IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

höhTorstai 11.09.2008 13:41

Vein Juliuksen hoitoon ja mun pitäisi tehdä kirjanpitoa, mutta tässä vaan istun ja kirjoitan scheissea kun vauva nukkuu.
Nautiskelen lyhyestä hengähdystauostani tämän hullunmyllyn keskellä. Ajattelin että kun Severi herää niin voisin vähän siivoilla täällä. Paikka on kuin pommin jäljiltä kun Julle levitteli eilen polttoroskalaatikon sisältöä lattioille ja raivospäissään heitteli Duploja joka puolelle.
Uhmaa pahimmillaan...

Tazza on saanut häpeällisesti kaksi vapaapäivää. Tiistaina tuli vettä kuin aisaa ja päästin palelevan tamman illalla syömään heiniä villaloimen alle kuin lämmittelemään sitä ikuisesti käynnissä kentälle toisten perään huudellen.
Eilen sitten piti mennä Johannan kanssa, olimme juuri saaneet hevoset harjattua kun tuli soitto ja J:n piti lähteä kotiin... En sitten itsekkään enää viitsinyt mennä koska olisi ollut aika julmaa viedä Sampsa takaisin mutaiseen tarhaan. Tai päästää se syömään iltasapuskoitaan ja raahata Tazza pimeälle kentälle. Tänään sitten, ja viikonlopuksi on tiedossa ohjelmaa myös. Ehkei tämä maailmaa kaada.

Jospa nyt avaisi tuon kansion, maanantaina pitäisi olla heinäkuun alv-ilmoitus verottajalla. Edes sen saisi tehtyä vaikka toki tuo elokuukin olisi kiva saada pois päiväjärjestyksestä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.