IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

HevossäätöäKeskiviikko 12.07.2006 15:16

Ajattelin että oltaisi haettu Matleena sunnuntaina kotiinpäin. Muttamutta... selvisi ettei Tian laitumen vuokraaja haluakaan sinne ylimääräisiä hevosia.
Olkoon tamma nyt ainakin sitten tuohon 24. päivään jolloin Elsa ultrataan.

Enpä tiedä mitä teen jos se on tyhjänä. Voi olla että lähtee tämäkin tamma johonkin missä pääsee ori astumaan vapaana. Alkaa olla huono fiilis tosiaan tästä siementämismeiningistä. Ihan herjalla heitin Annelle kun Matleena vietiin kesäkuun alussa, että se on kuitenkin eka tamma joka näistä tulee tiineeksi vaikka muita on laitettu jo aikaisemmin.
Ja niinhän siinä sitten itseasiassa kävi, että mitä todennäköisimmin Matleena tiinehtyi jo heti kesäkuun alussa ja nyt sekä Elsa että Heta odottaa ultraa. Heta on laitettu 4. kerran ja Elsa sai katkaisupiikin kolmannesta kierrosta.

En oikein tiedä miten pitäisi suhtautua siihen että Elsalla oli yksi kiima jäänyt väliinkin kun ei ollut kuulemma sitä näyttänyt... Ikävä sanoa mutta tuntuu että Norrbackalla on nyt hieman ongelmia saada tammoja tiineeksi. Ja me ollaan maksumiehinä ja kuskataan hevosia edestakaisin.

Onhan se hienoa että voi saada siementä orilta joka asuu toisella puolella maapalloa, mutta kun Matleenakin on tullut joka kerta ekasta kierrosta tiineeksi kun ori on astunut vapaana ja nyt kun ihminen on hoitanut siemennykset niin on ollut tosi vaikeaa saada varsaa.
Saas nähdä tuleeko meille ensi keväänä yhtään - hitto vie!

Annea ei varmaan paljoa naurattanut kun sai oriaseman laskun, loppujenlopuksihan Heta vielä siemennettiin Kyynäräisen toimesta Nurmijärvellä, joten koko oriasematouhu oli yhtä tyhjän kanssa. Itsekään en tiennyt että eläinlääkärinkulut tulee vielä kaiken päälle, kun yleensä oriasemilla ne ovat sisältyneet hintaan. Saas nähdä miten käy. Onneksi Matleenan osuus on maksettu ja sen kulut olivat tänä vuonna vähintäänkin kohtuulliset.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.