IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

Kelpaan sittenkin! [Hyttysille]Keskiviikko 12.07.2006 00:05

Tänään hihittelimme töissä kahvinpurujen sekaan tippuneelle jääpalalle. Kesä on ihanaa aikaa.

Viikko Toven kanssa meni nopeasti. Lenkkeiltiin paljon. Käytiin Veeran ja Vilkun kanssa Vanhankylänniemessä uimassa. Tehtiin hyvää ruokaa Vilkulla ja vietettiin yks mun vapaapäivistä kokonaan siellä. Toinen vapaapäivä vietettiin Sallulahin möksällä. Lämmitettiin sauna yöllä kun mentiin ja puhuttiin myöhään yöhön. Seuraava päivä maattiin auringossa ja käytiin uimassa aina, kun tuli kuuma. Oikeet kaks lomapäivää.

Pari iltaa meni siivotessa. Luulin olleeni liikaa Sallulahin seurassa, mutta Salla vakuutti, että ihan sopivasti vain. Ei kukaan täysjärkinen kyllä siivoa mökkeilypäivän tai yhdeksän ja puolentunnin työpäivän jälkeen.. Mutta täysjärkinen en koskaan ole ollutkaan ja Sallan seura oikeasti tekee vain hyvää!

Sunnuntaina palasi Bärre. Keitettiin iltateetä ja istuttiin parvekkeella lyhtyjen valossa. Tuntui mukavalta, että Bärre palasi taas kotiin. Ja eilisestä lähtien meitä on ollut täällä neljä. Pelle, Pälle ja Pöllö. Eilen menimme kaikki Sallalla ja Kutro tuli myös. Istuttiin Sallan parvekkeella ja suunniteltiin tätä viikkoa. Mahtavaa kun kaikki on taas koolla.

Jäin Sallalle yöksi. Onneksi on olemassa patja, jossa tee-laadut voi nukkua. Iiih. En tiedä enää, miten osaisin olla ilman Sallaa, vaikka mökillä kun tutkittiin mun kalenteria, todettiin, että loppuviimetteks me ei syksyllä vielä hengattu yhtään yhdessä, mutta sitten meistä tulikin ystäviä ihan hetkessä.

Tavallaan odotan jo syksyäkin. Muta tyydyn mielelläni vielä toistaiseksi heinäkuun pimeneviin iltoihin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.