luukun takaa, homma ei oo oikeen ain toiminut tämän vuotisessa kalenterissa!

Ilta on taas mennyt telkkaria katsellessa ja yö menee analysoidessa. Onnea vaan mullekin, pikkusen voi huomenna väsyttää koulun pikkujouluissa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.