IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Apinoin mmiltä.Maanantai 26.06.2006 04:05

Listaa 10 bändiä ja vastaa kysymyksiin!

01. After Forever
02. Tristania
03. Rammstein
04. Nightwish
05. YUP
06. Apocalyptica
07. CMX
08. Ajattara
09. For My Pain...
10. Teräsbetoni

Paras biisi nrolta 5?
- Homo Sapiens, Paratiisin sahakielet, Meitä odotellaan mullan alla...

Monesti olet nähnyt 10 livenä?
- Kerran vain haaveeni nähdä sain... :D

Parhaat sanoitukset nrolta 6?
- En Vie (Quutamo ranskaksi)

Saako mikään biisi nrolta 8 sinua surulliseksi?
- Eipä oikeastaan

Parhaat lyriikat nro 1:seltä?
- Hankala sanoa, sanotaanpa vaikka levy Decipher.

Paras muistosi nrosta 2?
- En ollut kuullut koko bändistä juuri mitään, kun yläasteella kuuntelin näytteen Anginasta. Olin kuin halolla takaraivoon lyöty; tällaista ei voi olla olemassakaan... O.o

Huonoimmat sanoitukset nrolta 3?
- Lol, en osaa saksaa, joten en osaa analysoida lyriikoita. Periaatteessa minulla ei ole hajuakaan, mistä ne kertovat (mitä nyt parissa).

Paras albumi nrolta 7?
- Hmm... Kolmikärki tai Dinosaurus Stereophonicus.

Huonoin albumi nrolta 4?
- Hah, hankala. Wishmaster ei ole kyllä pariin viime vuoteen hetkauttanut suuntaan eikä toiseen.

Paras muisto nrosta 9?
- Jalometeli 2005, pääsi lääppimään teinityttömäisesti Juha Kylmäsen sormia. :DD

Paras biisi nrolta 10?
- No iliman muuta Taivas lyö tulta.

Parhaat sanoitukset nrolta 3?
- Menee hiteille, Mein Teil, Amerika tai Sonne.

Parhaat sanoitukset nrolta 2?
- Wormwood. "I can see God's unborn son / Playing with a loaded gun / All our sins... / He'll die for us... / Or did somebody lie to us?"

Paras muistosi nrolta 5?
- Ankkarock 2005 ja Jarkko Martikainen, joka vaikutti ihan Chrisiltä!

Huonoin muistosi nrolta 1?
- Varmaankin korvatulpaton kuunteleminen jäähallikeikalla 2004. Oli se pirun hyvä, mutta ihmiselle, jolla on jo ennestään tinnitus, ei ole hyvä seisoskella kaiuttimen vieressä ilman asianmukaisia kuulosuojia.

Ihq.Perjantai 23.06.2006 10:32

Lakkasin kynteni ja ne näyttävät entistä ihastuttavammilta. <3

Ai niin, repesin aamutuimaan Ihkuseteleille ja sain siitä hyvästä yskäkohtauksen. GaltZun ei pitäisi harrastaa ihmisten järkyttämistä näin rikollisen varhain.

Paluumuuttajien vanavirtaTorstai 22.06.2006 10:02

Mikähän villitys vaihtaa koulua ihmisiin on iskenyt? Etenkin lähteä Madetojalta? Aina vaan useampi tuttu pistää pillit pussiin ja joko lähtee kotiin sairastamaan/angstaamaan tai vaihtaa suoraan maisemia. Ei sillä, että mitenkään tekoa tuomitsisin, minulla ei ole varaa tuomita ketään, kunhan ihmettelen.

