IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

On se nyt jumalauta kumma homma.Tiistai 17.06.2008 14:34

Hain kevään 2008 toisen asteen yhteishaussa. Hain viiteen paikkaan eli niin, että tuli jokaiselle viidelle hakusijalle jotain. Kahteen ensimmäiseen oli pääsykokeet. Ne olivat päällekkäin niin, että kävin ensimmäisen sijan pääsykokeissa. Ne meni aika poskelleen. Olin epävirallisesti varasijalla. Epävirallisesti siksi, että viralliset tulokset saapuisivat vasta 13. kesäkuuta, jolloin tämän pystyisi vahvistamaan.

Varasija on edelleen voimassa, kun eilen soittelin oppilaitoksen kanslistitädille, eli suoraan en ole päässyt sisään. Toisen sijan haku lienee rauennut, koska en osallistunut sen pääsykokeeseen. Se on ymmärrettävää. Mikä ei ole ymmärrettävää, on se, etten ole päässyt jumalauta niihin kolmeen muuhunkaan paikkaan, joihin hain. Soitin eilen sen toisen oppilaitoksen kansliaan, ja sieltä sanottiin, että hakuprosessini heillä on peruuntunut, koska olen ensisijaisesti hakenut johonkin toiseen paikkaan.

On se nyt helevetti ihmeellistä paskanjauhantaa, että siinä fukin yhteishakulomakkeessa on viisi sijaa, joista neljää ei ilmeisesti lasketa! Minä luulin, että ne tärkeilevät kusipäät siellä opetushallituksessa katsovat hakijoiden tilanteet siihen malliin, että jos ei ole päässyt ensimmäiselle sijalleen, tarjotaan automaattisesti seuraavaa paikkaa, johon ei ole niin hirveätä tunkua ja johon käytännössä katsoen voi vaan kävellä sisään.

Viimeinen kerta kun hain yhteishaussa, tästä lähtien vaan pommitan niitä oppilaitoksia suoraan että mahtuuko tämmönen luuseri teille sisään.


edit. No niin, kyllä se siitä kun itse ottaa asioista selvää. Vaikken nyt päässytkään ensimmäiseen toivepaikkaani, pääsin kakkossijan paikkaan, jossa oli kuulemma hyvin tilaa. Se, mitä tästä opimme on se, ettei kannata päästää itseään sellaiseen tilaan, jossa ei tiedä mistään mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.