IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

ParvekepäivitysPerjantai 14.07.2006 15:11

Keskiviikkona olin kymmenen tuntia töissä, jonka jälkeen lähdin vielä reippaana pesemään mattoja Kutron ja Bärreliinin kanssa. Mäntysuopaa kului ja puhdasta tuli, vaikka mun uhoneen matossa meillä menikin yhtä kauan kuin yhdellä mummolla kuudessa omassa matossaan [että jotkut ihmiset osaa olla ilonpilaajia!]. Matonpesureissun jälkeen mentiin kauppaan, noudettiin Arttu asemalta ja sitten Kutrolle syömään mansikkatorttua ja katselemaan Hovimäkeä.

Illalal kotona mua ärsytti työvuorot, mutta Aakkoset -jälleen kerran- sai mut piristymään. Bärreliini teki ruokaa siinä yhdentoista jälkeen illalla, syötiin jauhelihakastiketta ja sen jälkeen juotiin vielä iltateetä parvekkeella. Sitten oli vielä pakko soittaa Sallulahille, ennen kuin malttoi laittaa nukkumaan.

Eilen mulla oli vapaapäivä, mutta matkustin silti Helsinkiin. Tällä kertaa en kuitenkaan matkannut yksin, ja aika kului huomattavasti nopeampaa. Kutro luuli Tiksissä, että ollaan Pasilassa, ja Pasilassa, että ollaan perillä. Mä, matkanjohtajamme Sallulah, Arttu ja Bärreliini naureskeltiin ja mölyttiin vaan ja meidän kanssa istumaan joutunut nainen taisi Helsingissä olla jo ihan kypsä. Asemalla tavattiin Helsinki-oppaamme Tomi.

Käytiin shoppailemassa, ihmettelemässä eläimiä Korkeasaaressa, syömässä hyvin ja lopuks vielä leffassa. Oli taas oikein tosi hyvä vapaapäivä. Oli juuri niin ihanaa olla taas kaikki taas yhdessä, kuin olin aatellutkin.

Ja tänään tulevat mun oikeat ystävät, ja yksi elämäni porukka on taas melkein koolla.

Näillä näkymin matkustan Japaniin maaliskuussa 2007.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.