Olin vähällä luopua leikistä itsekin. Tarinan olen kertonut monellekin, latonut jopa tähän blogiin. Vaan jotain mystistä tapahtui, ja kahdesta hankalasta valitsin vaikeamman. Miksi? Kenties siksi, että sydän ajattelee asiat aina monimutkaisimmin. Jos olisin kuitannut opiskeluni Madetojalla vain merkinnällä "etunimi sukunimi - eronnut 1.1.1111" vuosikertomuksessa, minusta olisi kai ennen pitkää tullut varsin onneton, vaikken vieläkään näe siinä ammattikoulussa mitään pahaa, itse asiassa voisin mennä uudestaankin - joskus. Suunnittelinkin, että sitten kun valmistun ylioppilaaksi, haen sinne yliopiston ohella. Huvikseen.

Haluaisin sanoa kaikille, jotka harkitsevat eroamista/vaihtamista: miettikää ja harkitkaa tarkoin. Minun kohdallani kyse oli asenteesta, joka teki olostani Madetojalla epämukavan. Ei välttämättä pidä jokaisen kohdalla paikkansa, mutta suosittelisin tarkistamaan omat asenteet ennen kuin tekee lopullisen päätöksen. En edelleenkään ole kaikkitietävä guru, joka tuntee vastaukset jokaiseen ongelmaan, mutta minun kohdallani tämä ratkesi näin. Ehkä voi ratketa myös jonkun muunkin.


edit. Loppukevennys: Moi, olen lvl 20 warlock ja mulla on tailoring 225. :D

Äh.Tiistai 20.06.2006 23:45

Olen niin tylsistynyt tähän paikkaan. Viikonloppuinen Pello oli jees, mutta nyt olen taas tässä stressaantuneessa Torniossa.

Lähden Ouluun niin pian kuin olen velvollisuuteni suorittanut.

Blääh.Keskiviikko 14.06.2006 07:48

Olen taas wowittanut itseni lähes hengiltä. Joku tolkku nyt hyvänen aika pitää saada tuohonkin. Tosin todennäköisesti wowittaisin tälläkin hetkellä, ellei olisi keskiviikko.

WoW-päivitys siis tähän väliin: (sen jälkeen siirrymme kiinnostavampiin asioihin)
Marinian, joka oli guest passin käytettyäni tasolla 13, on nykyään 52. Leveli juuri tänä iltana, olen ihan hyvin saanut pelailtua täyteen parin kuukauden wowivajetta. Hyviä mittapuita ovat Korkvitsin sisarukset, joista kaksi nuorimmaista ovat myöskin 52 kumpikin. Loppu häämöttää.
Mererid, ihka ensimmäinen vielä olemassaoleva hahmoni, on 20 tasoa alempana eli 32. Maagit ovat järjettömän hyviä pelattavia, mutta jokainen hahmoluokka täytyy ajaa sisään ennen kuin niillä varsinaisesti innostuu pelaamaan. Mere on siis enemmän tai vähemmän tauolla.
Sitten on kimppu pienempiä; Nattföddiä en ole edelleenkään saanut tasoa 28 ylemmäksi, en vain ole jaksanut, Lunephelielin pelasin 25:lle, nyt on taas rauhoittuma. Molemmat ovat tonttuja, em. huntti ja jälkimmäinen druidi. Warlockillani olen myös innostunut pelailemaan, oli vielä toissailtana 16 ja nyt 19. Kyseessä on ompelijamestari, jota olen iät ja ajat kituuttanut tasolla 16 ja kärsinyt jumineesta tailoringista, paremman se kun saa vasta kahdellakymmenellä. No, yksi taso vielä. Inspiraation sillä grindaamiseen sain, kun pankki täyttyi kaikesta siitä silkistä, mageweavesta ja runeclothista, mitä olen Marilla lokille lähettänyt.

Ja sitten päivän muihin uutisaiheisiin.

