IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Sitä sun tätäSunnuntai 28.05.2006 15:26

Keskittymiskyky on aika nollassa on yksi punkeaa ja pänkeää tuolla mahassa joka suuntaan. Alkaa varmaan tila loppua vähitellen, kun potkut eivät tunnu vaan lähinnä sellaista kampeamista. Olen vakuuttunut siitä että on raivotarjonnassa koska tuossa rintojen alapuolella ovat melko varmasti jalat jotka välillä sattuvat kipeästi myös kylkiluihin! Ei taida olla enää mitään pelkoa siitä etteikö raskaus tulisi olemaan täysiaikainen... huomenna nimittäin alkaa virallisten lähteiden mukaan viikko 37 :)

Olen saanut hieman kirjoitettua tämän ja eilisen aikana. Pitkiä aikoja en sitä oikein pysty juuri nyt tekemään joten tekstin laatu voisi olla parempaakin. Näen sen vähän saivarteluna, mutta Essi kitkeköön sitten pahimmat pois kun saan ennenpitkää tekstin lähetettyä hänelle.

Hevoset ovat olleet vihreällä koko aamun, tänään saavat kuivaa vain iltapalaksi, kunhan Anne tulee ja rakentelemme tuohon ylös uuden tarhan. Eiköhän tämä päivä jo mene suht nopeasti, enää yksi yö ja huomenna saankin hakea Laurin pois. Hän ei soittanutkaan eilen vaikka lupasi... ilmeisesti oli sitten kiireinen päivä. Vaikka vähän harmittaa niin varmaan asialle on ihan luonnollinen selitys.

Kyllä. Raskaus ihan varmasti romahduttaa aivokapasiteetin!
Olin taas perjantaina jättänyt Mersuun valot päälle ja huomasin sen eilen kun piti lähteä Nummelaan. Akku on sitten sopivasti syväpurettu 4 kertaa muutaman viikon aikana (kolmesti minä ja Lauri kerran) joten ei tainnut jäädä pitkäikäiseksi. Syksyllä se vasta hankittiin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.