IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

[Ei juurikaan otsikoitavaa]Keskiviikko 04.10.2006 01:35

"Etsin ja haaveilen aina vaan,
hapuillen totuutta tunnetaan
milloin mä oppisin luottamaan,
ainoaan toivoon vain turvaamaan"
[Turvakytkin]

Kuuntelen varmaan liikaa Turvakytkintä.. Koko ajan pyörii sitten joku heidän kappale päässään. Nauroivat koulussa heidän nimelleen. Pyh sanon minä. Ja jatkan kuuntelemista.

Kutro kirjoitti minulle kirjeen. Hassu tyttö. Rakastan sitä. Kirje on kalenterin välissä odottamassa vastausta.

Pitäisi tehdä diapedan tuntisuunnitelmaosuuksiani [tai jotain] mutta olen tehnyt kaikkea muuta. Käynyt Toven kanssa lenkillä, istunut koneella, tehnyt ystävärengaslistaa [saa ilmoittautua!], etsinyt pieniä esineitä kuulumiskierrosta varten, katsonut telkkaria, virkannut, käynyt saunassa, teeskennellyt Miran ja Toven kanssa.. paljon olen siis ehtinyt. Diapedaa en kuitenkaan. Onneksi on tällainen ilta, ettei taas väsytä. Voin tehdä myöhään yöhön kaikkea kivaa.

***

Unohdin kertoa maanantaistani, joka oli kiva. Näin Reettaa ja Venlaa. Reetta on kasvanut huimasti ja miljoonannen kerran; Venlan kanssa on ihana jutella. Heiltä suuntasin kauppatorille ja vein unohtuneet avaimet takaisin. Oli hauska nähdä pitkästä aikaa yhtä työkaveria. Ja nauraa pomon jutuille. Hengasin siellä puolitoistatuntia huvikseni. Lähdin paljon paremmin mielin kuin vikan työpäivän jälkeen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.