IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Tiistai 25.03.2008 14:09

Tänäänkin on ollut kohtuumukava aamu.
Kävin neuvolassa 7:30, hemppa nousee hyvää vauhtia (nyt 116) ja kaikki kunnossa. Toivotettiin maanantaina uudelle visiitille joko yhtenä kappaleena tai vauvan kanssa. Siellähän tuo lantiossa nököttää. On tosin ollut sellaisia tuntemuksia parina päivänä että se meinaa tässä tosiaan vielä tänä keväänä syntyä!

Noin miljoonan soittokerran jälkeen onnistuin varaamaan Mersulle uusintakatsastusajan, käydään tuossa tunninperästä hoitamassa se pois päiväjärjestyksestä. Sitten saa taas vuoden ajella kaikessa rauhassa. Petaria pitäisi tsekata sohvaan ja käydä hoitamassa yksi vähän ikävämpi velvollisuus Karkkilassa muutenkin. Ja ruokakauppaan tietty.

Eilen vihdoista viimein kävi Lehtosen Mirkka ihailemassa Amatsoania ja olisi vienyt sen kotiinkin jos olisin antanut ;) pikkutamma vierasti vähän ja pysytteli Rokin takana joka taas leikki isoa miestä ja koitti tulla väliin. Ami oli muutenkin vähän näreissään talutusharjoituksista kun olin joutunut komentamaan sitä. Varsat olivat ylipäätään kireinä kun harjailtiin niitä niin kauan ja ruoka-aikakin oli lähellä. Ei ongelmia sinänsä mutta sellaista pientä häsläämistä ilmassa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.