IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Lomalomaloma!Lauantai 22.12.2007 17:32

Ihanaa, Laurin loma alkoi!
Vaikka se pitälti onkin Half-life painotteinen ainakin näin aluksi (eiköhän se ole pian sen pelannut) niin olen jo ehtinyt tehdä omiakin juttuja, kuten tallihommat valoisaan aikaan *aaltoja* ja harjannut Giittan plus harjoiteltu kuolaimien kanssa. Äitin ponineiti on tietty hieno kuten aina.

Eilen käytiin kaupassa sellaisella volyymillä että voidaan pysyä sieltä pois varmaan pyhien yli mikäli savukalaa vielä saadaan aattona riittävästi. Kinkkua on, samoin laatikoita, suklaata, taateleita, rusinoita, limsaa, perunasalaattia... ja aattona kyläillään joten silloin syödään toisten piikkiin.

Ainakin nyt vaikuttaa siltä että joulun pääsee aloittamaan hyvällä mielellä. Pikkupakkanen on pitänyt huolen jaksamisesta, aurinkoakin ollaan nähty. 25. raskausviikko on sujunut hyvin ja Julius on yhtä aurinkoa kun iskä on kotona. Uusi suosikkiluettava on eilen tullut Skoda Magazine.. aargh.

Ensi viikolla lupauduin hieromaan yhden tapauksen. En muista koska olen tehnyt keikkaa viimeksi enkä näillä viikoilla muuten menisikään mutta tämä on vanha "saattohoidossa" ja hidas mamma joten sopii mielenvirkistykseksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.