IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Keskiviikko 02.01.2008 17:36

Tuossa kuvassa Elsa valmistautuu Meijun kanssa jälleen uuteen ratsastuskertaan.
Ylipäätään treeni on mennyt heillä hyvin, mutta jostain syystä tamma ei ollut eilen kovin yhteistyöhaluinen. Kelit toki olivat aika syvältä ja eilinen kova tuuli ja käynnissä tulevat tilsat haittasivat menoa. Maastakäsin ei voinut oikein tehdä mitään koska silloin oli heti korkoa kavion alla useampi sentti, selästä taas pystyi menemään paremmin, mutta ei se kovin hyvin ollut niinkään. Tympeän näköinen ja hitaasti reagoiva hevonen tyyliin "ei voisi vähempää kiinnostaa".

Toinen puoli, se jäykempi, on vihdoin alkanut pehmenemään. Luulen että laukannostoilla on positiivinen vaikutus lihasbalanssiin ja Elsa todella tykkää laukata! Molempiin suuntiin onnistuu nosto kuulemma ihan ulkopohkeella ja tamma kykenee menemään pienellä ympyrällä ja säilyttää laukan oikeastaan niin pitkään kunnes sitä pyydetään alas. Laukan jälkeen ravi muistuttaa edelleen vähän Vermo-meininkiä, mutta aika nopeaan se saadaan rauhoittumaan. Kyydissä on muuten hyvä istua, mutta satula meinaan nyt liukua - tammaa ei ole saatu lihomaan vieläkään riittävästi enkä usko että se onnistuukaan ennenkuin Roki on pois alta.

Olen ollut pirun väsynyt, mutta tänään alkaneet pakkaset jaksavat vähän innostaa!
Ei mene kauaa niin tarhan pohja on jo parempi ja hevoset liikkuvatkin sitten enemmän.
Roki tuossa eräänä päivänä heittäytyi hankalaksi talutuksessa ja uskon syyn olevan juurikin siinä ettei se pääse purkamaan energiaansa hyvällä pohjalla vaan pitää sitten pelleillä ihmisen kanssa.
Eilen pikkuori kuitenkin oli jo vähän asiallisempi, otettiin askel taaksepäin ja tehtiin helppoja juttuja. Seuraavaksi aletaankin tunkea rautaa suuhun että näyttelyssä saa esitetty kuolainten kanssa mikä on suosituksena.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.