IRC-Galleria

Trollbunden

Trollbunden

Promise I'll be kind.

Selaa blogimerkintöjä

Kauheata venymistä. Ensimmäinen tuntini tiistaille olisi vasta puoli yhden aikaan, mutta sattuneista syistä raahauduin tänne yhdeksäksi. Ei kait siinä. Ongelma piilee lähinnä piiiiiiitkän kaksoistunnin viettämisessä. Olisin mieluummin tunnilla kuin täällä lojumassa. Tai sitten nukkumassa.

Suunnittelin, josko olisin mennyt kotiin soittamaan huilua. En vaan jaksa vaihtaa kenkiä kun suhteellisen vasta ne vaihdoinkin. Huomasin syksyllä nääs asian, mikä olisi pitänyt huomata jo ajat sitten. Nimittäin talvisin kenkien jäljiltä lemahtava voimakas sukkamehun tuoksu. Talvikengät kun ovat sen paksuisia kuin ovat, eihän niitä ole edes tarkoitettu sisäkäyttöön. Sitten kun läimäiset lukiolaisen viettämään topatuissa töppösissään päivän kahdeksasta neljään. Kotiin päästessä vastaantulvahtava haju on suorastaan hurmaava.
Siispä ostatin isännällä Limingantullin Prismasta sievät ja kalliit sisäkengät. En ole aikoihin kävellyt tällaisilla läppänöillä, lennän varmaan vielä portaissa näiden kanssa.

Portaissa lentämisestä tuli mieleeni; olen miettinyt kaikkea ilkeätä, mikä olisi hauska todistaa vierestä. Siis asioita, jotka ovat loppujen lopuksi kaikkea muuta kuin mukavia sattumia, mutta joita olisi niiiiiin huippua nähdä "livenä". Tähän mennessä listaan on kertynyt:
1) Se portaissa lentäminen. Varmaan vielä tönäisen jonkun vasiten alas.
2) Kun ihmiseltä (heviharrastajalta?), joka on hyvin kiintynyt hiuskuontaloonsa, tipahtaa kaikki hiukset kerralla päästä. Haluaisin nähdä ilmeen.
3) Ydinsota.
4) Se, kun autonovi tempautuu tuulen voimasta irti ja lähtee itsekseen lepattelemaan.

Hmm, nyt listasin nämä tähän, en voikaan kirjoittaa näitä enää paperilehtiööni. Olen töhrinyt tämänhetkisen jo täyteen kaikkea positiivista ("Ihmiset, jotka tekevät mielen iloiseksi", "Älä aloita aamuasi näillä", ynnä muita myönteisen elämän ohjeita; "Ei saa heittäytyä sellaiseen tilaan, ettei tiedä mistään mitään."), ja nyt kun vihko vetää viimeisiään (26 tyhjää arkkia jäljellä syksyn sadasta), täytyy jo ruveta miettimään, mitä kirjoittaa sen seuraajaan.

Ai niin ja tuparit on lauantaina! Laskin alustavasti, kuinka monta ihmistä olen kutsunut, kertyi jotain viitisentoista. :S Saa nähdä, miten porukan 35 neliön asuntooni tungen... Boolikin pitää laittaa tulemaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.