IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Alkaako loma nyt?Perjantai 09.06.2006 13:45

Itseasiassa jäin kesälomalle Matralta vuosi sitten kesäkuun alusta. Meillä oli remontti karseimmillaan, Spiidi syntyi 11. päivä ja pikkuinen 8 viikkoinen Halla tuli toisena lomapäivänä. Vuoteen meille ei tullut lämmintä vettä sisään, vuoteen ei oltu pesty pyykkiä kotona tai käyty täällä suihkussa. Tuleeko elämästä vihdoin luxusta?

Hevoset ovat nyt pois, Hallakin on iso koira ja kylppäri pian käyttövalmis. Kirjoitusprojekti alkaa olla tältäerää minun osaltani varmaan ohitse. Olisikohan tässä nyt saumaa levätä jokunen päivä ennenkuin lähdetään Jorviin vauvaa hakemaan? Miltä tuntuisi heittää maaten tuohon sohvalle, sulkea silmät ja muistaa ettei tarvitse katsoa kellosta koska päiväheinät pitää viedä tai onko kertakäyttöhaarukat taas loppumassa. Siivottavaahan meiltä löytyisi ja remonttikohteita piisaa, mutta eletään sitä vaihessa että voisin sanoa: "Ei, ei nyt". Ne kun eivät ole niin kiireellisiä.

Olin eilen jotenkin niin väsynyt henkisesti että purin illalla vähän pahaa mieltä Laurin kainalossa. Rauhoitti kummasti. Yö nukuttiinkin taas ihan lintassa niin että puolet sängystä oli tyhjänä. On ihanaa että on joku joka ymmärtää ja jonka kanssa asioista voi jutella oikeasti, paljastaa omat heikoutensa ja epävarmuutensa. Esitinkin kysymyksen: Missä vaiheessa minusta on tullut tälläinen perfektionisti?

Ja kaikesta väsymyksestä ja rankasta kuluneesta vuodesta huolimatta olen aika onnellinen. Joistain asioista haikealla tavalla, toisista koko sydämestäni. Olen oppinut imemään sitä tunneta myös ulkopuoleltani. Viime lauantaina S-raudassa myyjäpoika hymyili minulle ystävällisesti kun maksoin ostokset (olimme Laurin ja Lassin kanssa ostamassa silikonia). Ja siitä jäi hyvä mieli joka tuntuu edelleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.