IRC-Galleria

kiirettä pitiTorstai 10.11.2005 22:35

Kotiin. Syön. Meen suihkuun. Puen. Meikkaan. Jeminan kaa Musiikkiopistolle. Prismaan. Saiturinpörssiin. Kirjastolle. Kirjastosta ulos. Soitan Jeminalle. Kirjastoon sisään. Kirjastosta ulos. Lähen ettimään Jeminaa. Ajetaan liikenneympyrälle. Lidliä kohti. Kirkolle. Nuiskuun.

Ja no sitten sieltä pois ja niin edelleen. Pari tuntia tossa oli aikaa. Olin kyllä varmaan puol tuntia suihkussa. Ei ollu sen jälkeen hartiat kipeät - nyt on taas. TARVIIN PAREMMAN REPUN!!!! Ja sit mä tarviin hierojan? Vapaaehtosia?

Step aerobicia liikka tunnilla. Tuli hiki jne. Mut pahinta oli se, että siinä tuli paha olo. Olin syöny seittemältä aamupalan, liikkatunti on siinä 12-13... Jotain sinne päin. Ja vasta sen jälkeen ruokailu. Ei yhtään kiva. No ainaki oli hyvää ruokaa.

Puhuuko kukaan tätä lukeva ikinä itekseen? Mie puhun. Ihan ääneen välillä, mutta yleensä käyn vaan keskusteluja päässäni jonkun kanssa. Kaikkenlaisia mahdollisia ja mahdottomia keskusteluja. Ja jos oon menossa jonnekki, missä mun pitää puhua tai jotain, niin käyn sen tilanteen päässäni läpi. Mietin aina jotain oikein järkevää - ja sitten unohdan ne kun pitäisi sanoa jotain.

Ja toinenhan on tämmöinen suomalainen "totuus". Kaikki muut ajaa täysin päin persettä paitsi minä. Varsinki skootterilla ajaessa tulee kommentoitua hyvin värikkäällä kielellä muiden kuskien ajoa. Joskus ihan ääneenki - äitiki harrastaa sitä. Sukuvika siis.

Niin juu ja Jussi ei kyttää tätä. Se on kiltti pieni immeinen ja lukee tätä. (eli Jussi vaati ite korjausta tänne xD)

Soinu koko päivän mulla Sonata Arctica ja Misplaced. Pistin mp3-soittimen soittamaan vaan sitä. Ihanaa :).


I'll never have a chance, I can't understand
I'm a misplaced man
How could this backward land
Learn to understand my dance
What it's like, when every single smile hurts...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.