IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Loppuviikon mietteitäTorstai 11.05.2006 15:14

Huomenna on taas perjantai. Voisi ehkä sanoa että tämä elämä on laadukasta, kun tylsää ei ainakaan ole, eikä oikein tunnu mitään isompaa puuttuvan. Jaksamista, terveyttä ja rakkautta riittää ja huolenaiheet rajoittuvat lähinnä aikataulujen järjestämiseen ja läheisten hyvinvointiin.

Jorvi on nyt nähty, eikä se ollut sen kummempi kuin oltiin odotettukaan. Mitään synnytyspaineita en ole vielä saanut kasattua vaan edelleen ollaan menossa ilman ennakkoluuloja ja hyvillä mielin katsomaan mitä tulee tapahtumaan. En ole edes tullut ajatelleeksi että tämä voisi tulla ennen aikojaan, mutta nyt kun monelle netissä on "lupailtu" ettei vauvat ehkä jaksa odottaa laskettuun aikaan, niin tuli itsellekin mieleen jotta mistäs sitä tietää koska poika meinaa syntyä.

Laurilla on sitten ilmeisesti sairaalakammo ja hänen piti lähteä kesken kierroksen pihalle ottamaan happea, kun pisti kylmän hien pintaan ja muutui vihreäksi.. Katsotaan mitä tosipaikan tullen tapahtuu. Itse jatkoin kierroksen loppuun ja sitten kiirehdin huolehtuneena autolle mutta kaikki olikin ollut hyvin siitä saakka kun oli päässyt ulos sairaalasta. Synnytyssali täynnä ihmisiä vaan taisi olla vähän liikaa. Katsotaan kummalle tuo itse synnytys on sitten pahempi paikka... veikkaanpa että tulevalle isälle ;)

Nyt kun mietin äkkiseltään niin tulee mieleen ainakin 4 asiaa jotka pitäisi/voisi tehdä. Ja jos vähän tarkemmin funtsin niin perään heti muutama lisää. Toivottavasti lopputulos ei ole se, etten taaskaan tehnyt niistä mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.