IRC-Galleria

PrklPerjantai 25.11.2005 10:07

Jee saan nukkua pitkään! <- fiilis eilen. No mitäs sitten tänään. Heräsin ekan kerran 6.30. Ja nousin siinä varttia vaille kaheksan. Äiti, iskä ja sisko tappeli. Mie olin luvannu äitille lainaan MUN pikkusen mustan laukun, joka on Jessikalla. Ja äiti meni sitä sitten nyt aamulla siltä hakemaan ja no ei saanu sitä. Jessikan maailma kuulemma kaatuu. Ja että äitin olis pitäny kysyä, että saako se lainata sitä. Siis lupa JESSIKALTA, että saa lainata MUN laukkua??? Huomaako joku muuki ku mie tässä hienoista ristiriitaa? No Jessika sit onnistu loukkaamaan äitiä ku siinä sille kimitti.

Voisin yrittää pistää nukkumaan taas. Ei tässä oo kuiteskaan mitään tekemistä. Mä aina vihasin kympin aamujaki, ku ei ollu mitään tekemistä ikinä. Ysin aamut oli kivoja ku oli aikaa tehä kaikki, mut kympin aamuissa tuli jo melkeempä tylsää.

Tänään voisin siivoilla kämppää, ku iskä siihen suuntaan viittas ja se viittaushan pitää ottaa huomioon, vaikka se oliki vaan sivulauseessa. Elikkä eiku vaan imuroimaan. No ei siinä mitään vikaa, ku oon yksin kotona. Ja koululle varmaan syömään. Saampahan sitten kunnon ruokaa, nimittäin en mä nyt yksin täällä jaksa ruveta ruokaa vääntämään vaan mulle.


Here comes the dawn of a new day
Comes without a light, it's grey
Grey as yesterday
The frozen ground keeps sleeping
Under my feet
Everything feels cold
It's my inner fear

Could you save me

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.