IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Of mice and menKeskiviikko 21.10.2009 18:54

Edellisen siiliaiheisen merkintäni jälkeen olen monilta kanteilta pohdiskellut tätä siili- ja lemmikkiasiaa.

Olen vähän sellainen ihminen, että nautin kovasti eläimistä ympärilläni. Jos kyläpaikassa oudot ihmiset arveluttavatkin, koirista löytyy heti kaveri. On hämmentävää, kuinka pienessä hetkessä sitä unohtaa itsensä ja ympäristönsä, jos vastaan tulee häntää heiluttava koira. Vieraiden ja vakavien ihmisten joukossa sitä yhtäkkiä rupeaa riemuissaan lässyttämään koiralle, joka yhtä riemuissaan hyppii vasten.
Unelmissani olisi suuri talo niin ikään suurine pihoineen, mahdollisesti maatila, jonka täyttäisin näillä ilahduttavilla olennoilla - en siis pelkästään koirilla, vaan kissoilla, hevosilla, lampailla, jyrsijöillä... Opiskelualan ja sitä seuraavan ammatin puolesta tämä ei niin mahdoton ajatus edes olisi, toki se tarvitsee runsaasti lainaa/pääomaa.
Tulevaisuuden farmihaaveilut ei kuitenkaan välttämättä tyydytä nykyhetkeä. On oikeastaan aika mielenkiintoista, miten usein sitä tahtoo uuden lemmikin. En näitä onneksi ole kovin intohimoisesti keräillyt, kuluneen kymmenen vuoden aikana minulla on ollut koira, kolme hiirtä ja kolme kissaa. Vaikka se voi lueteltuna kuulostaa paljolta, täytynee ottaa huomioon, että kaikki hiiret olivat minulla kahden vuoden sisään, ja viimeisen hiiren kuoleman jälkeen hankin seuraavan lemmikin eli kissan vasta kahden vuoden päästä. Koira ei tässä vaiheessa oikeastaan enää minun lemmikkini ollut, sillä vaikka se periaatteessa hankittiin minulle, on se ennen kaikkea vanhempieni koira. Ensimmäisen kissani hankin muuttaessani kotoa pois. Toinen kissa tuli tästä reilun kahden vuoden päästä, mutta jouduin luopumaan siitä erinäisten pitovaikeuksien takia pian; kissani eivät tulleet keskenään lainkaan toimeen. Toiselle kissalle kuitenkin löytyi hyvä koti, ja saan nähdä sitä usein.

Edellisen kerran sain lemmikkikuumeen noin puolitoista vuotta sitten. Silloinkin kävin erilaisia vaihtoehtoja läpi, mutta yhdessä päädyimme ottamaan uuden kissan. Lähtökohdat edelliseen parivaljakkoon olivat erilaiset; uusi kissa oli narttupentu, entinen tappelupukari oli aikuinen leikattu uros. Kävikin niin, että muutaman ensimmäisen viikon alkukyräilyn jälkeen kissoista tuli parhaat ystävät. Ensimmäinen kissani Natasha, joka oli vihannut toisia kissoja siihen asti, alkoi ensin sietää pikkupentua, ja lopulta nuolla sitä. Siinä vaiheessa hymyilytti kovastikin.

Nyt olen miettinyt uutta lemmikkiä kesästä saakka. Haluaisin koiran, mutta elämäntyylini ei oikein tue hankintaa; kuljen matkoilla aika paljon enkä välttämättä ole kotona aina käyttääkseni koiraa ulkona. Kissaakin mietin, mutta koska pentuvaihe on tuoreessa muistissa, en halua uutta maanvaivaa (:P) aivan heti.
Tässä tulee esille siili. Otukset ovat uskomattoman sympaattisia. Kenenpä sydäntä ei sulattaisi pikkuinen tuhistelija, joka kipittelee pitkin pensaikkoja etsimässä matoja?

Olen ottanut paljon selville siilistä. Niiden lemmikkitoiminta on melko alkutekijöissään. Keskusteluforumeja ja siilisivustoja tutkimalla olen havainnut valtaisaa heittoa odotettavassa eliniässä. Tähän vaikuttaa monet tekijät, mutta pääasiallisesti se, että eläin on ollut niin vähän aikaa lemmikkinä, ettei tietoisuus ja tieto siitä ole päässyt leviämään. Siilit ovat myöskin hyvin kalliita; keskihinta on 350 euron luokkaa. Olenko valmis maksamaan tuollaista summaa eläimestä, jonka eliniän pituudesta ei ole takeita (heitteli vuonna 2005 keskimääräisestä iästä 2-3 vuotta 8 vuoden ennätyksiin), ja jolle ei huonosta tuntemuksesta johtuen välttämättä saa ajan tasalla olevaa hoitoa sairaustapauksen sattuessa? Ehkä en. Kehitys- ja jalostustyö kuitenkin menee eteenpäin jopa vuositahtia. Kerkeän kyllä saamaan siilini vaikka viiden tai kymmenen vuoden päästä.

Jos olen luopunut ajatuksesta ottaa siili, pitäisikö minun unohtaa koko lemmikkiasia? Ehkä, mutta siili ei ole ainoa eläin, josta olen haaveillut. Näin keväällä bussissa eräällä matkustajalla leijonanharjaskanin. Sekin oli niin sympaattinen pieni eläin, että ihastuin siihenkin. Olenkin siitä asti vieraillut säännöllisesti eläinkaupassa katsomassa, josko heille olisi jo tullut näitä pupuja. Kuukausi sitten olikin. Häkissä istua nökötti kolme valkoista leijonanharjaista uroskania. Olisivatpa ne kivoja. Silloin ei kuitenkaan lähtenyt pupu mukaan. Eilen sitten kun kävin katsomassa niitä, häkissä ei ollutkaan enää kuin yksi pupu. Eilisestä olen sitten miettinyt näitä asioita; mitä pupun omistaminen käytännössä tarkoittaisi? Se siiliasiakin oli vielä potentiaalisena mukana, mutta asiaa tutkittuani päätin säästää siilihankinnan myöhemmille vuosille. Ei pupullakaan mikään kiire varsinaisesti ole. Toki olisi mukavaa ostaa se viimeinen sieltä häkistä istumasta, niitä kun tulee kauppaankin niin harvoin. Keksin sille jo nimenkin. Ja kauppa on hyvä, tuokin pentue oli ostettu kasvattajalta ja olivat paperillisia jänöjä. Sekin, että pentueita tulee vähän, kertoo siitä, ettei kasvattaja ole ns. tehtailija.

