IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!
Perjantaisen päivitykseni jälkeen Aakkoset paukaisivat parvekkeelle. Keitettiin aamukahvia. Pidän aamuista, jolloin aamukahvia ei tarvitse juoda yksin.

Iltapäivällä käytiin Miran ja Ronjan kanssa lenkillä ja sitten alettiin Bärren kanssa siivota. Kun kaikki paikat kiilsi ja oli ah niin puhdasta, tuli Sallulah hakemaan meidät ja lähdettiin Kutron kautta Ikeaan. Olen tottunut täällä päin asumiseen hyvin nopeasti. "Tarvitsen valokuvakehyksiä, joten me mennään Ikeaan". Jeah.

Ikean jälkeen tytöt jäi meille väsäämään pizzaa ja mä lähdin hakemaan Henkkaa rautatieasemalta. Tultiin Jamppaan ja Henkka alkoi varmaankin melko pian laskemaan minuutteja muiden saapumiseen, koska meidän ihana tyttönelikko ei kauheen hiljainen ole.

Kun kolmas pizza otettiin uunista, saapuivat loput höppänät. Meri, Jonsku, Suski, Lauri ja Mikko. Olivat käyneet Hämeenlinnassakin. Alan tulla siihen tulokseen, että niiden kannattaa ajaa aina vain Turun kautta. Turvallista ja tuttua reittiä. Syötiin, meluttiin ja käytiin katsomassa teinejä ja muutamaa hullua diakkilaista rantapuistossa.

Nukuin yön keittiössä, koska huoneeni oli niin täynnä ja heräsin neljältä lähteäkseni töihin. Latasin kahvinkeittimen valmiiksi, mutta aamulla kahvinporot olivat kuulemma kadonneet salaperäisesti. Tein yhdeksän tuntia töitä ja sitten lähdimme Suomenlinnaan. Meillä oli mahtavat piknikeväät ja seura oli ihan parasta. Henkilökohtaiest ystäväni ja Bärre, Kutro & Sallulah siis. Kierreltiin ympäris Suomenlinnaa, otettiin valokuvia ja istuttiin aina välillä ihmettelemään. Kutro osoitti taas olevansa kaikkein rohkein [ja ihan paras!] ja pojat kirjotteli postikortteja. Illalla käytiin vielä syömässä hyvin ja sitten sanottiin heipat Mikolle, joka lähti Turkuun. Me mentiin T-junalla Järvenpäähän. Saivatpa henkilökohtaiset ystäväni kokea senkin ihanuuden. Oli kyllä melko rauhallista vielä siihen aikaan, mutta Meriä ainakin alko jo ainainen pysähtely kyllästyttää. Mä osaan jo melkein ulkoa pysäkit välillä Helsinki-Järvenpää.

Sunnuntaina nukuttiin pidempään kuin oli tarkoitus. Lauri jäi nukkumaan, Henkka heitettiin Järvenpään asemalle ja me tytöt lähdettiin kulttuurikierrokselle. Käytiin Ainolassa ja Halosenniemessä. Katsastettiin myös Aleksis Kiven kuolinmökki ulkoapäin ja pysähdyttiin ottamaan valokuvia tykeistä. Kierrettiin Tuusulanjärvi ja palauduttiin sitten Jamppaan tekemään ruokaa.

Kun mun henkilökohtaiset ystävät lähti, suunnattiin me Sallan kanssa Espooseen Sallan äidille. Siellä herkuteltiin ja haettiin Sallulahille kamera, jotta se voi ottaa kaikilta meidän mahtavilta tulevilta reissuilta kuvia. Sitten ajeltiin vähän Kannelmäessä metsästämässä yhtä asuntoa ja käytiin ostoksilla.

Illalla kun palauduin kotiin, tuntui kovin tyhjältä ja hiljaiselta. Tove ja Bärreliinikin on taas Haminassa. Onneksi lähden illalla Poriin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.