IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Puuha Pete kyrpe paskiKeskiviikko 21.05.2008 17:38

Nimenomaan, Puuhis ei kelpaa, pitäisi olla aina vaan Autot-elokuva jonka osaan jo ulkoa...

Neuvolassa tänään. Pojalla pituutta 55,5cm ja painoa reippaasti yli 4kg, olisiko jotain 4,2 tai jotain vastaavaa. En jaksa nousta tarkistamaan kun baby nukkuu tuossa Ecossa (Sain Mobywrapin myytyä hyvään uuteen kotiin). Muutenkin neuvolareissu sujui ihmeen hyvin, mitä nyt veetutti kun piti laittaa vauva takapenkille enkä nähnyt sitä kun se itki kesken matkan :(
Lauri saa siirtää Juliuksen istuimen taakse.

Lisäksi sain jo toisen varoituksen tänä vuonna kun en ollut laittanut omaa turvavyötäni kiinni 500m matkalla. Viimeksi ajoin ylinopeutta. Taas kerran pienet lapset pelasti, poliisi sanoi että "sinulla on varmaan rahanmenoa muutenkin" kun kurkkasi mätään Mersuuni ;)

On tää ollut aikamoista näitten kanssa kaksin ja päiväunista on turha haaveilla. Onneksi Lauri pitää ensi viikolla perjantaina pekkasen.
Jos joku lähitienoon ihminen uskaltaa vastaanottaa meidät kylään (Julle on täystuho...) niin ilmoitelkaa ihmeessä, tarvitsen päiviini täytettä. Muutakin kuin Autot-elokuva ;)
Ulkoiltukin on, mutta se on vielä vähän sellaista stressiä kun hevoset ovat pihassa tämän viikon ja on vaikea juosta pojan perässä kantoliinan kanssa. Olen pitänyt sillä kumisaappaita ettei pääse niin lujaa.

Jahas vielä kolmisen tuntia. Pitäisi koittaa niitä unia kuitenkin. Vaihtaa vaippa isolle pojalle ja herätellä pienempi liinasta että päästään makkariin pötköttämään ja tissittelemään taas vaihteeksi.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.