Mitä se kolmas lemmikki sitten tarkoittaa? Ainakin lisää työtä. Olen vähän huono siivoamaan hiekkalaatikkoja ja silloin aikoinaan niitä hiirenhäkkejäkin, tuli ne kuitenkin siivottua, mitä nyt yläasteella joskus se oli äiti, joka siivosi. Mutta se oli silloin. Nykyään siivoan hiekkalaatikon itse, pääasiallisesti. Yksin asuessa siihen on ollutkin pakko totutella. En tiedä, minkälainen ongelma siivoamisesta pupun kanssa koituisi, vai koituisiko sitä. Luultavasti jonkinlainen. Mutta oppiipa niistä.
Mitä jos kissat ja pupu eivät tulekaan toimeen? No, eipä niiden tarvitsekaan, pupu on kuitenkin häkissään niin kauan kuin kissat pilistävät vapaina. Kissoista ei sinällään ole vaaraa, sillä olen kuullut, että ne ovat pupuja pikemmin niitä, jotka pelkäävät toista eläintä. Kotini myöskin mahdollistaa niiden eristämisen toisistaan. Luultavasti kissat ovat hermostuksissaan ensimmäisen viikon tai useamman, mutta suurin osa eläimistä mukautuu tilanteeseen ensijärkytyksen jälkeen, kerroinhan edellä kissojenikin ystävystymisestä.
Aina on olemassa mahdollisuus, ettei mikään sovi minkään kanssa yhteen ja tilanne on pakko purkaa jotenkin. Uusin tulokas luultavasti olisi silloin lähtijä. Eläimen lopettaminen ei tulisi kyseeseen, sillä liian paljon eläimiä lopetetaan "pitovaikeuksien takia". Todennäköisesti järjestäisin jonkinlaisen väliaikaisen majoituksen, jos minulla ei olisi kerta kaikkiaan mitään mahdollisuutta pitää pupua luonani uuden kodin löytymiseen saakka. Näitä paikkoja on ehkä pari. Minulla on aika suuri luottamus siihen, että asiat järjestyisivät jotenkin. Eihän se riitä takaamaan varmuutta siitä, että kaikki sujuisi hyvin, jos joutuisinkin pupusta luopumaan, mutta tämä tilanne on melko epätodennäköinen. On useita vaihtoehtoja, miten epäedullista tilannetta (ihannehan olisi se, ettei minun tarvitsisi pitää ovia suljettuina muutoin kuin kanin jaloitellessa häkin ulkopuolella) helpotetaan ilman, että tarvitsee ruveta harkitsemaan eläimestä luopumista.

Pohdin vielä hiukan tilannetta. Jollakin tavalla olen kyllä saanut sen järjestymään matkustamisen, tilan ja sen sellaisen kannalta. Jos joku huomaa jotain, mitä en ottanut tekstissäni huomioon, tietäisin siitä mielelläni. :)

Jos minulta kysyttäisiin ja rahatilanne sallisi yhtä ja toista, asuisin jossain, mikä mahdollistaisi kaiken maailman akvaariot ja vastaavat. Jospa sitten muutaman vuoden päästä...

Pitkästä aikaa tämmönenkiKeskiviikko 21.10.2009 16:31

Näitä olisi mukavampi täytellä, jos eivät olisi niin ilmiselvästi yläasteelaisten tekemiä/yläasteelaisille kohdennettuja.


1. Seurustelu:
[ ] En ole ikinä seurustellut
[ ] Olen seurustellut, mutta en juuri nyt seurustele
[x] Seurustelen
[x] Olen ihastunut
[x] Olen rakastunut
2. Meikkaus:
[x] Käytän meikkiä.
[ ] En käytä meikkiä.
3. Lävistykset:
[ ] Napa
[ ] Kulma
[ ] Silmienväli
[ ] Unicorn
[on ollut joskus] Huuli
[ ] Smiley
[sekin] Kieli
[ ] Tongueweb
[ja tämä] Nenä
[ ] Septum
[ ] Poski
[x] Korvalehti
[ ] Rusto
[ ] Venytyskoru
[ ] Nänni
[ ] Muu, mikä?
[ ] Ei ole lävistyksiä.
4. Tupakka ja alkoholi.
Parasta tupakkaa on / Itse poltan:
[ ] L&M
[ ] Smart
[ ] Bonus
[ ] Marlboro
[ ] Chesterfield
[ ] Camel
[ ] Swing
[ ] Jokin muu, mikä?
[ ] Mitä väliä merkillä?
[ ] Vanhempani tietävät että poltan.
[ ] Eivät tiedä.
[x] En polta.
[ ] En ole ikinä maistanut alkoholia.
[x] Olen maistanut vähän.
[x] Olen juonut itseni pikku hiprakkaan.
[x] Olen juonut itseni isoon hiprakkaan.
[x] Olen juonut itseni oksennuskuntoon.
[x] Olen juonut niin, että seuraavana päivänä en muista edellisestä illasta mitään/kaikkia tapahtumia.
[x] Olen tullut alkoholin vaikutuksen alaisena kotiin.
[ ] Olen jäänyt vanhemmilleni kiinni alkoholista.
[x] Vanhempani tietävät että juon.
[ ] Vanhempani eivät tiedä juonnistani.
[x] Vanhempani antavat minun juoda.
[ ] Kun jäin kiinni, vanhempani suuttuivat.
[ ] eivät suuttuneet.
[ ] Olen tullut alkoholin takia jopa poliisiautolla kotiin.
[ ] Juominen on mielestäni tyhmää.
[x] Juominen on tietyissä määrissä mukavaa.
[x] Juon siideriä / lonkeroita tms.
[x] Olutta.
[x] Viinaa.
[x] Muuta, valkoviiniä
5. Hiuksesi:
[x] Blondi
[ ] Punapää
[ ] Brunette
[ ] Muu, Mikä?
6. Ystävät
[x] Minulla on useita YSTÄVIÄ.
[x] Minulla on muutama hyvä ystävä, mutta useita kavereita.
[ ] Olen yksinäinen.
7. Perhe
[x] Äiti.
[x] Isä
[ ] Vanhemmat eronneet.
[ ] Äitipuoli.
[ ] Isäpuoli.
[ ] Sisko/Siskoja.
[x] Veli/Veljiä.
[ ] Siskopuoli
[ ] Velipuoli
8. Tietokoneet
[x] Oma kone.
[ ] Perheen yhteinen kone.
[ ] Kannettava.
[x] Tavallinen.
[ ] Windows 2000 tai vanhempi.
[x] Windows xp tai uudempi.
[x Mandriva pääkäyttiksenä] Joku muu käyttöjärjestelmä, mikä?
[ ] Ei ole konetta kotona.
[ ] Koneella käyn kavereilla.
[x] Koulussa.
[ ] Muualla, Missä?
10. Asuminen
[ ] Omakotitalo.
[ ] Rivitalo.
[x] Kerrostalo.
[ ] Solu.
[ ] Muu, Mikä?
11. Musiikki:
[x] Omistan mp3
[ ] En omista.
[x] Kuuntelen musiikkia koneella.
[ ] En kuuntele koneella musiikkia.
[x] Minulla on omat stereot/radio.
[x] Lordi oli oikea voittaja Euroviisuissa.
[x] Kuuntelen paljon musiikkia laidasta laitaan.
[ ] Minulla on oma lempi "musiikkityyli".

