IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Elämän keskipisteLauantai 24.06.2006 16:11

Voin rehellisesti sanoa että nyt ei ole muuta elämää. Sen rytmittää imetys. Kun taas olen yli 12h jälkeen päässyt hetkeksi ylös sängystä niin koko ajan on korva tarkkana josko toinen heräilisi. Puolet imetysväleistä joko nukun yksin tai pojan kanssa - tai sitten vain pidän vieressä/sylissä koska nukkuu siinä paremmin kuin omassa kopassaan.
Vessassa kerkiää käymään kun Lauri vaihtaa vaipat ja jossain välissä pitää heittää pesukone käyntiin tai pistää harsot kuivausrumpuun. Nyt tosin voin alkaa käyttää myös tavallisia kestoja kun navantynkä irtosi eilen.

Syöminen?
Niin se oma. Jos joku tulisi laittamaan minulle lämmintä ruokaa niin olisin ikikiitollinen. Tuo mieskään ei joka paikkaan kerkeä kun minun passaamiseni ohessa pitää remontin jatkua että saadaan lämmin vesi.

Tänään ajattelin viedä poikaa ekaa kertaa vaunuissa ulos kun sopiva väli tulee. Ehkäpä ensi imetyksen jälkeen sitten. Koskaan ei tiedä milloin se tulee, tähän mennessä ollaan liikuttu siinä 0,5-4h välillä. Tänään on kelvannut myös vasen tissi, tiedä sitten mikä siinä oli tuon pari päivää että aina saatiin käyttää oveluutta ja välillä väänsin porua itsekin. Ehkä tämä tästä alkaa sujua.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.