IRC-Galleria

Tinskuukkeli

Tinskuukkeli

Tiina T. on Facebookissa!

"Jampassa on turvallista"Maanantai 15.01.2007 00:59


Teetä uudesta Pikku Myy -mukistani. Tee maistuu taas teeltä, kun on muumimuki käytössä. Joku muumimuki lähtee mukaan, vaikka minä lähtisin minne.

Ensimmäinen viikko Ryttylässä päättyi ja minä matkustin [tuttuun ja] turvalliseen Jamppaan. Tove ja Kutro tulivat vastaan ja "kotona" odottivat Vilkku ja Bärre. Laulettiin kauniisti Vilkulle, koska siitä tuli taas vähän vanhempi. Vain vähän kuitenkin.. Neulottiin ja katsottiin, kun Vilkku leipoi. Käytiin syömässä Hesessä. Yömyöhään pelattiin monopolia. Minä ja Kutro luovutettiin kahden aikoihin. Uudessä Monopolissa on visa-kortteja. Lapset eivät opi laskemaan, mutta kyllä se visakorttikone sai lopulta mutkin puolelleen. Lähdettiin kaikki ajellulle MSO:lle, kun vietiin Kutro nukkumaan. Minulle oli levitetty kuutio ja laitettu muumi-lakanat.

Lauantaina tiskasin ja laittauduin nätiksi. Mea ja Hanne tulivat ensimmäisinä juhlistamaan Vilkkua. Vieraille tarjottiin makaronitonnikalamössöä. Kutrokin tuli, mutta sillä oli omaa ruokaa. Mean ja Hannen lähdettyä alko tulla lisää vieraita ja meteli kasvaa. Syötiin herkkuja ja puhuttiin paljon. Olin välillä hyvin epäsosiaalinen ja makoilin sängyllä. Jossain vaiheessa maattiin molemmat B:n sängyllä ja totesin sille, että on hyvä, ettei me enää asuta sielä kaksin. Oltais oltu vähän huonoja emäntiä. En vain ollut ehkä taas tottunut siihen, että on niin paljon ääntä, kun täällä maalla on jotenkin paljon hiljaisempaa.

Oli kiva ilta silti, vaikka olinkin välillä epäsosiaalinen. Käytiin Sallalta hakemassa junapeli ja Bärren kanssa kuuntelemassa naapuritalon kummallisia ääniä. Siellä oli ehkä lapsia ja nuoria miehiä. Kenties lapsenvahti piti bileet. Pelattiin junapeliä ja puhuttiin miehistä [mikään - paitsi Elli- ei ole muuttunut siis]. Ilta päättyi yllättäen pizzalle. En ole muuten Sipoosta.

Tänään herättiin aikaisin ja lähdettiin messuun Vilkun ja Kutron kanssa. Pidän niin Järvenpään kirkosta. Laulettiin niiaus-virsi ja muita hyviä virsiä. Saarnakin oli sopivan pituinen ja jotenkin ihmisläheinen. Siellä oli olikeesti hyvä olla. Jampassa keitettiin jo toiset aamukahvit ja soitettiin Sallakin paikalle. Päivä meni pelaillen ja hyvin syöden. Meillä oli hieno pyhäpäivän ateria. Valkoiset liinat ja kaikki. Se keittiö on niin sopivan kokoinen. Bärre pakkasi mun laukut, kun mä pelasin itse korttia. Se tyttö oli koko viikonlopun niin ihana.

Salla toi mut asemalle. Junasta löysin meidän linjavastaavan ja matkattiin yhdessä Ryttylään. Kävelin asemalta kotiin [oho, sanoin juuri tätä paikkaa kodiksi!] ison kassin kanssa. Pesin pyykkiä Jampassa ja mun vaatteet tuoksuu nyt ihan Vilkulle. Pihalla sanoin puhelimeen Merille, että linnottaudun yksin huoneeseeni. Mutta oleskeluhuoneessa oli ihmisiä neulomassa, ja liityin villasukantekeleineni heidän joukkoonsa hyvin pian. Pelattiin Trivialia, katsottiin Idolsia ja neulottiin. Näinpä olen taas epäsosiaalinen, juu...

Täällä ihan mukavia ihmisiä myös. Mutta he ovat nyt niitä "leikkikavereita". Järvenpäässä minulla on perhe.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.