SiiliMaanantai 12.10.2009 05:08

Entäpäs jos eräänä päivänä päättäisin, että haluan siilin, ja vaikkei minulla rahaa moiseen olisikaan, päättäisin, että kaikki ulkopuolinen lahjusraha, jonka saan esim. syntymäpäivänä, menee siilirahastoon? Ja sitten eräänä päivänä kun minulla rahat koossa olisi, ostaisin itselleni pikkuruisen hassun siilin?

Omg.Tiistai 06.10.2009 15:14

Ehkä tähän tottuu... Dissattiin sitä entistäkin silloin kun se tuli korvaamaan vanhemman.


Tässä on sanoja. Kirjoita mitä jokaisesta sanasta tulee ensimmäisenä mieleen. Älä jää miettimään vaan anna tulla ensimmäinen assosiaatio suoraan syvältä mielestäsi. Voit käyttää tarvittaessa usempaa sanaa/lausetta

1. AUTO: Ford

2. KOIRA: Hista

3. RAKKAUS: piilossa

4. MAAILMA: planeetta

5. USKONTO: symbolit

6. RUOKA: hyvvää

7. ÄITI: blondi

8. KUOLEMA: väijyy

9. KUKKA: perennat

10. MATKA: on liikaa

11. SURU: bööbööb

12. HÄÄT: hipit

13. SAIRAALA: suumaski

14. AHDISTUS: angst

15. ORLANDO BLOOM: Legolassi

16. ELOKUVA: Lotri

17. SORMUS: Sauron

18. TUPAKKA: tyhymä

19. HUUMEET: huonosti valistettu

20. ONNELLISUUS: tyytyväisyys

21. VAPAUS: vastuu

22. FACEBOOK: sinivalkonen

23. YSTÄVÄ: hymy

24. ROMANTIIKKA: haleja

25. MUSIIKKI: ystävällinen

26. YKSINÄISYYS: :(

27. KESÄ: mansikat ja iloiset ja vapautuneet ilmeet

28. MERI: aallot

29. SALAISUUS: piilossa

30. SEKSI: puute

31. PARTATERÄ: angstviil

32. URHEILU: mukavaa

33. SUKLAA: mums

34. VAPAA-AIKA: pakollista

35. LAPSI: viisaus

36. HOMO: repeilen vaan edelliselle vastaukselle "naismainen imelä mies"

37. TUOKSU: kakkapylly

38. TUNNE: mielissään

39. PALOMIES: paskanen

40. NÄLKÄ: mahahirviö

41. HILJAISUUS: liikaa

42. LÄÄKKEET: mömmöt

43. MAINOS: vaihda tuoreempaan

44. PETOS: Salkkarit

45. JÄÄTELÖ: hyvvää

46. MUSTARASTAS: Laulurastas-yhtye

47. IKÄVÄ: voi opettaa

48. KUUTAMO: kuuhullut

49. KAHVI: tuoksuu hyvälle

50. ISÄNMAA: Maamme-laulu

Punanuttu eli tonttuKeskiviikko 02.09.2009 09:49Porvaritesti

[ ] akvaario
[ 1] arabian astioita
[ ] arkkupakastin
[ ] astianpesukone
[ ] autotalli
[2] digiboxi
[3] digikamera
[ ] digitaalivaaka
[ ] dvd-soitin
[ ] farmariauto
[ ] henkilöauto
[4] hiirimatto
[5] hiustenkuivain
[ ] höyrysauna
[6] iittalan astioita
[ ] ilmakiharrin
[ ] ilmankostutin
[7] jenkkisänky
[8] kahvinkeitin
[ ] kahvipannu
[ ] kannettava dvd
[ ] kannettava tietokone
[ ] keittiövaaka
[9] kenkäteline
[ ] kerrossänky
[ ] keskuspölynimuri
[ ] kirkasvalolaite
[ ] kopiokone (monitoimilaite)
[ ] kotiteatteri
[ ] kottikärryt
[ ] kuisti
[ ] kuivausrumpu
[ ] kultaisia koruja
[ ] kuntolaitteita
[ ] kuntosalikortti
[10] kylpytakki
[11] laajakaista
[ ] lankapuhelin
[12] langaton hiiri
[ ] leipäkone
[13] leivänpaahdin
[14] lemmikkieläin
[15] litteä tietokonenäyttö
[ ] maasturi
[16] matkapuhelin
[17] mikroaaltouuni
[ ] moottorikelkka
[ ] moottoripyörä
[18] mp3-soitin
[ ] musiikkisoitin
[ ] navigaattori
[ ] oikeustieteellinen tutkinto
[ ] oma ranta
[ ] omakotitalo
[ ] ompelukone
[ ] osakkeita
[ ] pakettiauto
[ ] partakone
[ ] parisänky
[ ] lasitettu parveke
[ ] pelikonsoli
[19] polkupyörä
[20] polttava cd-asema
[ ] porakone
[ ] poreallas
[ ] pyykinpesukone
[ ] pölynimuri
[21] pöytätietokone
[ ] rappuset
[ ] rikkaimuri
[ ] rullaluistimet
[ ] salarakas
[ ] sauna
[22] sauvasekoitin
[23] silitysrauta
[ ] skanneri
[ ] suihkulähde
[ ] sukset
[ ] sykemittari
[ ] sähköhammasharja
[24] sähkövatkain
[25] sälekaihtimet
[ ] takka
[ ] yli 40 tuumainen telkkari
[ ] tauti
[ ] teepannu
[ ] tekohampaat
[ ] tietokonepöytä
[ ] traktori
