IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Ensi kesän suunnitelmiaPerjantai 16.06.2006 18:51

Jos kaikki menee kuten pitääkin, olisi toukokuulla tulossa ensimmäiset varsat.
Ensi vuonna pitäisi olla kolme karsinaa joten jokaiselle tammalle omansa. Oljet olen saanut jo varattua kunhan Markku ne minulle muistaa tehdä.

Sain alkuviikosta tehdyä diilin parin niityn laiduntamisesta. Lähin naapuritalomme on autiona ja bongasin sen pihasta auton tiistaina ja hilpaisin tiedustelemaan lähiniityn kohtaloa. Iloinen yllätys oli, kun talon omistaja kertoi itseasiassa miettineensäkin että kun meillä on noita hevosia niin mahtaisiko laiduntila kiinnostaa. Iloisemmaksi yllätys muuttui, kun selvisi että lisämaata löytyi metsikköineen vielä meidän ison laitumen takapuolelta samanverran. Nyt on hehtaari enemmän ensi kesäksi ja täksi syksyksi :)
Tammat ja tulevat varsat (jahka saadaan alulle) kiittävät mukavaa naapuria!

Elsa ultrataan alkuviikosta, Anne vei Hetansa keskiviikkona Nurmijärvelle laiduntamaan ja Matleenan seuraavan kiiman pitäisi alkaa reilkun viikon kuluttua. Ne ovat kuulemma luonteva pari keskenään Nipsun kanssa ja laiduntavat rinta rinnan - rakastavaiset :)

En tiedä mikä remonttiprojekti meillä on ensi vuonna meneillään, mutta en jaksa uskoa että keittiö on tullut talven aikana valmiiksi, joten mahdollisesti silloin teemme sitä. Toivottavasti kuitenkin lastenhuone on saanut lattiansa jotta esikoinen voi muuttaa sinne asumaan. Voihan olla että ensi vuonna odotellaan jo seuraavaa... kuka tietää ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.