IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Keksi on kiva!Lauantai 27.05.2006 17:54

Tänään Nummelaan ajellessani pysähdyin ajatuksissani taas muistelemaan ihmisiä joista pidän. Minulle tulee hyvä mieli kun ajattelen heitä ja mietinkin mitä heille mahtaa kuulua. Yksi näistä ihmisistä on nimeltään Jussi, scenepuolella aikoinaan nimellä Keksi tai Elvisken Pikkuveli. Teki hienoja junkkabiisejä jos joku sattuu hänet muistamaan :)

Messuilimme molemmat Protoplasmassa vuonna 95, silloin kun olin CoSyssinä siellä. Muutenkin Kuopion suunnalla oli hyvin aktiivinen scene siihen aikaan. Porukka oli silloin about ikäistäni ja hieman vanhempaa. Alle parikymppisiä. Keksin ohella Cool Productionsin tyypeistä parhaiten muistuu mieleen Puhelin ja Vissy - ihania tyyppejä olivat molemmat.

Itseasiassa ihastuinkin vähän Keksiin tavatessani hänet Juhlaa Piillä Iisalmessa joskus alkuvuodesta 96. Vaihdoimme jokusen sanan, mutta enimmäkseen pyörin VLP:n tyyppien kanssa. Viimeiset partyt muuten joissa minulla oli oma kone mukana. Oli ihan riittävän perseestä raahata se kotiin kun paluumatka tapahtui junalla ;)

Yhtälailla vuonna 96 - kesäkuussa - sattui tämä legendaarinen Abduction 96-reissuni joka päättyi viikon harhailuun Kuopiossa. Keksi majoitti minut silloin yhdeksi yöksi. Olin aivan rikki ja riekaleina. Itkinkin välillä kun tuntui että maailma kaatuu päälle, mutta loppujenlopuksi se viikko oli ihan mukava. Hän kysyi minulta jälkeenpäin että "nautitko todella siitä kamalasta reissusta". Täytyy myöntää että minussa oli vähän masokistin vikaa, mutta hieno muisto on kun istuin yksin Kuopion torilla ja puhaltelin saippuakuplia. Kirjoitin Tinolle kirjeen sieltä, mahtaako hän muistaa sitä enää? :)

Vuosia vieri eteenpäin. En muista enää mistä sain Keksin puhelinnumeron, mutta joskus Alt-partyjen 2003 aikaan tekstasin hänelle että huvittaisiko nähdä - olimme Helsingissä ja jostain olin kuullut että siellä hän asui. Joulukortteja olin muistaakseni lähetellyt vuosien varrella ja ystävänpäivänäkin. Ehkä olin saanut joskus osoitteenmuutoskortin?

Tunnistin hänet heti :) Ei hän ollut muuttunut juurikaan vuosien varrella! Sama ihana tyyppi, jonka kanssa oli niin mukava jutella! Istuimme Black Doorissa ja siellä oli muutakin sceneporukkaa. Seuraavan kerran tapasimme minun ja Laurin hääpäivänä, myöskin Black Doorissa ja sitten vielä seuraavilla Alteilla. On aina ollut mukava nähdä ja olen sen hänelle kertonutkin.

Toisten ihmisten kanssa vaan on hyvä olla, Keksi on yksi niistä. Hävettää että unohdin ystävänpäivän tänä vuonna, mutta hyvät joulut tuli toivoteltua. Toivottavasti tapaamme vielä tässä vuosien varrella. Ei ole tärkeää missä ihmiset ovat ja kuinka usein heitä tapaan, kun he asuvat sydämessä.

Keksi ei ole ainoa, mutta kirjoitin hänestä nyt kun tuo vanha tagline (otsikossa) pulpahti positiivisena asiana mieleen :)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.