IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Elämää Kehä III:n sisäpuolella?Keskiviikko 10.05.2006 19:09

Tänään oli se päivä kuukaudesta jolloin uskallauduin pyörähtämään pääkaupunkiseudulla.

Oikeastaan kaikki alkoi jo viime yönä, kun Laurilla oli pieni duunikeikka Oulunkylässä. Itse työt kestivät vain puolisen tuntia, mutta autossa istumistahan tuli noin tunti suuntaansa joten lähdin mukaan seuraksi. Lahnuksen Shelliltä haettiin evästä ja vedettiin rundia Paloheinässä. Kämppä jossa muinoin kommuunissa asuimme (ex Texas, meidän aikana Neuvostoliitto) oli saanut etupihalleen TOISEN TALON. Tsiisus mikä tilaihme... no eipä tartte sielläkään enää kenenkään huolehtia haravoinnista (*Reps*) tai leikata ruohoja. Sama Saabinraato oli kuitenkin mätänemässä pihalla edelleen.

Palailtiin kotiin kolmen maissa ja painuttiin nukkumaan. Itse heräilin klo 9 ruokkimaan elukoita ja kympin jälkeen aamusella hypättiin taas autoon.

Heitin Laurin töihin ja ajelin seikkailemaan. Jumbossa ei ole tullut käytyä pitkään aikaan joten piti mennä ihmettelemään sen "uutta" lisäsiipeä. Ostin melkein Elsalle uuden satulahuovan Kaira-Shopista, mutta jotenkin sitten kuitenkin laskin sen viimehetkillä käsistäni. Myöskin vaatekaupoista ja Sin Citystä lähdin tyhjin käsin, ei oikein mikään napannut. Alkoi jo oikeastaan väsyttää siinä vaiheessa kun taapersin vanhalle puolelle hakemaan Body Shopista matkakokoja ihmisenhoitoaineita synnärille mukaan.

Siellä uudella puolella on joku Tex Mex -paikka jonne sitten yhden maissa päädyin syömään. Väsymys oli varmaan osittain nesteenhukkaakin koska aika pian ruokailun jälkeen tuli parempi olo. En kyllä pystynyt syömään koko Burritoa, oli sen verta iso annos (ja hyvää myöskin!) ja sitten naapuripöydässä pisti ensin yksi lortto tupakaksi ja melko pian toisessa lähipöydässä päätti joku muukin tupruttaa neuvoa-antavan ennen ruokailua. Sen verta teki pahaa että närpin salaatit naamariin ja läksin.

Pyörähdin vielä Petikossa tankilla ja Nummelassa ostamassa jätskiä unohtaen kokonaan että olisi pitänyt hakea Prixejä tänään. Ehkä tuolla on vielä sen verran Elsalle että haen ne huomenna. Enää en kerkeä Agriin, kun pitää olla taas kohtapuoliin Espoossa. Mennään ihmettelemään Jorvin synnäriä. Pakko oli kuitenkin tulla piipahtamaan kotona kun Halla on täällä yksin ja tarkastamaan että hevosilla on vettä. En kerinnyt tänään pitää niitä vihreällä, eilen olivat 30min, mutta ei ole onneksi vielä hoppu totuttaa.

Voi olla että ensi yönä nukunkin sitten vieläkin sikeämmin (jos mahdollista), sitten toivotaan ettei tule asiaa Kehä III:n sisäpuolelle pahemmin ennenkuin lähdetään vauvaa hakemaan. Eipä siellä ole kauheasti mitään mitä tarvittaisiinkaan.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.