IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

"Oon onnellinen vaeltaja..."Maanantai 02.10.2006 02:33

Torstaina kävimme Sallan ja Kutron kanssa hiljaisella ehtoollisella. Menen joskus toiste uudestaankin. Järvenpään ulkoa kamala kirkko oli taas sisältä nätti, kun seinillä oli lasten tekemiä enkeleitä. Niin kuin silloin viime syksynäkin...

Perjantaina teimme aamulla tiimitehtävää. Uusi tiimimme on melkoisen tehokas. Pidän pääosin meidän työskentelystä. Muistin taas diapedan ihanuuden ja saatoin innostua ehkä liikaakin. En osannut rauhoittua enkun tunneiksi, enkä loppujen lopuksi jaksanut istua siellä tuntiakaan. Kävelin keskustaan ja hyppäsin junaan. [T-]junalla Turkuun.

Lähdimme erätaitoperuskurssille Suskin kanssa. Meidän ryhmä oli mukava. Rakastan ryhmäytymisilmiötä. Tänään iltapäivällä me tehtiin oma sisaruspiiri, kun muut jo juoksi bussiin. Me oltiin yhdessä kävelty pe-iltana hirveesti ylimääräistä, nukuttu ahtaasti eka yö, pidetty monta taukoa lauantaina, eristäydytty la-illan kokoontumisessa ja saavuttu viimeisenä Huovinrinteelle tänään. Ja kastuttu, puhuttu, naurettu ja kiitelty.

Aina vain lisää partiomuistoja.

Kotona: "Tuuppas nyt tänne kertomaan mitä te teitte". Ja vaikkei jaksaisikaan kertoa [juuri tästä kerettiinkin puhumaan kurssilla..], on ihanaa, että on joku joka kysyy.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.