Olen taas tassuttanut ulkona keskellä yötä. Olin taas ihan humalassa luonnon takia niin kuin aina siellä käppäillessäni. Ne kävelyreissut aiheuttavat psyykkisiä orgasmeja mielelleni. Tuoksu on mahtava, aurinko paistaa matalalta (päivisin moisista kävelyistä ei tulisi mitään, aurinko käristäisi silmät päähäni), linnut laulavat kaikessa hurmiossaan ja hyttynen inisee korvassa. Melkein hyppäsin jorpakkoon siinä sekavuudessani, mutta tylsä, rationaalinen minäni muistutti, että todellisuudessa olen ajatteleva, suhteellisen älykäs olento, jolla on muutakin tekemistä kuin hukuttautua Torniojokeen. Tyydyin siis vain loiskuttelemaan vettä kädelläni.

Huomasin myös laiminlyöneeni asioita ankarasti. Niin käy, kun antaa videopelille pikkusormen. Asiat, jotka olin aloittanut ennen lomaa, jäivät puolitiehen. Oikeastaan kesälomalla ei saisi tehdä mitään, ei ainakaan minun. Olen käynyt niin monta puhditonta talvea läpi, ettei enää yhtään saisi tulla. Järkevintä siis kenties olisi ladata akut yliteholle kesällä ja käyttää voimavarat hissunkissun kouluvuotta pitkin. Toisaalta äärimmäinen lusmuaminen nostaa kynnystä ryhtyä töihin. Mutta olen huomannut, että jos asioihin alkaa valmistautua kyllin ajoissa, muutos sulautuu helpommin osaksi arkipäivää. Kenties olisikin parasta ottaa kesä rennosti, mutta ottaa todellisuus huomioon riittävän aikaisin, jottei se tulisi yllätyksenä.

Tällä hetkellä siis pitäisi:
- pitää enemmän yhteyksiä kavereiden kanssa, muidenkin kuin wowittajien
- hoitaa autokoulu kunnialla loppuun
- hoitaa se koiranhankinta
- pitää välit yli-inhimilliseen
- lukea (muutakin kuin Aku Ankkaa)
- ehkäpä vähentää pelaamista, kenties mennä Ouluun viikoksi toteamaan elämän sisältävän muutakin
- unohtaa mielen ristiriidat

Ehkäpä muistankin tekemislistani. Kyllä muistan, koska olen itseni kaverilistalla, ja kun seuraavan kerran tulen Galleriaan, tämä merkintä on etusivulla muistutuksena.

Saatanallinen päivä.Tiistai 06.06.2006 14:25

6.6.06. Beware children.

*rakentaa piruilupukuaan*

KesäistäPerjantai 02.06.2006 02:40

Koulu on tullut tämänvuotiseen loppuunsa sitten. Viralliset päättäjäisethän ovat lauantaina, mutta taidanpa loistaa niistä kemuista poissaolollani. Alunperin olin menossa katselemaan, kuinka takkuisten rokkareiden päähän sommitellaan valkoisia koppalakkeja, mutta eipä taida maksaa vaivaa - uusia tulevaisuuden toivoja kun on reilu sata kappaletta, en jaksa mennä huokailemaan sinne. Vuoden päästä kyllä pitää olla siellä, kun ikätoverit lakitetaan.

Huomenna siis lähden kotiin Tornioon. Olen valmistautunut lähtöön tiskaamalla astiat ja heittelemällä homeiset vihannekset suosiolla roskakoriin. Innostuin laittamaan ruokaakin, toivottavasti ehätän syödä jämät ennen lähtöä. Huomenna koululla on ryhmänohjaus kymmenen aikoihin enkä luota itseni liikkeellelähtemisnopeuteen. Pitää käydä vielä Anttilassakin hakemassa uusi peliaikakortti WoWiin. Oli hemmetin hyvä, että satuin avaamaan pelin tällä rupuisella rakkineella ja toteamaan viestin "your prepaid game time has been expired". Muutoin olisi vituttanut ankarasti, kun olisin viimein istahtanut kotokoneelle. Torniossa kun saa etsiä niitä peliaikakortteja kissojen ja koirien kanssa.

