IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

AjantappoaLauantai 16.02.2008 10:39

Pitänee kirjoitella tässä jotain aikansa kuluksi. Elsaa tullaan tänään katsomaan ja todennäköisesti lähtee samalla. Loimet on jo kasassa, hevoset ovat tunnin olleet pihalla ja pitäisi saada jotenkin kulutettua aikaa - hieman tosiaan jännittää vaikka tiedän että 100% varmasti tamma ainakin osaa käyttäytyä. Tänään oli pakkasta -12 astetta aamulla mittarissa. Veti sitten talven ennätykset. Aurinko kuitenkin nousee pilvettömälle taivaalle ja lämmöt nousevat nopeaan.

Torstain neuvolasta en tullut kirjoittaneeksi sen enempää, joten laitetaan sitten kuulumisia sieltä.
Mullahan tuossa viikonloppuna oli ekaa kertaa suht paska olo ja jalkoja särki. Pissassa olikin sitten proteiinia ja pitäisi juoda nestettä enemmän. 2l vettä päivässä vaan tuntuu hirveän paljolta, tuntuu että se tulee korvistakin ulos ja olo on turvonnut ja valasmainen. Mutta sisuskalut ei tykkää hyvää joten kai sitä on pakko sitten juoda. Ilmeisesti tuo viikonlopun huonoilukin johtui juuri siitä. Muutenhan olen ollut aika normaalissa kunnossa.
Tosin jouduin kaivamaan lappuhaalarit esiin kun torstai-aamuna tajusin että mulla on kaikki muut sopivat housut (äitiysverkkarit ja underbellyt) olleet tallilla päällä ja ne haisevat pilaantuneelle säilölle. Niinpä liityin vihaamaani muumikerhoon. Ehkä tän pari kuukautta toleroi näitäkin housuja, mutta sitten kun tiineys on ohi niin mammavaatteet lähtee jonnekin eteenpäin...

Sitten se varsinainen valituksen aihe:
Vauva on poikittain mahassa. Tästä johtuu se että en ole tuntenut liikkeitä kuin lähinnä alavatsalla. Ainoastaan maatessa tulee jotain mahan yläpuolellekin, mutta enimmäkseen tärähtelee lonkkiin. Asento on hieman oikean suuntainen, mutta mikään ei todista sitä että kun se kääntyy, niin kääntyy pää alaspäin :(
Mulla ei ole ollut mitään käsitystä vauvan asennosta muutenkaan, toisin kuin Juliusta odottaessani pystyin suurinpiirtein tunnustelemaan mahan päältä sen eri kohtia. Tämä on ollut kokoajan ihan mysteeri, välillä on miettinyt että onko sillä oikeaa määrää raajoja ollenkaan kun liikkeet on niin ihmeellisiä... no ultrassa toki näkyivät edelleen kaikki.
Kahden viikon kuluttua asento katsotaan uudelleen ja mikäli se on edelleen epäsuotuisa niin saan lähetteen sairaalalle jossa mietitään mitä tilanteelle tehdään.
En millään haluaisi että vauvaa yritetään kääntää. Viimeraskausaikanani oli joltakulta kuollut vauva kääntöyrityksen seurauksena ja mulla on edelleen traumat tuosta. Jotenkin on sellainen fiilis että menen vaikka mielummin sektioon tai synnytän alateitse mikäli vauva ei ole kovin iso... typerää sinänsä koska riskit näissä on suuremmat.
Täytyy sitten vaan jutella ja miettiä mitä tehdään. Onhan tässä vielä aikaa sen kääntyä itselläänkin, tilaakin pitäisi vielä olla kivasti joten eipä hätäillä.

Äsken tuli viesti että Elsan hakijat ovat lähteneet matkaan... pitäisiköhän hakea pullaa kaupasta? :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.