[ ] tulostin
[ ] TV-tuoli
[ ] uima-allas
[ ] ulkorakennus
[ ] jäätelökone
[ ] useampi televisio käytössä
[ ] vapaa-ajan asunto
[26] vedenkeitin
[ ] vene
[ ] verenpainemittari
[ ] vhs-videonauhuri
[ ] videokamera
[27] viinaa
[ ] villamatto
[ ] vohvelirauta
[ ] voileipägrilli
[28] vuodesohva
[ ] web-kamera
[ ] wokki-pannu
[ ] yleiskone
[ ] yläkerta
[ ] ydinenergianuorten jäsenyys

28 pist

Vasemmistolaisuustesti

[ ] Marxin Pääoma
[ ] kuubalaista julistetaidetta
[ ] rommia
[ ] maatuska-nukke
[ ] Agit Propin levy
[ ] Chydenius-kokoelma
[ ] Venäjän alkeet -oppikirja
[1] vakosamettihousut
[ ] punaviiniä
[2] raidallinen pusero
[3] maihinnousukengät
[4] räsymatto
[ ] Amnestyn jäsenyys
[5] kaurahiutaleita
[6] kissa
[ ] kapakasta pöllittyjä tuoppeja
[7] Openoffice
[ ] Solidaarisuus-kalenteri
[8] itsepainettu kangaskassi
[ ] Marimekon olkalaukku
[9] kynttilöitä
[ ] vinyylisoitin
[10] kodintekstiilejä 70-luvulta
[ ] lävistys
[ ] Erittäin hienoa suomalaista tai Linna-sampoota
[ ] anorakki
[11] kännykkä ilman internetyhteyttä
[12] puuhelmet
[13] µTorrent tai vastaava
[14] käytettynä hankittuja huonekaluja
[ ] roskalavalta hankittuja huonekaluja
[ ] kasettisoitin
[15] vuokra-asunto
[16] kirpputoriastioita
[17] itsekudotut villasukat (jonkun muun kutomatkin kelpaa)
[18] kirjastokortti
[ ] roudarinteippiä
[19] julkisen liikenteen kausikortti
[ ] dyykattua ruokaa
[ ] videonauhuri
[ ] shakkilauta
[20] tulitikkuja
[ ] tupakkaa
[21] kumisaappaat
[22] sarjakuva jääkaapin tai vessan ovessa
[23] Body Shopin kosmetiikkaa
[24] monen päivän sänki (kasvoissa, kainaloissa, säärissä) tai trimmaamaton parta
[ ] Reilun kaupan kahvia
[25] vuodesohva
[26] tiskiharja
[ ] sakot pummilla matkustamisesta
[ ] rintanappikone
[ ] Uspenskin Fedja-setä, kissa ja koira
[ ] humanistinen tutkinto
[ ] terassirusketus
[27] villapaita kirpputorilta
[28] huumorintaju
[ ] koristossut
[ ] sinipaita
[ ] bongi
[29] kahvinkeitin
[30] Bob Marleyn tai Rage Against the Machinen albumi
[31] hampusta tehty vaate
[32] isot muovisankaiset silmälasit
[ ] Mari-paita
[ ] Che-pinssi tai muuta Che-krääsää
[ ] kuukuppi
[ ] perunanuija tai -survin
[ ] olutta
[ ] En valinnut asiaa -kokoelmalevy
[33] punaiset lapaset
[ ] akustinen kitara
[34] vanhat neuvostoliittolaiset propagandajulisteet
[ ] neuvostoarmeijan hattu
[ ] muut itäblokin kitsch-esineet
[ ] Pablo Nerudan runokokoelma
[ ] Palestiina-huivi
[35] suitsukkeita
[ ] hyvätuloiset vanhemmat
[36] useampi kuin kaksi roskista eri kierrätysroskia varten
[ ] djembe tai digeridoo
[ ] kärsineen näköinen ylioppilaslakki
[ ] Neuvostoliiton lippu
[37] suihkuverho
[ ] työttömyysjakso
[ ] Kleinin No Logo
[38] pakasteviinimarjoja
[39] korkeintaan kaksikerroksista wc-paperia (myös sanomalehden riekaleet lasketaan)
[ ] reilusti alaspäin levenevät housut
[ ] irtona ostettuja kuivattuja papuja
[40] putkimakaronia
[ ] villainen slipoveri
[ ] puinen tai muovimattolattia (parketti tai laminaatti ei kelpaa)
[41] asumistuki
[42] rastat
[ ] punaiseksi tai mustaksi värjätty tukka
[ ] ammatillinen tutkinto
[ ] valurautainen lettupannu
[43] opiskelijakortti

43pist

Tunnista tyylilajisi!Sunnuntai 23.08.2009 22:53

Lähtökohta: Kaunis prinsessa on vangittuna linnaan, jota vartioi lohikäärme. Tarina saa erilaisia lopetuksia, kun erilaiset ritarit saapuvat pelastamaan neitoa, mutta pitävät kuitenkin toistensa seuraa mieluisampana. Silloin tällöin myös oudot italialaiset putkimiehet koettavat pelastaa prinsessoja, joilla on mitä eriskummallisempia nimiä, kuten prinsessa Persikka.

