IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

...ja ikuisiksi ystäviksi tultais niin kuin Anna ja Diana."

Vilkkumaassa on jotain, mistä pidän ja jotain, mistä en pidä. En tosin ole kuullut Ein jälkeistä tuotantoa juuri ollenkaan.

"Maailma muuttuu kauniimmaksi niin, kun se on meidän."

*huokaus*

Tämä oli sitten angstipostaus.

edit. Eiku oikeasti. Ei pyyhi noin huonosti kuin mitä viimeisistä merkinnöistä voisi päätellä. Mutta ihmisen kommentointikynnys laskee, mitä negatiivisemmista asioista on kyse. Hyvät asiat unohdetaan ja muistetaan vain urputtaa.

Plussaa ja miinusta. Oli taas vaihteeksi tekstitaidon koe äikässä. Tehtävämateriaaliksi oli lykätty kaksi kolumni-/pakinahenkistä tekstiä, molemmat poliittisia. Aluksi tuntui, ettei niistä saa mitään irti, mutta loppujen lopuksi olin ihan tyytyväinen tulokseen. Sääli vain, ettei se taida täyttää tehtävänantoa.

Pitää taas ruveta kirjoittamaan jotain mukavaa fiktiota. Tuntuu, että rahkeita riittäisi, etenkin tuon äikän jutun jälkeen. "Suomalainen älä-tee-sitä-itse -demokratia" ja rapakontakaisen isoveljen pieneksi käyneiden vaatteiden vastaanottaminen kieli pitkällä. Mistä minä noita oivalluksia revin?

Devil is a loser, he's my bitch! Ko. kappale on pyörinyt päässäni koko päivän. Tai oikeammin hypäristä lähtien.

Voisi sanoa eräälle toisellekin jonkinlaista sairaalloista hullunkiiltoa ja hurjaa pakkomiellettä adrenaliinista keräten: He's my bitch!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.