IRC-Galleria

NimipäiväTiistai 15.11.2005 22:49

Janika Kristiina. Mun ristimä nimet. Ihme ja kumma mä jopa pidän niistä. Sukunimen saa selville jos vaivautuu muhun hieman tutustumaan ja kysyy. Ja tänään on 15.11 elikkä Janikan päivä. Hyvää nimipäivää, minä. Sen muisti yllättävän moni. Jenna oli eka. Ja Saara, Kaisa, Taina ja äiti muisti. Varmaan iskäki. Petteriä sain hieman muistuttaa, mutta se nyt ei muista kaikkien perheenjäsentensäkään syntymäpäiviä. Kyllä se muisti toisaalta tosi hyvin, että kuinka kauan me ollaan oltu yhessä.

Spinningiä oli liikassa. Siinä tuli kyllä tosi nopeesti hiki. No lähdin sieltä sitten Erikan kanssa ajoissa, että ehittiin Hiekkaharjusta lähtevään junaan. Ehittiin juu ihan hyvin ja mitä mainioimmin sinebrychoffillekki. Se on siis valtion taidemuseo. Ihan hieno paikka, paljon muotokuvia. Muuta en oikeen ehtiny nähä ku tuli kiire raitiovaunuun ku opastus loppu. No myöhästyin minsan siitä. Puol juoksua asemalle sieltä. No myöhästyn minsan pari junasta. Seuraava lähti vasta neljänkymmen minsan päästä. No menin K-junalla Keravalle ja iskä haki sieltä ja vei Mankallalle. Myöhästyin kymmenisen minsaa pyhiksestä.

Äitiä sitten venailin kakskyt viis minsaa about, että se ois heittäny mut kotia ko sillä oli keskustelu Jeminan opettajan kanssa. No varttia yli seittemän soitin sille - lähin kävelemään kotiin siinä kakskyt vailla kaheksan. Äiti soitti kymmentä vaille, että missä oon. No olin jo Sparin kohalla niin kävelin siitä itekseni kotiin.

Ku se äiti sitten tuli niin se anto mulla kukan nimpparilahjaks. Ja toivotti hyvää syntymäpäivää ja: "Katotaan kauan onnistut pitämään tän hengissä". Oikein kauniin Saint Paulian sain. Se on kauniin purppuran värinen. Siis ne kukat on.


Kuljen tietä sateenmustaa
Mielessäin vain kuva susta
Kun soitto korvissani naurus soi
Vaikka nään sut kanssa toisen
Mielestäin mä saa sua pois en
Silmiäs kai unohtaa en voi, en mä voi

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.