EMO METAL
Päähenkilö tulee iso puukko mukanaan, lausuu muutaman emometallistisen lorun, jonka seurauksena lohikäärme purskahtaa itkuun. Sen jälkeen lohikäärme tappaa päähenkilön tämän miekalla ja sen jälkeen vuodattaa prinsessan veret. Päätöksen tämä surullinen tarina saa, kun lohikäärme viiltää kurkkunsa auki.

POWER METAL
Päähenkilö saapuu ratsastaen valkealla yksisarvisellaan, taistelee lohikäärmettä vastaan, pelastaa prinsessan ja rakastelee tätä lumotussa metsässä.

T(H)RASH METAL
Niin kuin nimestäkin voi päätellä, tämä tyyli on täyttä roskaa. Päähenkilö saapuu likaisella roska-autolla, kuristaa lohikäärmeen, juo pullon viinaa, raiskaa pelastaa prinsessan ja painelee kapakkaan.

LIGHT METAL
Päähenkilö tulee pinkillä skootterilla paikalle ja juo pillimehua. Hän tappaa lohikäärmeen voikukalla, näkee prinsessan ja pussaa tätä. Lopussa ottaa saippuakuplapiipun ja vetelee sitä mennessään pois pinkillä skootterillaan nainen heitettynä ojaan.

HEAVY METAL
Päähenkilö saapuu Harrikalla, joka kuuluu noin neljän kilometrin päähän. Ampuu revolverillaan lohikäärmeen, juo pari kaljaa, pitää tupakkatauon ja kuristaa hoitelee prinsessan. Tyylikästä eikös?

FOLK METAL
Päähenkilö saapuu ystävineen, jotka soittavat harppuja, viuluja, huiluja ynnä muita monia omituisia instrumentteja, ja lohikäärme nukahtaa (koska väsyy katselemaan heidän tanssimistaan). Sitten kaikki lähtevät.. ilman prinsessaa.

VIKING METAL
Päähenkilö saapuu AIVAN HELVETIN ISOLLA laivalla, tappaa lohikäärmeen AIVAN HELVETIN ISOLLA kirveellä, nylkee lohikäärmeen ja syö sen (raakana), raiskaa prinsessan kuoliaaksi AIVAN HELVETIN ISOLLA siittimellä, varastaa hänen tavaransa ja sytyttää linnan tuleen AIVAN HELVETIN ISOLLA soihdulla ennen kuin lähtee.

DEATH METAL
Päähenkilö saapuu, tappaa lohikäärmeen, tappaa prinsessan, panee kumpaakin, tappaa tielle osuneen jalopeuran, tappaa neljätoista kania, syö niistä kuusi, örisee jotain liittyen lohikäärmeeseen ja Saatanaan ja hirttäytyy.

MELODINEN DEATH METAL
Tarina alkaa samalla tavalla kuin death metal, kunnes sankari alkaa laulamaan kauniilla puhtaalla (paskat, ei tähän keksi sopivaa adjektiivia) äänellä ja nössöilemään lohikäärmeen kuoliaaksi. Prinsessan taju lähtee ja polvet pettävät, muttei nössö metallisti uskalla raiskata tätä. Melodisen death metallin sankari kuolee neitsyenä... voih...

BLACK METAL
Päähenkilö saapuu keskiyöllä, tappaa lohikäärmeen ja keihästää sen linnan eteen. Sitten hän sekaantuu prinsessaan, juo hänen verensä rituaalissa, seivästää hänet lohikäärmeen viereen, ja painelee sitten läheiselle kirkolle harrastamaan hautakivien kaatelua.

GORE METAL
Päähenkilö saapuu, raiskaa ja tappaa lohikäärmeen ja levittelee sen sisälmykset linnan edustalle, panee prinsessaa ja tappaa hänet. Sitten hän panee kuollutta ruumista, viiltää siltä mahan auki ja syö sisälmykset. Hän panee vielä raatoa, polttaa sen ja panee sitä vielä viimeisen kerran.

DOOM METAL
Päähenkilö saapuu, näkee kuinka valtava lohikäärme on, menettää toivonsa ikinä voittaa se, masentuu ja tekee itsemurhan. Lohikäärme syö hänen ruumiinsa sekä prinsessan jälkiruuaksi punaviinin kera.

PROGRESSIVE METAL
Päähenkilö saapuu kitaransa kanssa ja heittää 26 minuutin soolo-osuuden. Lohikäärme kuolee tylsyyteen. Päähenkilö saapuu prinsessan makuukamariin, vetää toisen soolon kaikkine tekniikoineen ja temppuineen, jotka oppi viimeisenä vuonna konservatoriossa. Prinsessa livistää ja lähtee etsimään HEAVY METAL -päähenkilöä.

GLAM METAL
Päähenkilö saapuu, lohikäärme nauraa hänen ulkomuodolleen ja antaa hänen mennä sisään. Päähenkilö varastaa prinsessan meikit ja yrittää vielä maalata linnan kauniin pinkinpunaiseksi.

NU METAL
Päähenkilö saapuu rähjäisellä Honda Civicillä ja yrittää taistella lohikäärmettä vastaan, mutta palaa kuoliaaksi, kun hänen typerät ylisuuret vaatteensa syttyvät tuleen.

LOVE METAL
Päähenkilö saapuu paikalle ja näkee lohikäärmeen. Hän alkaa laulamaan tälle limaisia rakkauslauluja, jotka jollain tapaa liittyvät kuolemaan ja menetettyyn rakkauteen. Lohikäärme menee luolaansa itkemään kohtaloaan. Päähenkilö näkee prinsessan ja alkaa laulamaan tälle limaisia rakkauslauluja jotka vanhan kunnon tavan mukaan liittyvät "jotenkin" kuolemaan. Prinsessa ihannoi päähenkilöä ja haluaa että hän rakastelee tämän kanssa, päähenkilö nusauttaa prinsessaa, ja lähtee paikalliseen karaokebaariin vetämään siideriä ja tupakkaa (ja pari angst-biisiä).

