IRC-Galleria

HeheeKeskiviikko 23.11.2005 20:00

Viikko sitten viimeks kirjottanu. Alko vaan niin vituttaan ku kirjotin pitkästi torstaina ja tää hävitti sen bitti avaruuteen. Prkl.

Petteri lähti eilen ja mie tyhmä vein sen just ennen ku se lähti niin pyhikseen. PAHA MOKA! Ihan hirveetä. Mä meinasin alkaa itkemään siellä. Neljä lasta, kukaan ei totellu mua. Haukku vaan mua ja Petteriä ja riehu siellä. Ei ne oo ikinä niin tehny. No mie olin siellä yksin ilman Iinaa ja no sain kuulla, että ne tottelee vaan Iinaa. No sepäs mukavaa.

Tänään alko sitten toinen koeviikko. Fysiikka ensimmäisenä. Kyllä mä sen ainaski läpi pääsin ja eikös se oo oikeastaan pääasia. Sain jopa työraportin tehtyä eilen illalla. Ja nyt pitäis lukea englantia, mutta en jaksa. Luin sitä jo junassa ku istuin. Perjantai on ihanaa vapaa ja lauantai kanssa.

Kävin Hesassa tänään. Ostin matikan kirjan ja luentopaperia. Kävin kyllä kanssa Ateneumissa. Mie pidin vaan vanhoista suomalaisista teoksista :s. Modernit teokset ei oikeen innostanu. Ihan ihan moderni taide on paljon mielenkiintosempaa - semmonen mitä Kiasmassa on. Löysin sieltä sitten sen kuvan mistä teen kuva-analyysin. Ajattelin ensin jotain Schjerfbeckin teosta, mutta sitten päädyin Edelfeltin Kuningatar Blancaan. Monta teosta mitä olin netissä kuvia nähny niin ku niitä siellä näin, niin ihan yllätyin siitä, että kuinka isoja ne todellisuudessa on.

Voisin alkaa tekemään terveystiedon tutkielmaa taas...


Ontossa tuulessa, joka syntyi sun usvassa
Ja elää sun tahdosta
Mä kuulen rumia lauseita
Kaikki niin valmiina laitettu kauniiksi katsella
Piti vain uskaltaa ja ottaa mitä on tarjolla

Ihmettelen kuinka kaksi rataa voi tyhjässä törmätä yhteen
Osuman jälkeen kauniisti sataa
Ja tuhkasta solmimme lyhteen

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.