IRC-Galleria

Zelex

Zelex

Immortal - truest of the true

Uusimmat blogimerkinnät

Hohhoi, nyt tuntuu taas että kaikki harmi vyöryy kerralla päälle. Toivottavasti menee ohi pian ;)

Ensinnäkin tuo Amin myynti ketuttaa.

Toiseksi tänään paljastui että C oli kengittänyt Tazzan viimeksi päin p:tä... sen takakaviot ovat "kierteellä" ja edellinen raudan lyöminen alle oli vaan pahentanut tilannetta, olinkin ihmetellyt miksi tamma liikkuu niin huonosti. Olin kyllä sanonut että sitä pitäisi katsoa miten pistää mutta eikai sitä paljon nokka tuhise kun pistää hevosta 30min. Tänään Tommi Valme otti asiakseen ja katsoi ja laittoi tammaa 1,5h ja tästä jatketaan. Voi kuulemma ottaa usean kengityksen että tulee kuntoon. Perimmäinen ongelma on toki ollut jo pitkään kun hevonen on ollut ilman kenkiä mutta nimenomaan edellinen kengitys PAHENSI jalkojen asentoa ja lisäsi kierreliikettä. Piti tarkistaa ratsastuspäivyristä ja kyllä - sen kengityksen jälkeen olen monesti laittanut sinne merkinnän vinoudesta ja epäpuhtaudesta.

Kolmas harminaihe on tamman vuokraaja joka alkaa kränätä tallitöiden määrästä/pyytämästäni hinnasta. Ei siitä sen enempää.

Sitten on selkä. Tuo mun alaselkä on edelleen ihan soseena. Se alkoi raskauden aikaan ja parani välillä, mutta nyt kun olen kantanut Severiä pitempiä aikoja niin nivuseen säteilevä kipu vielä välillä jalan kokonaan alta. Könkään eteenpäin. Harkinnassa olisi lääkäriin meneminen, toivottavasti ei sentään mikään välilevyjuttu.

Niin, ja puhelimestani on hajonnut kaijutin. En kuule kunnolla mitä toinen osapuoli sanoo.

Ettei Tazza-harmit loppuisi, on tamma saanut nyt myös ihottumaa. Epäilen syylliseksi Greenlinea jonka luulin tuoneen pelastuksen kylkiluiden näkyvyysongelmaan. Katsotaan nyt miten käy kun rehu jää pois.

Perseestä oleva rahatilanne on vielä suht pieni ärsytyksen aihe, muttei toki kivaa sekään. Raavitaan aina kaupparahat kasaan osoitteesta x. Isoja hankintoja on jouduttu toki tekemään aina välillä, mutta mikäpäs takaa ettei ne tähän loppuisi.

Viimeisimpänä muttei todellakaan vähäisimpänä ovat laskutetut tuotteet/asiat.
Mä en enää ikinä koskaan anna kenellekkään vieraalle tai puolitutulle laskulla MITÄÄN!!
Riksun tohinoilla menin myymään H.K:lle laskulla tavaraa 45e, ämmä ei vastaa mihinkään yhteydenottoihini joita olen neljään eri paikkaan hänelle laittanut. Soittaisin jos helvetti puhelin toimisi. Muutenkin tuo ihmisten laskunmaksukyky on vähän nihkeetä, "hukkaavat" laskuja ja muuta mukavaa ja sitten kestää ja kestää.

Jet Cityn raunioilta kuuluu vielä lupauksia mun siellä myynnissä olleiden tuotteiden palautusten suhteen. Niihin kaikuihin en enää jaksa uskoa, kunhan ovat harmaata savua tämän muun harmin keskellä.

Mitä vielä jos saan kysyä?
Mitä ihmettä seuraavaksi?
Vielä jaksan olla positiivinen ja hymyillä mutta nyt on kausi jolloin tuntuu että asioilla EI ole sittenkään aina taipumusta järjestyä vaikka se onkin ollut mottoni viimeaikoina.

Ja hei, jos joku tunnistaa itsensä tästä valituslistasta niin peili käteen! En elä muita varten.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.