GOTHIC METAL
Päähenkilö saapuu lohikäärmeen luokse kuutamoyössä kasvot kalpeina. Lohikäärme muuttuu kesyksi ja päähenkilö pelastaa prinsessan itsensä viiltelyltä. Sitten he jököttävät kuutamon valossa kasvot meikkisinä ja palvovat kuolleiden henkiä. Sadun loppu saattaa ottaa vaikutteita niin GORE METALISTA, POWER METALLISTA tai BLACK METALISTAKIN. Joka tapauksessa kaunista ja synkkää on, muttei yhtä iilimatomaista kuin LOVE METAL -tarinassa.

INDUSTRIAL METAL
Päähenkilö saapuu paikalle lateksisessa astronauttipuvussa syntikkapelleilyn soidessa taustalla. Ensin hän muistuttaa lohikäärmettä siitä, että me kaikki elämme Ameerikassa, ja sitten alkaa toiminta: sankari ampuu kerran lohikäärmettä sädepyssyllä, ja se tietysti kuolla kupsahtaa. Sitten hän matkaa prinsessan kanssa utopistiseen tulevaisuuteen, jossa teknologia on ottanut vallan ihmisistä.

HORROR METAL
Päähenkilö saapuu King Diamondin kanssa aavevaunuilla paikalle, jossa lohikäärme jo odottaakin ovensuulla. King Diamond kertoo lohikäärmeelle kauhutarinan hänen vanhasta isoäidistään, ja onnistuu pelottamaan lohikäärmeen pois. Mutta voi: prinsessa kuuli tarinan myös, eikä uskalla tulla ulos luolasta ennen kuin King Diamond on pessyt naamansa.

BATTLE METAL
Päähenkilö saapuu paikalle valtavan viikinkiarmeijansa kanssa päästäen hirmuisen sotahuudon ja hyökäten lohikäärmeen kimppuun. Lohikäärme teurastetaan ja syödään ja prinsessan linna kaadetaan ja tuhotaan eeppisillä sotakoneilla ja prinsessa kuolee, kun armeijamme pitää voitonjuhlan kokon ympärillä.

J-ROCK
Päähenkilö tulee kirjavalla keikkabussillaan ärsyttävän musiikin säestyksellä, jonka jälkeen lohikäärme nauraa itsensä puolikuoliaaksi ja luikkii luolalleen hihittämään hänen ulkoasulleen. Mutta sankarin huonoksi onneksi prinsessa on tehnyt harakirin huoneessaan nähtyään urhoollisen pelastajansa, niinpä urho meneekin kirjavalle keikkabussilleen runkulle.

EPÄMETALLI
Sankarimme on tässä tarinassa Ari Koivunen, eli älä odota mitään menestynyttä pelastusta. Siis sankari saapuu paikalle hikisellä polkupyörällä ja kutsuu prinsessaa nimellään. Prinsessa tulee juosten ulos ja voivottaa päätään, ettei tuo ruikuli tuhoaisi hänen aivosolujaan ulinallaan. Sankari yrittää saada prinsessaa, mutta saakin pienen läpsyn poskelleen ja ison potkun palleihinsa. (Lohikäärmettä ei tässä tarinassa ollut, koska tarina olisi muuten mennyt liian metallimaiseksi "Hevi-Arille".)

WHITE METAL
Sankari saapuu paikalle uljaan sodanhaluisesti, manaa ristiä apuna käyttäen lohikäärmeen tiehensä ja yrittää voimakkaasti kääntää prinsessan uskoon. Mutta selviääkin, että prinsessa onkin ateisti, ja tarina loppuu onnettomasti, sillä sankarin täytyy iloisesti surmata prinsessa.

GRINDCORE
Sankari saapuu linnan edustalle mädäntyneellä leprasiirtolan laivalla, hän lähestyy lohikäärmettä ja aloittaa hillitsemättömän riehumisen huikaisten loharia rasvaisella letillään suoraan päähän, joka saa lohikäärmeen tukehtumaan sankarin hilseeseen ja kumahtaa vallihaudan pohjalle. Sankarimme ryntää linnaan. Siellä hän huomaa prinsessan valittavan hänen äkkipikaisesta persoonallisuudestaan. Sankarimme hyppää prinsessan päälle ja alkaa näin jynkyttää häntä anaaliin Panteran soidessa hakaten häntä samalla. Verinen prinsessa jää linnaan ja sankarimme lähtee kohti seuraavaa moshpittiä.

PORNCORE
Sankari saapuu linnan edustalle öristen eläimellisesti ja ratsastaen kiimaisella norsullaan. Norsu kähmien riisuu sankarin, joka alkaa kiihkeästi rakastella lohikäärmeen kanssa ja jättää prinsessan linnaan katsomaan. Prinsessa oksentaa sankarin päälle, joka ei laatasta pahastu.

NEOKLASSINEN METALLI
Sankari saapuu rohkean sellonsa kanssa paikalle ja soittaa pitkää puolituntista konserttoaan niin kauan, kunnes lohikäärme on ampunut omat aivonsa pellolle. Sitten sankari löytää prinsessan niin ikään ammuttuna lattialta ja aloittaaa kimppakivaa sellon, ruumiin ja tietenkin itsensä kanssa.

PAKANAMETALLI
Sankari saapuu paikalle karhuntaljaan pukeutuneena ja noitarumpua paukuttaen. Havaittuaan lohikäärmeen olevan puolellaan nämä kaksi liittoutuvat ja tappavat yhdessä kristillisen prinsessan.

AVANT GARDE -METAL
Kaksipäinen sankari teleporttautuu satanistien sponsoroiman portin läpi paikalle ja räjäyttää lohikäärmeen virkaa toimittavan keltaisen virtahevon turboahdetulla painepesurilla. Sitten hän raiskaa prinsessan telepaattisesti ja lentää lopuksi Kuun pimeälle puolelle polttelemaan palmunlehtisätkiä.

DANCE METAL
Sankari saapuu ystäviensä kanssa pomppien imelän pirteän melodian tahtiin. Hän kertoo lohikäärmeelle elämän, ah, niin kivoista puolista ja kehottaa lohikäärmettä tanssimaan kanssaan. Lohikäärme talloo koko seurueen maan rakoon vain kokeillaakseen, että olivatko nämä vitun urpot todellisia, vaiko sienien aiheuttamia hallusinaatioita. Prinsessa huokaisee helpotuksesta, sillä ehti jo hetken pelätä joutuvansa äskettäin kuolleen seurueen mukaan.

