IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Perkeleen kertisvaipat ja muuta manailuaKeskiviikko 30.01.2008 16:19

Poitsu oli anoppilassa hoidossa kengityksien ajan ja sinne pistin suosiolla kertisvaipan päälle. Se jalassa sitten tuli kotiinkin ja kun oli ollut vasta pari tuntia niin ajattelin sitten että vaihdan vasta ennen päikkäreitä.

Siinä sitten syötiin jonka jälkeen poika viipotti omille teilleen ja itse istuin hetkeksi alas. Kohta alkoikin haisemaan kakka, eli vaipanvaihdon aika juuri sopivasti kun kellokin oli senverta että pian voisi laittaa juniorin nukkumaan.

Mutta millanen kakka? Ei helkkari, lapsen selkä puoleenväliin asti siinä ittessään... kaikki vaatteet paitsi onneksi villapaita oli säästynyt pahimmalta, mutta housut, aluspaita ja syöttötuoli (matalaksi taitettava) jossa poika oli remunnut... sitä riitti kaikkialla muualla paitsi vaipassa! Näytti siltä että kertiksen liukkaasta pinnasta oli ihan suvereenisti pursunnut tavarat ulos. Kestojen kanssa näin käy ääriharvoin ja silloin scheissea saa olla oikeasti paljon.

No lähdin sitten viemään vaatteita ja syöttötuolia kylppäriin, kuteet koneeseen ja suihkulla istuin puhtaaksi. Palatessani poika istui sohvalla ja selaili lehteä. Puin päikkärivaipat makuuhuoneessa ja kun palasin olkkariin huomasin kauhukseni että se kohta sohvasta jossa poika oli istunut, oli läpimärkä. Ei auta kuin koittaa pyyhkeellä imeyttää osa kusesta ja sitten tuulettaa... vaihdoimme sohvaa pari viikkoa sitten ja tästä ei saa tyynyjä irti. mycket wunderbaum saatana... :(

Plussaa on että kengitykset saatiin hoidettua rauhassa kun poika oli hoidossa.
Miinusta on taas se että Amatsoni ei tiennyt yhtään mistä on kyse. Taluttaminen jo yksin oli aivan perseestä kun varsa ei edelleen myötää paineelle vaan menee samantyyppiseen "sähellyspaniikkiin" kuin emänsä. Lisäksi kengittäjän mielestä kavioita tuskin oli juurikaan nosteltu, senverran vaikeaa sekin oli. Tamma kahden puolen kiinni, toiselta puolen seinästä, toiselta puolen kädessä ja yrittää väkisin heittää jalkaa pois ja rynnätä ulos tallista. Rauhoittelut eivät paljon auttaneet. Carita sai kuitenkin kaikki jalat nostettua jotenkin ja tsekattua kaviot.
Pisteet veti tänään kotiin Roki, jonka jalkoja ei myöskään ole paljon nosteltu (en mahani kanssa uskalla opettaa varsoille näitä), mutta jonka kanssa on tehty valmistelevaa työtä asian suhteen ja sen kaviot sai katsoa ilman ongelmia. Varsoissa ei ollut juuri vuoltavaa, Giittan takasista hieman lyhennettiin varvasta. Nämä kovat kelit ovat kuluttaneet kaviot lyhyiksi.

Elsa ja Pimu kengitettiin. Ihme kyllä, Elsalla olivat kengät pysyneet jalassa koko 8vko kengitysvälin vaikka kelit ovatkin olleet mitä ovat olleet.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.