IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Ei tämmöstäPerjantai 28.07.2006 08:18

Hitto että on ollut karsea ilta ja yö. Vauva huusi illalla pari tuntia. Vaipatin, syötin, juttelin, heijasin. Välillä nukahti syliini itkuunsa ja sitten heräsi taas johonkin vatsanväänteeseen ja alkoi huutamaan.
Rauhoittui periaatteessa kun mentiin nukkumaan, mutta pyöri ja narisi unissaan ihan jatkuvasti. Tiedä sitten olenko itse syönyt jotain mikä aiheuttaa pojalle vatsanväänteitä vai mikä pikku masua oikein riivaa. Miehekkästä flatulaa heittää aika ajoin ilmoille.

Eihän tuo kuitenkaan riittänyt. Lauri ei saanut nukuttua, vatsa kipeä hänelläkin kun söi liikaa jalapenoja pizzan päällä. On rampannut nukkumassa välillä sohvalla ja välillä sängyssä. Tämä tietty hermostutti koiran joka on juossut huoneesta toiseen kynnet rapisten. Ei riitä että se siirtyisi olkkarin pediltä makkarin pedille vaan se nimenomaan juoksee kauheaa kyytiä, pyörii raivokkaasti muutaman kierroksen pedissä ja heittäytyy siihen kerälle mahdollisimman äänekkäästi.

Kävimme Hallan kanssa äsken kurkkaamassa kavioeläimiä. Siellä ne sulassa sovussa seisoivat heinikossa. Elsa on hieno. Tosi makean näköinen hevonen. Molemmat tammani ovat saaneet erikoiskehuja hyvästä käytöksestään. Ajatella, Matleenakin!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.