JÄNISRÄIKKÄMETALLI
Sankari ratsastaa paikalle rengashaarniskaan pukeutuneena ja soittaa perinteisiä mökänpitovälineitä, kuten säkkipilliä, skalmeijaa ja kampiliiraa. Hevonen kuolee järkytykseen, lohikäärme lentää pois korviaan pidellen ja prinsessa heittelee sankaria mädillä tomaateilla ja käytetyillä terveyssiteillä.

ATSTEEKKIMETALLI
Päähenkilö saapuu jaguaarin nahkaan pukeutuneena, silpoo lohikäärmeen kappaleiksi nuijallaan ja vangitsee espanjalaisen prinsessan. Lopuksi päähenkilö menee valtavan pyramidin huipulle, selittää jotain aivan käsittämättömällä nahuatlkielellä ja uhraa prinsessan Huitzilopochtli-jumalalle repimällä prinsessalta sydämen irti.

SUOMI-METAL
Parrakas päähenkilö saapuu täydessä jurrissa ruosteisella Corollalla nakkikioskille pitkällisen, mutta toimimattoman katkaisuhoidon jälkeen. Sankarimme tapaa yllättäen snägärijonossa lohikäärmeen, jonka kanssa alkaa heti haastamaan riitaa - "Et shitten otthanut shinappia", ja lyö lohikäärmettä moralla lapaluiden väliin. Prinsessalle päähenkilömme tekee suorasanaisia ehdotuksia keskinäiseen sukupuoliseen kanssakäymiseen sönköttäen; "No anna ny, lähetshä mun kha meille vai theille *hik*", samalla puristellen tarinan naispääosanesittäjää pakaroista. Prinsessa vetää sankaria litsarilla naamaan niin, että tuntuu. Sankarimme poistuu itsesäälin vallassa ja elämään pettyneenä paikalta kolhien autonsa matkalla kotiin. Seuraavana aamuna hän riistää itseltään hengen hirttäytymällä, vaikka katto on liian matala ja köysi liian paksu.

RUOTSI-METAL
Sankari saapuu Volvolla ja ajaa linnan lävitse leikkien Duudsoneita. Auto menee paskaksi, eikä sankari pääse autosta ulos. Lohikäärme syö auton, kuolee ja prinsessa muuttaa Tukholman sijasta Turkuun.
KAMPAAJA

[x] olen leikannut omia ja muiden hiuksia.
[ ] tykkään leikellä toisten hiuksia.
[/] minulle ei tuota vaivaa olla sosiaalisessa työssä.
[ ] tiedän minkälainen shampoo ja hoitoaine sopii eri hiustyypeille.
[ ] pidän hyvää huolta hiuksistani.

1,5

KAUPPANEITI

[ ] haluan mahdollisimman helppoon työhön.
[x] tykkään puhua oudoille ihmisille niitä näitä.
[x] minua ei haittaa vaikka joutuisin siirtelemään painavia lasteja paikasta toiseen.
[x] voisin helposti täytellä monta tuntia hyllyjä.
[ ] tykkään enemmän sisätyöstä kuin ulkotyöstä.

3

KOSMETOLOGI

[ ] tykkään meikkailla muita.
[ ] pidän omasta ulkomuodostani hyvää huolta.
[ ] minulla on melkein kaikki uusimmat meikkituotteet.
[ ] kulutan meikkeihin paljon rahaa.
[ ] minulla on pitkät kynnet ja hyvin nypityt kulmakarvat.

0

SAIRAANHOITAJA

[x] haluan auttaa muita ihmisiä.
[x] en pelkää piikkejä enkä verta.
[x] olen aina ihaillut ihmisiä, jotka auttavat muita.
[ ] voisin helposti vaihtaa muiden lakanoita.
[ ] voisin joskus ryhtyä kätilöksi.

3

KIRJAILIJA

[x] äidinkieleni oli koulussa 9 tai 10.
[x] osaan ilmaista tunteeni paremmin kirjoittamalla kuin puhumalla.
[x] haluaisin joskus kirjoittaa kirjan.
[x] minulle on sanottu, että olen hyvä kirjoittamaan.
[x] olen saanut äidinkielen esitelmistä 10.

5

VALOKUVAAJA

[ ] valokuvaan usein, lähes joka päivä.
[x] kuvaamiani kuvia on kehuttu.
[ ] olen voittanut jonkun palkinnon valokuvauskilpailussa.
[ ] haluaisin joskus valokuvata työkseni.
[x] kun kuvaan, en kopsi ideoita muilta, vaan keksin niitä itse.

2

SISUSTUSSUUNNITTELIJA

[x] olen sisustanut huoneeni ajatuksella
[/] ...ja rahan kanssa
[x] minulle on sanottu, että osaan sisustaa.
[x] olen sisustanut myös meidän taloakin.
[/] haluaisin joskus sisustussuunnittelijaksi.

4

TURISTIOPAS

[x] minulla oli koulussa englanti 9 tai 10.
[ ] en ujostele puhua muille.
[x] minulta pyydetään usein neuvoa kielissä.
[x] opettajani on kehunut minua taitavaksi englannissa.
[x] haluaisin joskus opastaa muita.

4

SIIVOOJA

[x] mielestäni siivoojan työ on arvostettavaa.
[ ] pidän huoneeni aina siistinä!
[ ] haluaisin ryhtyä aikuisena siivoojaksi julkiselle paikalle
[ ] tai käydä siivoamassa muiden kotona.
[ ] sukulaiset pyytävät minua usein avuksi siivoamiseen/siivoamaan, eikä se haittaa minua.

1

LAULAJA

[x] rakastan laulamista.
[x] olen harrastanut/harrastan kuoroa.
[x] olen ottanut laulutunteja.
[x] ääntäni on kehuttu.
[x] minua ei pelota suuret esiintymislavat.

5

TV-/RADIOJUONTAJA

[ ] ääneni on rauhoittava, ja sitä on helppo kuunnella.
[ ] ääneni ei tärise, kun luen suurelle yleisömäärälle.
[ ] kamerat eivät häiritse minua.
[ ] minua ei hävetä puhua suurelle yleisöjoukolle.
[ ] minut on usein valittu juontamaan koulun kevätjuhlia, yms.

