IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

MielenkiintoistaKeskiviikko 23.01.2008 01:53

"Olemme huolestuneina seuranneet hevostenne huolenpitoon ja hoitoon liittyviä laiminlyöntejänne.

Ei ole kohtuullista ja hyvää hoitoa se että hevoset seisovat sateessa, tuulessa ja viimassa YÖTÄ päivää jopa VARSAT ovat ilman KUIVIA LOIMIA ja riittävää suojaa. Hevosten paikka on jo sisällä tallissa yö aikaan jne... Onko teillä edes riittävää määrää tallipaikkoja... muten on muuten terveyden hoito järjestetty, kaviot vuoltu, kengitetty jne... Niin sanottu pihattonne on riittämätön, niin monelle hevoselle kuin teillä jo on, jne... Miten on hevosten päivittäinen liikutus /ratsastus hoidettu per. hevonen...

Seuraamme edelleen mielenkiinnolla miten välinpitämättömyytenne jatkuu, tai tuntuvia parannuksia alkaa tapahtumaan heti.

Eläin suojeluun otetaan myös yhteyttä, jälleen...

Toivomme teille voimia hoitaa asiat kuntoon tai luopua koko hankkeesta, SILLÄ KENENKÄÄN EI OLE PAKKO PITÄÄ YHTÄÄN ELÄINTÄ; JOS EI JAKSA TAI HALUA NIIYÄ OIKEIN HOITAA !!!!!!!!!!!

Terv. Useat hevostenne puolesta huolestuneet"


Tälläinen lappu löytyi postilaatikosta.
Eivät ole tainneet huomata että meillä itseasiassa ON talli jossa hevoset viettävät yönsä ja pihatossa niitä on max 2kpl kerrallaan.
Valitettavasti en voi lähettää meidän kengitys, madotus ja rokotusaikatauluja koska anonyymi valittaja ei antanut yhteystietojaan.
Taidanpa soittaa aamulla kunnaneläinlääkärille ja kysäistä joko on tullut ilmoitus ;) Mikäli ei, niin kutsun itse käymään, saapa Amatsoni samalla 2. tetanuspiikin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.