IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

JuhlintaaSunnuntai 15.06.2008 20:29

Poikien juhlat sujuivat hienosti ja ne pidettiin Laurin porukoilla Karkkilassa. Julius söi älyttömästi herkkuja, nappasi aina pöydältä kun silmä vältti. Severin nimi tuli yleiseen tietoon - onneksi kaikki eivät tiedä että meidän poika on perinyt nimensä hevoselta ;)
Suolaiset kinkku-kanttarelli-juustopiiraat tekivät kauppansa ja myös Salama McQueen-kakku syötiin loppuun friikistä makuyhdistelmästään huolimatta. Leivoin puolet syötävistä gluteenittomina ja ne olivatkin yllättäen parempia kuin tavikset.

Vieraita oli alle 30 mutta yli 25, en laskenut tarkkaan ja kaikki tuntuivat viihtyvän, mitä nyt mummu oli välillä vähän tahditon.
Päivän harmaita hiuksia aiheuttanut episoidi oli minulla sokerikuorrutuksen kanssa. En ollut koskaan tehnyt moista ja menin kaatamaan sen ihan vaan siihen kakkulevyn päälle silä seurauksella että oli pakko kuoria se pois ja tehdä uusi. Kokemuksesta oppii ja minulla ei ollut minkään valtakunnan ohjeita. No, ensikerralla menee paremmin. Siitä tuli kuitenkin ihan hyvä kun tein sen minttulikööriin.

Nyt ollaan kotona, Julle nukkuu ja vauva napisee isänsä sylissä. Taidan juoda puoli tölkkiä siideriä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.