IRC-Galleria

YourSki

YourSki

Voi yksinäisen miehen viedä marraskuu...
Joulukuun puoli väli alkaa hiljalleen lähestyä ja joulu siinä samalla tietysti, aijai, reilu kuukausi vielä täysi-ikäisyyteen ja 2 viikkoa joululomaan, sit saa taas oikein lihottaa itteään :D Viikonloppu oli tylsä ja onneksi se kesti pitkään. No olihan tuossa lauantaina nyt sentään Lopen Kunto ja Voima Teamin pikkujoulut Saukkolan EK:lla ja siellä piti taas sisäinen Paula Koivuniemi repiä meikäläisestä irti ja siellä sitten akkojen vermeis istuskella Saukkolan isännän polvella… kaikkee sitä ihminen tekee maksaakseen jäsenmaksunsa.
Tiistaina sit selviää yks elämän ja kuoleman välisiä asioitakin,mutta ei siitä sen enempää, tuskin se viikatemies vielä kuolemansiemeniä tähän paskaan maahan kylväisi, sitä aina pitää omaa terveyttään itsestään selvyytenä eikä osaa arvostaa ennen kuin sen on menettänyt, sama pätee moneen muuhunkin asiaan elämässä ja kuvittelee aina että ”eihän mulle ny sellasta vois tapahtua”.
Tasaisen tylsä sunnuntaipäivä, mennyt taas koko päivä istuskellessa koneella ja haaveillen jostai auto-projektista, äiti varmaan repisi perseensä jos tietäisi mun suunnitelmista.
Eipä täs oikein muuta täl kertaa…anal thunderin sanoilla ”drink myself to death!”

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.