0

OPETTAJA

[x] tykkään lapsista/nuorista.
[x] minua totellaan.
[x] osaan opettaa asioita hyvin.
[/] olen käynyt paljon kouluja ja keskiarvoni oli koulussa erittäin hyvä.

3,5

URHEILIJA

[x] liikuntani oli koulussa 9 tai 10.
[x] harrastan jotain liikuntalajia.
[ ] haluaisin voittaa Suomelle kultaa joissakin suurissa kisoissa.
[ ] en välitä vaikka minusta tulisi perättömiä juttuja lehtiin.
[ ] minulla ei nousisi "kusi päähän"

2

PALOMIES

[/] en pelkää tulta, enkä vettä, enkä korkeita tai ahtaita paikkoja.
[x] haluan auttaa muita ihmisiä.
[/] olen auttavainen kaikkia kohtaan ja ystävällinen
[ ] minua ei haittaisi, vaikka keskellä yötä tulisi hälytys, että joku on vaarassa ja häntä pitää auttaa
[ ] olen aina halunnut palomieheksi, vaikka olisin nainen.

2

POLIISI

[x] olen joskus vähän pelottava.
[x] minua ei haittaa, vaikka joutuisin seisomaan kuumassa kesähelteessä puhalluttamassa henkilöitä.
[x] en pidä siitä, kun monet rattijuopot voivat vahingoittaa muiden liikenteessä olevien hengen
[x] poliisin työ on mielenkiintoista.

4

TAIDEMAALAAJA

[x] kuvikseni oli koulussa 9 tai 10.
[x] tykkään maalata ja piirtää.
[ ] minun piirustuksiani on sanottu loistaviksi.
[x] tahtoisin maalata jonkun todella kuuluisan taulun.
[x] maalatessa puran tunteeni maalaukseen.

4

MUOTISUUNNITTELIJA/OMPELIJA

[x] tekstiilityön numeroni oli koulussa 9 tai 10.
[x] rakastan erivärisiä kankaita.
[ ] teen lähes kaikki vaatteeni itse.
[x] haluaisin tehdä oman malliston.
[x] minun tekemiäni vaatteita on kehuttu.

4

MALLI

[ ] minulla on mallin vartalo.
[ ] minulle on sanottu, että minun kannattaisi harkita mallin uraa.
[/ katson, mutten haluaisi päästä] katson Huippumalli haussa -ohjelmia, ja muita malliohjelmia, haluaisin joskus itsekin päästä sellaiseen.
[ ] olen pitkä.
[x] minulla on omaperäiset piirteet.

1,5

MAANVILJELIÄ

[x] tykkään kotieläimistä.
[x] minua ei haittaa, vaikka haisisin lehmän kakalle monta päivää.
[/] vanhempani olivat maanviljelijöitä, ja haluaisin jatkaa heidän uraansa.
[x kohta osaan] osaan ajaa traktoria.
[ ] olen joskus ollut navetassa kesätyökseni.

3,5

KOKKI/TARJOILIJA

[x] kotitalouden numeroni oli koulussa 9 tai 10.
[x] kokkailen usein kotona.
[x] minun on haluttu tekevän täytekakkuja joihinkin juhliin.
[ ] olen sosiaalinen, ja pystyn puhelemaan vieraille ihmisille.
[x] minun tekemiäni ruokia on kehuttu hyviksi.

4

PUUTARHURI

[x] rakastan luontoa.
[x] puutarhassani on/tulee olemaan yli 10 eri kukkalajiketta.
[x] en pelkää ötököitä.
[/] kesä on paras vuodenaika.
[x] voisin käydä kastelemassa työkseni toisten kukkapenkkejä

4,5

[Ei aihetta]Lauantai 15.08.2009 08:20

Kuusamo
Nyt kutsuu mua Kuusamo

Uskomatonta, että sorrun tähänMaanantai 10.08.2009 06:14

Puhu paskaa tutuistasi tai kavereistasi. Eli homma toimii näin:
Kerro erilaisia faktoja joita vihaat tutuissasi, mutta älä kuitenkaan paljasta keneen asia liittyy.

(Sanotaan että teen tämän itse en puhuakseni paskaa vaan purkaakseni tiettyihin ihmisiin kohdistuvia negatiivisia fiiliksiä.)

1. Lapsellisuutesi häiritsee. Olet oikein kypsä tietynlaisissa abstrakteissa asioissa, mutta mitä todelliseen elämään tulee, välttelet sitä kaikin keinoin.

2. Usko tai älä, mutta sinussa minua nyppii huonomuistisuutesi. Toiset asiat saa kertoa sinulle moneen kertaan ja unohdat ne silti. Missä vika?

3. Voi rakas, olisit todella fiksu ja kykeneväinen ihminen, jos vain astuisit ulos siitä kapinallisuudestasi ja sitä seuraavasta jyrkästä ajattelutavastasi.

4. Älä ole niin pessimistisen ja taantuneen oloinen. Asioita kannattaa jaksaa, sillä pienen ponnistuksen takana voi olla ihania asioita.

5. Tietynasteinen teennäisyytesi riepoi minua aikaisemmin aika pahastikin. Ymmärrettyäni, että asiat voisivat olla paljon pahemminkin, aloin hyväksyä sinut, tästä teennäisyydestä huolimatta.

6. Todellisuudessa en haluaisi olla kanssasi oikeastaan missään tekemisissä, mutta olen liian nyhverö kertoakseni sen.

7. Sinun elämäsi on saippuaoopperaa, ainakin siltä vaikuttaa. Se ei ole hyvä asia.

8. Toisinaan jopa pelkään sinua, kun olet humalassa.

9. Sinun yksipuolista ajattelutapaasi en aina ymmärrä. Asiat voi nähdä myös muiltakin kanteilta.

10. Aikaisemmin sinun kanssasi ei voinut keskustella ilman, että haukuit vähintään puoli kaveripiiriäsi. Nykyään vaikuttaisit hiukan kypsemmältä.


edit. Enkä kerro, kuka on tässä listassa ja kuka ei, mahdollisista kysymyksistä huolimatta. :D