Ulkona olisi hyvä ilma mennä kävelemään. Mietin sitäkin vaihtoehtoa, jos valvoisi koko yön, siivoaisi, kasaisi romppeita ja kävisi ulkona. Nykyinen, eli kesäinen tilanne tarkoittaa käytännössä sitä, ettei minulla ole mitään asiaa ulos ennen kello yhtätoista illalla. Aurinko vihaa silmiäni ja käristää ne hengiltä.

Kuuntelen taas korkeakultturellia musiikkia. Levy on Diva: 30 Prima Donnas, eli kaksi levyllistä sopraanoja. Tällä hetkellä Edita Gruberova laulaa erään herra Mozartin erään oopperan erästä kuuluisinta kohtausta, Yönkuningattaren aariaa. Yltiötaiteelliseen imagoon kuuluu myös punaviinin särpiminen, jota myöskin harrastan tällä hetkellä. Baskeri odottaa pöydällä päähän kiskomista. Skenepisteeni vain kasvavat.

Alan olla hienoisessa humalassa. Punkun kanssa pitää olla kyllä varovainen, ei tiedä, koska keksin jonkin tekotaiteellisen idean, kuten paniikkikohtauksen tai häiriköin ihmisiä puhelimella. No, lasi alkaa olla tyhjä enkä uutta ota. On parempaakin tekemistä.

Nonni.Torstai 01.06.2006 18:22

Nähdäänkin sitten...

--

Vuonna 1933 pieni tyttö joutui murhaajan uhriksi. Murhaaja hautasi tytön elävältä maahan toistaen samalla sanoja “Toma sota balcu“.

Nyt kun olet nähnyt ja toistanut mielessäsi nämä sanat, tulet tapaamaan murhatun tytön. Ensi yönä, kun olet nukahtanut, tyttö ilmestyy makuuhuoneesi kattoon ja tukehduttaa sinut samalla tavalla kuin hän tukehtui itse.

Jos kirjoitat tämän tarinan omaan blogiisi, hän jättää sinut rauhaan. Hyvät tekosi palkitaan.

Varkaus on rikos.Keskiviikko 31.05.2006 23:27

GaLtZuSsAkIn.

---

Viimeisin...

