IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Hevosia ja epähevosiaTorstai 27.07.2006 19:13

Kävin hakemassa Elsan tänään kotiin. Turhaan tiinettä tammaa seisottaa oriasemalla, kun kotonakin on syötävää. Lisäksi mieli tekee jo satulaan ja koska Lauri menee töihin maanantaina niin ainakin toinen tamma on nyt haettu - Matleenahan matkustaa kuitenkin mieluiten yksin joten hevoset pitää kuitenkin hakea eri kertoina.

Onneksi minulla on näin helppo tamma, pystyy kuljettelemaan ilman apulaistakin. Se oli kyllä jotenkin jykevöitynyt kesän aikana mutta oli oma leppeä itsensä.
Matkan varrelta poimin lainaksi aasin, sehän ei paljon eroa Matleenaan tee, joten Elsakaan tuskin huomaa että kaveri puuttuu ja joku toinen on tilalla... Carmen on kenties hieman pienempi mutta vähintään yhtä fiksua seuraa kuin Matleena.
Aasi on samalta tallilta missä Metku parhaillaan on, joten hakiessani sitä palautan myös tämän pitkäkorvan.

Kolmen tunnin reissu sujui leppoisasti ja isä ja poikakin olivat sulassa sovussa kotona sillävälin. Onnistuin kotona purkamaan kuorman ilman apua. Ainoa mikä vähän tekee tiukkaa on lastaussillan laskeminen se kun painaa aika lailla tämmöisen pienen "lapsivuodeaikana" heikentyneen naisen käsitellä :D

Elsa näytti heti vähän takapuolta ja aasi väisti. Se tuntui riittävän - laumanjärjestys on selkeä. Tuntuu oudolta että kaviokkaat ovat taas kotona, mutta nyt tulee ehkä itsekin käytyä pihalla enemmän. Tämä laidunkausihan on vielä suht helppoa aikaa mutta vastaavasti J on sitten isompi kun aletaan ottaa hevosia yöksi sisään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.