IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Minua kiinnostaisi kovasti tavata kaikkia otsikossa mainitsemiani ihmisiä ja kysellä, mitä heille kuuluu. Tai jos ei suorastaan tavata, niin ainakin jutella vaikkapa Galtsussa. Madetojaltakin jäi niin paljon ihmisiä, jotka vaikuttivat todella mukavilta, mutta joihin ei tullut tämän kirotun ujouden takia tutustuttua koskaan, vain ehkä vaihdettua pari sanaa. Nyt, kun on paikkakunnan vaihdos edessä, tuskin koskaan tai erittäin, erittäin harvoin tulee enää tavattua näitä ihmisiä. Se on harmi.
Tein sitten niin, että lisäsin Facebookissa kavereikseni monia tällaisia henkilöitä. Jos siis yksikään teistä lukee tätä, niin tällaisen yhtäkkisen lisäilypuuskan takana on tämä. Toisaalta Facebook on ilmeisesti foorum, jolla se, että tunnistaa jonkun nimeltä, riittää syyksi lisäämään tämän ihmisen kaverikseen. En tiedä, kun en ole kovin kauaa siellä vielä kerennyt hengailla.

No, pointti on se, että haluaisin päästä eroon tästä epäsosiaalisuudesta ja tutustua ja antaa palaa. Toinen pointti on se, mitä tuleen näihin vanhoihin tuttuihin, että kärsin tietynlaisista traumoista, ja haluaisin ehkä keskustella traumoihin liittyvien tai niitä aiheuttaneiden ihmisten kanssa asioista. Ja tietysti olisi mukava kuulla, mitä vanhoille kavereille kuuluu.

Uusiakin tuttavuuksia epäilemättä syntyy, ainakin uudella paikkakunnalla. Olisipa mukava pystyä tutustumaan keneen haluaa ilman, että antaa joidenkin ennakkoluulojen ja traumojen estää ystävyyssuhteiden syntyä.

Elämän puolesta, epäsosiaalisuutta vastaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.