IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Sen vuoksi, että sopiva tilaisuus länkätykselle tulee yleensä silloin kun minulla on kattila levyllä ja pullot ja pumpunosat siellä puhdistumassa. Kiehumiseen menee kuitenkin jonkinaikaa.

Nukuttiin juuri sitten 5h putkeen. Kerrassaan aikamoista luxusta. Eilinen päivä oli muutenkin onnistunut, imetin jopa 2x molemmista rinnoista kun tuli sopivat tilaisuudet ja rauhallinen hetki. En pistä tämän varaan mitään, mutta aijon kuitenkin nyt sopivan tilaisuuden tullen tarjota rintaa. Pidän kuitenkin huolen että pysyvät ehjinä, ensisijaista on kuitenkin molempien hyvä fiilis!

Uskallettiin myös Laurin kanssa testata joko paikat kestää avioelämää :) Aluksi tuntui että tikit ottavat vastaan mutta eihän siinä tarvittu kuin kovaa ajoa :D Miehestä huomasi kyllä ettei ole vähään aikaan saanut, onneksi on kuitenkin varustettu sillä ominaisuudella että pystyy jatkamaan vaikka olisi jo tullutkin. Meikäläinen saapui vähän jälkijunassa - tuntui oudolta - mutta itsekeskeisesti ajateltuna, pääasia että itsekin saa!

Ilta olikin sitten taas kitinää. Ei mikään kelvannut. Vaippaa, ruokaa, kylpy, ilmakylpyä, kanniskelua liinassa (ekaa kertaa kietaisux2 pystyasento), nukutusyrityksiä... Sain nukahtamaan syliin, mutta kun nostin vaunuihin mennäkseni vessaan niin huuto alkoi taas. Muutama tunti oli sellaista harmistunutta jurppimista, mutta kun mentiin yhdessä nukkumaan niin uni tuli molemmille nopeasti. Liekö pikkuinen vain väsynyt.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.