IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Maailman ihanin ja uljain rakas mieheni laittoi pyykinpesukoneen tilapäistoimintakuntoon kun vähän ruinasin ja nyt meillä on kaikki ovenpäälliset täynnä lakanoita ja pyyhkeitä sekä kylppäriin viritelty epämääräinen naru kuivaustelineen lisäksi pikkupyykille.
Alkoi tulla jo paniikki, kun alusvaatekorini sisältö hupeni - ja minähän en kahta päivää samoja pikkareita käytä. Kolmesti jo tänä vuonna olen ostanut uusia kun ei ollut yhtään puhtaana.
Palkinnoksi tuo ihana uros sai pusuja, haleja ja kiitoksia ja käperryttiin yhdessä sohvanpohjalle katsomaan Kummelia ja syömään laittamaani spydäriä.

Laurin vanhempien koira kävi tiistaina eläinlääkärillä koska se on kutissut jo monta viikkoa ja karvaa lähtee tukoittain. Vitsailumme aihe veti kuitenkin pitemmän korren - Unkalla todettiin kapi! Tämä merkkaa sitä että Hallakin pitää hoitaa koska ovat olleet viikottain tekemisissä. Oireethan eivät välttämättä ala heti JOS on saanut tartunnan joten mitä pikemmin sen parempi. Kunnaneläinlääkärin sijainen ei jostain syystä suostunut määräämään minulle puhelimessa Strongholdia vaan jouduin soittamaan Unkkaa hoitaneelle lääkärille Helsinkiin. No, Vihdissä ei tietenkään ollut ko. lääkettä joten saan sen vasta tänään kun tilaavat. Hermostuttaa ajella eestaas pikkuasioiden vuoksi, mutta onhan tuo hoidettava... ehkä ostan jäätelön samalla reissulla. Apteekki aukeaa klo 9.

Hevosrintamalla on myös kohissut :) Jaana kävi eilen ratsastamassa Elsalla (tulee myös tänään) ja kokeilivat hieman laukkaakin. Tamma oli super hieno ja paras vaikkakin todella vino oikeaan kierrokseen.
Nyt myös selkeni se, että Heta haetaan huomenna. Se siemennetään vielä kertaalleen tänään ja sitten lauantaina voi kuljettaa. Samalla reissulla jätän Elsan oriasemalle.
Matleena ja Hemi ovat täällä vielä pari viikkoa ja kun Heta viedään ultraan, pudotetaan M samalla Nummelaan sulhasensa luokse. On siellä todennäköisesti ainakin puolet kesästä. Paluupostina Hemu lähtee Nurmijärven laitumelle ja meille jää tyhjä piha :)

Varmaan aika outoa kun hevoset puuttuvat. Viimeksi toissakesänä oli se tilanne että Matleena oli pari kuukautta pois - ensin Katin tammojen kanssa laiduntamassa ja sen jälkeen Tussarin luona. Muutoin meillä on aina ollut nämä tässä. Mutta onpahan helpompi orientoitua uuteen elämään. Elokuulla ajattelin että meidänkin laitumesta voisi jotain iloa olla joten hummat saisivat ehkä silloin tulla kotiin jos Tia huolii ne Jekun seuraksi niin pitkäksi aikaa.

Kukaan ei kertonut meille että Simulaatiot on tänään. Luin vasta Raspun päikkäristä asiasta.
Joten ei sitten - ei me tulla kun enää ei pysty järjestämään hevosille ja koiralle hoitoa ja muutenkin muita juttuja on jo sovittuna.
Vaikka raskaana olenkin niin ihan yhtä "normaali" ihminen kuin ennenkin jos tuota alkoholin pois jättöä ei lasketa. Kyllä me melkein oltaisi voitu Varkauteen ajella tuttuja katsomaan...

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.