1. ostos? Ai niinku tavallisuudesta poikkeava? Varmaan se korkkiruuvi perjantaina. :p
2. itku? Enpä muista, mutta tällä hetkellä on sellainen olo, että voisi. :D
3. ilo? Kauheata, en minä olen iloinnut viime aikoina mitenkään erityisen paljon.
4. suru? En minä ole surrutkaan.
5. pettymys? Varmaan siihen erääseen.
6. nauru? Jotain nuivaa sutkautusta koulussa.
7. halaus? Perhana, en ole halaillut ihmisiä viime aikoina. :o
8. suudelma? Ei oikeasti tämä menee vaikeaksi. :D
9. seksi? Tässä paraikaa vaikkapa.
10. lupaus? Lupasin opolle yrittää raahata poissaolovihkoni huomiseksi.
11. juhlanaihe? Ei tässä ole mitään syytä juhlia prkl.
12. humala? Jos en perjantaina, niin sitten keskiviikkona.
13. poltettu tupakka? Never. :o
14. elokuva? X-men III: The Last Stand
15. automatka? Hmm, varmaan pelkotilojen täyteinen matka Mervin kyydissä johonkin. :p
16. unohdus? Unohdin merkitä tehtävänumeron ja kirjoituksen nimen äikänkokeeseeni!
17. ystävä? Viimeisin, joka on osoittanut ystävyyden merkkejä vaiko viimeisin, joka on saatu? Ööh... en osaa vastata.
18. kirosana? Perkele näköjään.
19. lause? "Älä sinä rottariepu ole niin peloissasi." :D
20. syöminen? Paahtista sulate-Oltermannilla.
21. juoma? Vesi.
22. olotila? Tympääntynyt. Mietin vaihtoehtoa olla lukematta psykologian kokeeseen.
23. sijainti? Tellus, Pohjois-Eurooppa, Suomi, Pohjois-Pohjanmaa, Oulu, Raksila, Välkkylä. Sen kun pistäydyt.
24. rakkaus? Vanhat suolat janottavat. :D
25. ihastus? Romanttinen ihastus vai silkka ihastuksen tunne? Ensimmäiseen voisi sanoa varmaan että Tsyiccä, jälkimmäiseen pari netistä bongattua koiranpentua. :p
26. uni? Viimeisin muistamani taisi olla se, jossa olin Stormwindin kuninkaan vanhin tytär, 13-vuotias, ja tapoin ihmisen.
27. urheilu? Kävelin koulusta kämpille sateessa.
28. kappale? Synalla soitettu Sleeping sun.
29. sisarus? Öh? Minä olen se viimeisin. :p
30. nimi tytölle? Brenda.
31. nimi pojalle? Devin.
32. tekstiviesti? Muorilta.
33. sähköposti? Finnkinon postituslistalta.
34. msn-keskustelu? Azulin kanssa eilen.
35. väkivalta? Mentaalinen väkivalta.
36. tv-ohjelma? Salatut elämät
37. raha? Viimeisin, jota hypistelin, oli 50-senttinen. Päätin säästää huomiseen kahvikupilliseen.
38. opettaja? Viimeksi näkemäni taisi olla opo.
39. kotiläksy? En mie harrasta sellaisia. :D Lueskellut vain noita koejuttuja.
40. koenumero? Käy kysymässä niiltä opettajilta, en tiedä itsekään vielä. Eximia taisi tulla jostain tekstitaidonkokeesta.
41. kylmyys? Ei ole kylmä. :o
42. kuumuus? Eilen kaupungilla.
43. pituus? Satakuusikymmentäjotain.
44. paino? En muista, olen läski paska.
45. hiustenväri? Kai tuota vielä vaaleaksi voisi kutsua. :p
46. kampaaja? Se, joka toimii postiaukiolla. Pätkäisi hiukkasen.
47. lääkäri? Koululääkäri tiirasi kurkkuni ja korvani lentsussa.
48. poliisi? En minä osaa tuollaiseen vastata, olen kiltti nuori. :D
49. arvostus? Taisi olla Ara. :o
50. halveksunta? En minä halveksi, kun en ole itse yhtään parempi.
51. idoli? Hissa, lol. :D
52. lemmikki? Sain väliaikaislemmikin kakkoskerroksesta.
53. raivari? Ei täällä sellaisia harrasteta.
54. sairaus? Anemia, tai ainakin sellainen on olo.
55. ujostus? Eh, kaikki?
56. rasismi? Hmm... varmaan jonkinlainen antipatia keskellä käytävää lääppiviä pariskuntia kohtaan. :p
57. varkaus? Pihistin Kaamosainilta tämän kyselyn.
58. jälki-istunto? Menee yläasteen puolelle.
59. kuolema? Erään henkilön kuolema elämästäni. Ja tänään on papan kuolemasta kulunut vuosi. :'|
60. syntymä? Tähän hätään ei tule mieleen kuin katkelma Nightwishin kappaleesta; "weaving the cloth / giving birth / to the Century Child..."
61. leiri? Henkinen keskitysleiri.
62. työpaikka? Ei ne mua duuniin huoli.
63. murtuma/poikki mennyt asia? Toivottavasti ei ole välit poikki kenenkään kanssa. :o
64. lapsi? Hmm. Ne kaikki.
65. vaate? Muutama hankinta, jotka olen tehnyt mielessäni.
66. ikävä? Ei tuollaisiin osaa vastata.
67. kosketus? Jos konetta ei lasketa, koska siihen kosketaan koko ajan, pyyhin silmiäni.
68. koru? Penttigrammani.
69. bileet? En harrasta sellaisia.

Evo.Perjantai 26.05.2006 20:17

Lol. Vielä piti korkkiruuvikauppaan lähteä.